http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

11 poliisiasemaa lakkautetaan - 745 000 € tulonsiirto, kenelle ?


Suomen sisäministeriö päättää sulkea 11 poliisiasemaa (Mäntyharju, Siilinjärvi, Parikkala, Mäntsälä, Eura, Kaarina, Haukipudas, Liminka, Lempäälä ja Ylöjärvi).

Tällä toimeenpiteellä saadaan tehtyä 745 000 euron tulonsiirto, mutta kenelle ?

Ottaen huomioon sen, että jos valtion budjetti vaikka kasvaa tulevalle vuodelle, niin silloin tämä 745 000 euroa menee aivan varmasti jonkun toisen taskuun.


Tällä poliisiasemien järjestelmällisellä sulkemisella on selvästi jonkin syvempi poliittinen agenda takanaan. Ottaen huomioon sen, että tänne suomeen tuli viime vuonna eliitin oma ISIS/ISIL yksityisarmeija.

Karhu-ryhmälle ollaan parhaillaan hommaamassa järeämpää asekalustoa ja voi vain miettiä, että mitähän varten. 

No jos tuolla jossain julkisella alueella yhtäkkiä nämä lähi-idän sotarikolliset alkavat riehumaan AK47 rynnäkkökivääreillä, niin siinä on paikallinen lähipoliisi aika alakynnessä.

Tämänkaltaista tilannetta ei haluaisi tässä maassa koskaan näkevän, mutta koska tänne jo tuotiin tuo miltei prikaatin verran näitä lähi-idän sotarikollisia, joita ei sisäministeriön pyynnöstä saa edes karkoittaa maasta, vaikka heidät on kotimaissaan jopa etsintäkuulutettu sotarikoksistaan.

Poliisin tehtävänä on turvata kansalaisten turvallisuus ja lakkauttamalla poliisiasemia ei näin tapahdu.

Suomen korruptoitunut valtionjohto on viemässä suomea yhä fasistisempaan suuntaan ja tämä että kavalletaan samalla yli 700 000 euroa ei ole millään perusteltua. 


Tuskin tällä 745 000 eurolla mitään Pekka Himasen uutta tutkimusta tilata suomen valtion tilasta. Se taitaa mennä enemminkin näihin HYVÄ VELI -verkoston välisiin bisneksiin.

Suomen valtion köyhtyminen ei ole mitenkään monimutkaista selittää, että mistä se johtuu. 

Se johtuu vain siitä, että täältä lähtee enempi ulos rahaa, kuin tule uudella lainalla sisään.

Jos valtio joutuu ottamaan tunnissa miljoona euroa lisää velkaa, niin sitä pystytään maksamaan takaisin paljon huonommin.

Ydinongelma on siinä, että raha jonka Suomen Pankki joutuu tänne Euroopan keskuspankilta lainaamaan lasketaan liikkeelle yksityisissä liikepankissa nimeltä Euroopan Keskuspankki. 

Länsimainen pankkihuijaus luotiin jo useita satoja vuosia sitten ja silloin nämä kyseisen pankkihuijauksen luoneet isot kihot huomasivat, että kun ihmiset alkoivat yhtäkkiä luottamaan siihen, että heidän tallettamiaan mm. kultaomistuksia ei enää haettukaan pois ja luotettiin siihen, että tilalle annettiin pelkkä paperilappunen, jossa luki vain se mikä määrä sinulla oli holvissa mitäkin kultaomistuksia tai muita arvometalleja. Niin asiakas oli tyytyväinen.


Ethän sinäkään voi jakaa ihmisille paperilappusia, joissa luvataan että "tätä kuponkia vastaan sinä olet 6 miljoonan euron lottovoittaja". 

Lottovoittaja on vain hän joka saa oikeat numerot lottokuponkiinsa. 

Mutta keskuspankkihuijari eräällä tavalla uskottelee näille lainanottajilleen, että sillä olisi holvit täynnä seteleitä, vaikka se onkin todellisuudessa rutiköyhä kuin mikä. USA:n keskuspankin holveissa ei todellisuudesti ole mitään, koska kaikki raha perustuu vain velkaan ja jos kaikki maailman velka maksetaan kerralla pois, niin kaikki raha lähtee kierrosta. Häviää kuin pierut saharaan.

Keskuspankkihuijari perustaa toimintansa lupaukseen siitä, että lainanottaja maksaa rahansa takaisin velan antajalle. 

Mutta entäs jos velan ottajat alkaisivat toimimaan tällä yhtä röyhkeällä tyylillä kuin keskuspankit. 

Jokainen voisi marssia pankkiin ja ottaa sieltä itselleen 10 miljoonan euron kiinnelainoja ja kiinnittää itsensä tähän eliitin makeaan elämään. Sitten jokainen köyhinkin suomalainen ostaisi alleen kalleimman Ferrarin ja hommaisi itselleen miljoonien asunnot. 

Kyllähän tällaisella toiminnalla saataisiin julkiseen talouteen kyllä hetkeksi buustia ja kysyntä pomppaisi kasvuun. Mutta siinä vaiheessa kun tuottavuus ja ylimitoitettu velka kohtaisivat huippunsa, niin tämä kupla puhkeaisi lopullisesti. 

Sitten tulee tuo vouti ja veisi kaikki tuhkatkin pesästä ja talon isäntä jäisi enää pelkää tynnyri puettuna päälleen ja "teidän velkanne yhteiskunnalle olisi 10 546 989 euroa ja odotamme maksusuoritustanne mahdollisimman pian".

Valtioilla on myös vouti, joka tulee lainojen ongelmissa tekemään valtionyhtiöiden ulosmittauksia ja Suomi on joutunut tämän kohteeksi, koska on viime vuosina ottanut yhä holtittomammin lainaa EKP:ltä.

Valtionkonttorissa ja valtioneuvostossa ei vaan vieläkään ymmärretä sitä, että tämä velkaantumisen ydinongelma ei ole Suomen valtio itse, vaan se on tämä velkaorjuus isäntä-loinen suhdetta harrastava Euroopan keskuspankki.

Vasta siinä vaiheessa kun saadaan tämä isäntä-loinen suhde katki, niin vasta tämän jälkeen tämä energiavampyyrimainen hallintadraama saadaan päätettyä kunnialla. 

EKP:n yksityinen rahalaitos harjoittaa Suomenkin valtiota kohtaan eräänlaista energiavampyrismia, joita se käy taloussodan keinon.

Rahahan on energiaa ja EKP käyttää sitä mustan magian keinoin koko ajan vääjäämättä hyväksi. 

Suomi on siis uhri ja EKP:n rahalaitos tämä mustaan magiaan turvautunut pirulainen, jonka ote pitäisi nyt kiireesti irroittaa, koska ministerit ottavat edelleen näitä EKP:n kallita pikavippejä tänne.

Nämä poliisilaitoksissa säästetyt 745 000 euroa voisi käyttää paljon hyödyllisemminkin. Niillä voisi esimerkiksi työllistää n. 18 mediaanituloista ihmistä suomessa vuodessa, tai maksaa n. 55 suomalaisen työttömän elämisen. 

Mutta suuryritysten yritystukiin investoinnit ovat tämän maan budjetin ja veronmaksajien osalta täysin hukkaan haaskattua rahaa. Mitä Nokian kaltaiset parasiittit täällä vielä tekevät. Veisivät sen tehtaansa täältä pysyvästi pois, kun ei kerta kiinnosta veroja Suomeen maksaa.

Puhelinyksikkökin myytiin jo pahimmalle kilpailijalle ja entinen toimitusjohtaja oli Microsoftin yritysvakooja. 

Niin edelleen täytyy näiden suurten yritysten rohmuta satoja miljoonia euroja suomen veronmaksajilta siihen, että nämä yhtiöt voisivat sitten pyörittää ja ylläpitää tuota tuttua työntekijöidensä "pois potkio-ohjelmaansa". 

Tällä keinoin kun saadaan Nokiankin ylimmäälle johdolle turvattua miljoona optiot, on suurilla herroilla hyvä mieli, kun saivat taas jonkun keskituloisen perheen talouden tuhottua YT-neuvottelujen suositulla pois potkio-ohjelmalla (optio-ohjelma).

Euroopan pikavippikonttori EKP tuhoaa Suomen

Suomen taloudella on todella ongelma, jossa tämä pikavippi-isäntä on Euroopan keskuspankki.

Nämä lainanantajat eivät millään suostu laskemaan liikkeelle tätä elvytysrahaa, jota kutsutaan helikopterirahaksi. 

Mutta mielellään kyllä myöntävät elvytysrahaa näille Wall Streetillä toimiville sijoituspankeille, jotka johtavat ase sekä huumekauppaa maailmalla. 

Kokaiiniviljelmien päälle ei sovi edes USA:n armeijan astua, koska vain ooppiumipeltojen tähden se 2004 rynni armeijansa voimin Afganistaniin, koska tuota egoa stimuloivaa päihdettä oli saatava keinolla millä hyvänsä. 

Kokaiini on erityisesti näille Wall Streerin pankkiireille elintärkeä stimulantti, joilla banskterit voivat painaa jopa yli 24 tuntista päivää. 

Sillä myös nämä luonnostaan hyvin heikon itsetunnon omaavat narsistit saavat edes hetken tuntea itsensä maailman kovimmaksi jätkäksi.  
Microsoftilla 90-luvulla vaikuttanut Steve Ballmer on esimerkki siitä, että mitä tulee kun vetää kokkelia ja steroideja liikaa.

Tulee sellainen julkinen ulosanti, että Korkeasaarenkin eläintarha vaikenee.Millä poliisin menetetyt resurssit korvataan ?


Jos nyt otetaan pieni katsaus teoreettiseen tulevaisuuteen, että jos suomesta vielä häviää lähivuosina lisää poliisiasemia, niin mitä tapahtuu esim. pikkukylien juoppoputkalle ? 


Annetaanko kylän juoppojen sammua kylän raitilla ja todetaan, vain ettei enää ole resursseja viedä putkaan jos tulee järjestyshäiriöitä.


Vai onko tarkoitus, että koko poliisin perinteinen ammattikunta ajetaan alas ja tilalle tuodaan joitain vartija taustaisten työttömien ilmaistyö, jotka alkavat vapaaehtoisvoimin tekemään näitä entisiä järjestyspoliisin hommia.
Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että tulevaisuudessa yhä enemmän tätä yhteiskuntaa ollaan siirtämässä kohti stalkkerointiin päin menevää systeemiä. "Käräytä naapurisi, onko hän ajatusrikollinen". 


"Asuuko naapurissasi Venäjän trolli"... Soita poliisille, niin poliisi tulee ja hakee hänet EU:n uudelleenkoulutusleirille. 


Tällaistako tulevaisuutta me haluamme ? 


Poliittisen vainonnan ei pitäisi enää kuulua suomen kaltaisen sivistysvaltion systeemiin, mutta koska nämä korruptoituneet vallanpitäjät ovat kauhistuneita tämän marginaalin kansanosan harjoittamasta poliittisesta aktivismista ja siitä seuranneesta heräämisestä. Että tästä syystä sisäministeriöstä on tullutkin tälle keskuspankkien mafialle työskentelevä rotta, joka toimii tälläkin hetkellä suomen kansan etua vastaan.


He luokittelevat suomen kansan heidän valtaansa uhkaaviksi ajatusrikollisiksi ja lähettivät jo viime syksynä Yhdysvaltoihin 100 virkamiestä saamaan koulutusta informaatiosotaan. 


Tähän jota he nimittävät salanimellä kybersodaksi ja luulevat edelleen, että suomalaiset olisivat niin tyhmiä, etteivät he tiedä mitä tällä kybersodalla oikein tarkoitetaan.


Mutta suomalaiset eivät ole mitään tyhmiä kansalaisia, vaan he ovat jo useita vuosisatoja joutuneet seuraamaan aina jonkun poliittisen ja ylimielisen ylhäistön kukkoilua. 


Ensin se oli Ruotsi, sitten Venäjän keisarikunta ja lopulta tähän tilalle tuli itsenäisen suomen jälkeen tämä fasistinen EU-valta, joka on jo kasaarien keskuspankkimafian pelureita ja he ovat todella vaarallista sakkia. 


Ei meidän mitään ISIS:stä tässä pidä pelätä, vaan tämä kasaarien mafia on vieläkin pahempi rikollisliiga, joka toimii aivan mafian ottein. 


Heidän rikoslistansa on aika mielenkiintoinen jos katsotaan sitä hieman: 


- Oklahoman pommi-iskut 1995 
- 9/11 terrori-iskut
- 2004 Madridin pommi-iskut
- Lontoon 7/7 terrori-iskut
- Charlie Hebdon toimituksen joukkomurha
- Norjan joukkomurha 2011
- Pariisin terrori-iskut 2015


Tuossa vain ihan pieni lista heidän tilaamistaan valtionterroriteoista, joista he aina syyttävät heidän itse luomaansa Al-Qaidaa, ISIS:tä, ISIL jne. 


Osama Bin Ladenkin oli vain heidän syntipukkinsa, jonka nimiin näitä juttuja lavastettiin vuosikymmeniä sitten.


Keskuspankkien mafia haluaa valtionterrorin keinon saada vietyä meidän ihmisoikeudet jotka eivät meille heidän mukaan kuulu. Aivan kuten pankkiiri David Rockefeller totesi vuonna 1991 Saksan, Badenissa järjestetyssä Bilderberg -kokouksessa, että kuinka älyllisen  eliitin ylivalta olisi paljon parempi kuin tämä menneinä vuosina nähty ja toteutettu valtiollinen itsemääräämisoikeus.


Meidän kaikkien tulisi luopua siis omasta itsemääräämisoikeudestämme ja valtioidenkin tulisi luopua siitä. Jonka jälkeen meidän kaikkien pitäisi eliitin vaatimuksesta antaa kaikki poliittinen ja taloudellinen valta näille murhanhimoisille massamurhaajille, jotka ovat kaikkien sotien takana. Ovat rahoittaneet niitä, organisoineet niitä, harjoittaneet asekauppaa, huumekauppaa, ryöstäneet kokonaisia valtioita, aiheuttaneet kansanmurhia, luoneet kommunismin, tuhonneet Venäjän Neuvostolliiton talouden, tappane Venäjän Tsaarit, aikaansaaneet Ranskan vallankumouksen, tappaen lukuisia USA:n presidenttejä jne.


Mutta meidän ei tule missään vaiheessa antaa tuumaakaan periksi näille keskuspankkien verenimijöille, koska emme ole sen arvoisia.


Jokainen ihminen jonka tietoisuus on herännyt ei enää kuulu näiden psykopaattien holhottaviin ja tämän vuoksi ihmisen evoluutiota ei nämä kontrollifriikit psykopaatit määrää.


He ovat kuitenkin aikojen saatossa jo useita useita tuhansia vuosia sitten kaapanneet tämän taloudellisen sekä poliittisen vallan itselleen, koska heidän esi-isänsä, siis geneettiset esi-isänsä eivät olleet ihmislähtöisiä. 


Tämä heidän geneettinen alkuperä tulee aivan muualta kuin tältä planeetalta ja tämän alien rodun ulkomuoto on niin hirveännäköinen, ettei sellaista kukaan halua tavata missään.


Dracot ovat yksi rotu, josta tämän salaisen valtaeliitin geneettinen alkuperä tulee. Heitä on elänyt aikanaan mm. Zeta Reticuli I:llä ja II:lla. Englannin kuningashuoneen geneettinen alkuperä tulee mm. sieltä. Mutta vaikka ovat ihmiskehossa, niin silti niiden geneettinen perimälinja tulee tuolta.
Tämä USA:n armeijan sotilasjohdon suuri himo tappamiseen ja väestönmurhaamiseen ei tule mistään muualta kuin juuri noilta planeetoilta, joissa aikanaan hyvin kauan aikaa sitten otettiin oikein kunnolla yhteen. Toinen oli Orion ja toinen Mars. 

Mistä siellä silloin oikein sodittiin ? 


No niin pienestäkin asiasta kuin siitä, että saavatko supertietokoneet hallita ja orjuuttaa väestöä. 


Toinen puoli oli tätä orjuuttamista ja alistamista vastaan, kun taas toinen osapuoli vaati että tekoälyn oli otettava isännän rooli ja alistettava ihmiset. 

Sitten tuolla otettiin yhteen oikein kunnolla ja Orion sekä Mars sodittiin lopulta elinkelvottomiksi. Mutta tämän jälkeen planeetalle nimeltä Tellus luotiin näiden olosuhteisiin liittyvä karman läpikäymisplaneetta, jonne nämä sotahullut sitten sijoitettiin uudestaan. 


Joten tarviiko enää ihmetellä, että miksi USA:n armeijalla on vieläkin hyvin barbaariset otteet maailmalla, että mistäs kaukaa se nilkkivaltion maailmanpoliisiasenne mahtaisikaan olla peräisin ? 


Geneettisesti USA:n armeijan puolella toimii tälläkin hetkellä lukuisia muinaisen Rooman aikana väkivaltaisesti käyttäytyneitä sieluja. 


Tämä heidän hyvin agressiivinen "We invade you" -asenne tulee mm. Orionilta.


Mutta se vielä, että Venäjän valtion ja myös Kiinan sotajohdossa on myös näitä samoja vanhoja Orionilaisia, niin se tekee tästä geopoliittisesta jännitteestä erittäin vaarallisen ja tilanneherkän.


Sotilasliitto Naton kenraaleissa on myös näitä samoja sotahulluja, jotka ovat viime vuosina hiplailleet kysymättä ydinlaukaisukoodeja, mutta yhtään ohjusta ei sallita menevän maaliin asti, koska valon galaktisen liiton alukset ovat puuttuneet peliin jokainen kerta.


Suomenkin sotilasjohto näki pari kertaa näiden palloaluslaivueet sotilastutkassaan 7.5 ja 28.5 Helsingin keskustan ilmatilassa.


Hornetteja ei kuitenkaan lähetetty tiedustelulennolle, koska ilmeisesti taidettiin aavistaa ettei nämä olleet vieraan valtion aluksia.

He eivät kuitenkaan saa tulla tänne ja laskeutua aluksilleen senaatintorille, koska Tellus on kuitenkin elämänkokeiluplaneetta, jossa sen väestö saa itse selvitellä omat ongelmansa. 

Tässä on eräänlainen sadonkorjuu käynnissä ja tällä sadonkorjuulla tarkoitetaan ihmiskunnan henkistä heräämistä, jonka prosessi etenee vain yksilöiden omalla tietoisuuden kasvuprosessina. Toiset heräävät nopeammin kuin toiset.  

Mutta mitä pidemmälle tämä tietoisuuden evoluutio etenee ja valon sekä tietoisuuden määrä lisääntyy, niin se lisää näiden vielä negatiivisesti värähtelevien sielujen keskuudessa eripuraa ja näinä astrologisina sykleinä varjon puolen väki yrittää tasata energioitaan, joka näkyy tällaisina valon ja varjon puolen väestön välisenä kinasteluna. 

Tämänkaltainen tietoisuudesta kinastelu on aivan turhaa, koska me olemme kuitenkin jokainen tälle pallolle inkarnoitu ihminen oppimassa jotain keskenämme. 

Ihmisellä ei ole yksi elämä, vaan sielu on kuolematon ja syntyy tänne uudelleen.

Jos näitä entisiä Orionilaisia katsoo, jotka tappoivat toisiaan Orionilla, niin nyt he tappavat edelleen toisiaan USA:n armeijan leivissä.

Tavat eivät ole muuttuneet, vaikka planeetta on tässä välillä vaihtunut. 

Mutta nyt elämme jo sellaisia aikoja, jolloin tälle pikkusielujen rähinöinnille ja sekoilulle on tehty loppu. Koska tämä planeetta on jo laitettu karanteeniin. 

Täältä ei enää pääse yksikään negatiivinen entiteetti ulos eikä sisään, mikä mahdollistaa tulevien sukupolvien säilymisen

Tilanne on otettu negatiivisen eliitin puolella vastaan suurella varauksella, koska he tietävät jo nyt, että he tulevat häviämään tämän leikin ja Vatikaani, Illuminati jne. tulee menettämään kaiken poliittisen, taloudellisen valtansa tietyn ajan kuluessa. 

Heille käy lopulta todella huonosti, elleivät he pyydä tekojaan julkisesti anteeksi. Koska Ranskassa Temppeliritarit laitettiin roviolle palamaan ja heidät pakotettiin lopulta tunnustamaan syntinsä. Tämä että he olivat harjoittaneet laitonta koronkiskontaa ja velkaannuttivat kuninkaita sekä ryöstivät omaisuutta itselleen, sekä palvoivat okkultista jumalaa.

Nyt tämä tilanne samoissa vallan korruptoituneissa kulisseissa muistuttaa hieman samaa tilannetta, jossa ylhäistö yrittää taistella viimeiseen asti, ettei heidän tarvitsisi luopua tästä kuvitellusta vallastaan. 

He eivät älyä edes sitä, että tämä todellisuus johon tämä kolmiulotteinen planeettamme Tellus perustuu, on vain heidän itsensä luoma harha ja hologrammiin perustuva illuusio. 

Sinä luot oman todellisuutesi ja tunnet sitten sen joko negatiivisesti tai positiivisesti, niin tämä on aina sinun omien ajatustesi heijastus. Kuten katsot peilistä itseäsi, niin näät siinä silloin itsesi. On siinä tapauksessa todella hölmöä huutaa peilikuvallesi ja tivata, että miksi sinä olet vihainen. Miksi sinä tuijotat minua. 

Peilistä katsoo vain sinun itsesi heijastuma, mutta tämä Vatikaanin suurin salaisuus on salannut vielä sen, että jos kommunikoit muiden ihmisten kanssa, niin siinäkin tilanteessa tuo toinen ihminen on myös sinun sisäisen todellisuutesi heijastuma

Myös juuri tästä samasta syystä omien sisäisten heikkouksiensa löytäminen käy kaikista helpoiten syyttämällä niistä muita ihmisiä.

Tämä on se salaisuus jota Vatikaani yrittää suojella, ettei vain tämä ihmiskunta heräisi ja alkaisi käyttämään aivojaan ensimmäistä kertaa luovaan ajatteluun.

     

      

  

   

 
    Lähde: http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sisaministerio-lakkauttaa-11-poliisiasemaa/5954108