http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 18, 2016

Jacob de Rothschild varoittaa Brexit äänestyksen tuhoisista vaikutuksistaPankkiiri Jacob de Rothschild varoittaa, että mikäli britannia äänestää itsensä ulos EU:sta ja äänestystulos Brexit äänestykselle on KYLLÄ. Niin tällä tulisi olemaan tuhoisia vaikutuksia. 

Times -lehdelle haastattelun antanut Rothschild totesi, että britannian bruttokansantuote alentuisi EU eron myötä enemmän kuin 3 % ja talouden tuottavuus heikkenisi. 

Nämä ovat selvästi Rothschildien suusta sanoja, joilla he haluavat pelotella Englantilaisia veronmaksajia. 

Euroopan unionhan on ollut näille pankkiirien konnille täydellinen menestystarina ja valtionryöstömonopoli, jonka tehokkuus vastaa mitä suurinta mahdollista sijoitusinstrumenttia, jossa lainaat valtioille rahaa luomalla sitä tyhjästä ilmasta ja perit ne korkojen kera valtioilta takaisin. 

Rothschildit eivät tee tätä valtioiden ryöstöä rahan takia, vaan he tekevät sen poliittisen vallan takia. Rothschild suvun edustajana aikanaan satoja vuosia sitten toiminut Nathan Mayer Rothshild (1777-1836) (kuvassa) totesi aikanaan näin

"En välitä mikä nukkehallitus on asetettu Englannin valtaistuimelle hallitsemaan imperiumia, jossa aurinko ei koskaan laske. 

Mies joka hallitsee britannian rahavarantoa, hallitsee brittiläistä imperiumia, Ja minä hallitsen britannian rahavarantoja."

Jos Euroopan keskuspankin johdossa toimii Rothschildien pankkisuku ja Suomen valtio joutuu lainaamaan rahansa sieltä, niin tämähän tarkoittaa silloin sitä, että Rothschildit hallitsevat myös suomen rahavaroja. 

Rothschildit hallinnoivat britannian poliittista järjestelmää hallinnoimiensa peitejärjestöjen avulla, joita ovat mm. NGO-järjestöt, joita on solutettu aina kansalaisaktiivijärjestöihin asti. 

He ovat onnistuneet kaappaamaan jokaisen taloudellisesti ja poliittisesti hallitseman valtion poliittisen järjestelmän, ohjaamalla myös niiden oppositiota, jolloin siitä tulee ns. kontrolloitu oppositio. Myös suomessa tämä on ollut koko ajan arkipäivää, joten tässä suhteessa kaikki tuolla arkadianmäellä nähty näytelmä on ollut pelkkää poliittista teatteria.


Poliittinen valta vie vapauden

Poliittinen valta on aina ollut sosialismin ja hyväveli -kapitalismin kiero yhteenliittoutuma.

Aivan kuten elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki totesi; "valtion olevan taloudellinen yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on pitää kansa sen verran hengissä, että sen kustannuksella voi elää". 

Sionin viisaiden pöytäkirjoissa kerrotaan, että työntekijän palkan tulee olla niin pieni, että se pitää työntekijän niin köyhänä, että se sitoo hänet täysillä viikkotunneilla työnsä ääreen. Joten näin työntekijä ei ehdi löytää omaa todellista itseään ja herättää omaa tietoista mieltään.

Kasaarien pankkimafia on aina pitänyt ns. työväenluokkaa sellaisessa arvossa, ettei sivistys saisi kuulua heidän ajatusmaailmaansa.

 Sionin viisaiden pöytäkirjoissa puhutaan myös yliopistoista, jotka täytyi tehdä vaarattomiksi hävittääkseen valtaeliittitahoja vastaan toimivien voimien keskittymismahdollisuudet, meidän on käytävä käsiksi yliopistoihin ja annettava niiden toiminnalle uudet suuntaviivat. 

Yliopistojen hallinto ja professorit valmennetaan tehtäviään varten yksityiskohteisten, salaisten suunnitelmain mukaan, joista he eivät saa rankaisematta poiketa hiventäkään vertaa. Heidät nimitetään mitä suurinta varovaisuutta noudattaen ja asetetaan ankaraan riippuvaisuussuhteeseen hallitustemme kanssa.

Valtio-oikeus jätetään opetussuunnitelman ulkopuolelle samoin kuin kaikki, mikä on tekemisissä valtio-oikeudellisten kysymysten kanssa. Näihin aineisiin perehdytetään ainoastaan pieni ryhmä henkilöitä, jotka valitaan salaisuudesta perillä olevien piireistä heidän erityisten luonnonlahjojensa perusteella. 

Yliopistojen ei tule tuottaa kokemattomia keltanokkia, jotka haaveksivat uusien hallitusmuotojen kokoonpanosta samalla tavalla kuin huvinäytelmien ja murhenäytelmien kirjoittamisesta, tai harrastavat poliittisia kysymyksiä, joista eivät edes heidän isänsä ymmärtäneet mitään. 

Suuren kuulijakunnan pintapuolinen poliittisten kysymysten käsittely kasvattaa vain haaveilijoita ja huonoja kansalaisia. 
Tästä voitte itse vakuuttautua nähdessänne gojimien kasvatuksen tuloksia silmienne edessä. Meidän on ollut pakko 
soveltaa heidän kasvatukseensa juuri kaikkia niitä periaatteita, jotka niin loistavalla tavalla ovat saaneet heidän 
yhteiskuntansa luhistumaan. Mutta niin pian kuin me pääsemme valtaan, poistamme oppiaineitten joukosta kaikki 
hajoittavat aineet ja teemme nuorisosta esivaltamme kuuliaisia lapsia, jotka rakastavat hallitsijaa rauhan ja järjestyksen 
tukena ja turvana. 

Lähteet: http://www.investmentweek.co.uk/investment-week/news/2461651/lord-rothschild-a-brexit-would-be-damaging-and-disoderly

http://blogit.mvlehti.net/anle/2016/02/19/poliittinen-valta-vie-varat-ja-vapauden/  

https://archive.org/stream/SiioninViisaittenPytkirjat/MicrosoftWord-Siion_djvu.txt