http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2016

Suomen Karhu-ryhmä estämään kansannousuja muissa EU maissa


Suomen poliisin Karhu-ryhmä saatetaan nähdä lähivuosina ulkomaankomennuksilla estämässä EU-maiden kansannousuja, jotka nähdään EU:n tulevalle fasistiselle NWO-supervaltion suunnitelmalle uhaksi.

Tämä lakimuutos on jo käynnissä, jossa sen on määrä tulla poliisilakiin.

Tätä lakiesitystä valmisteleva sisäministeriön erityisasiantuntija Tapio Puurunen kertoi, että tämän lain avulla varauduttaisiin sellaisiin kriisi tilanteisiin, joissa toisen EU-maan viranomaiset pyytävät apua toisilta jäsenvaltioilta sopimustensa perusteella.

Puurunen ei taas suostunut kertomaan sitä, että tässä on kyse EU-maiden pakottamisesta liittymään EU:n fasistiseen supervaltioon. Kun luultavasti mikään EU maa ei tuosta vaan suostu luopumaan kaikesta valtiollisesta vallasta ilman vastarintaa. 

Niin oletettavasti esim. Ranskan poliisin erikoisjoukot eivät suostu tappamaan Ranskan kansalaisia, niin sinne voidaan pyytää virka-apua Suomelta ja Karhu-ryhmä kyllä voidaan saada ampumaan vieraiden EU-maiden kansalaisia, jotka yrittävät siellä aseellista kansannousua.

Tästä tässä on kysymys.

Lisäksi Suomi on sitoutunut EU-valtioiden rajat ylittävää rikollisuutta koskevaan Prum -yhteistyöhön sekä yhteistyön parantamiseen kriisitilanteissa (Atlas-päätös).

Karhu-ryhmän poliiseistahan miltei valtaosa on vielä Ranskan muukalaislegioonan käyneitä, jolloin he palvelevat myös Ranskan armeijalle.

EU:n komission globalistit aikovat laittaa tämän fasistisen suunnitelman toimeenpanoon lähivuosina.

Aivan kuten Illuminatin salainen eliitti on suunnitellut, niin kaikkien Euroopan EU-maiden valta on lakkautettava keinolla millä hyvänsä ja jos eivät maat muuten antaudu liittovaltion fasistiselle tyrannialle, niin sitten lähetetään näitä eri EU-maiden omia poliisin erikoisjoukkoja ulkomaan komennuksille.

On hävettävää suomalaisten puolesta, että Karhu-ryhmää tullaan käyttämään tulevaisuudessa Euroopan valtioiden itsenäisyyden tuhoamiseen. Globalistit kun eivät arvosta valtioiden itsemääräämisoikeutta. Se kun pitäisi alistaa näiden murhanhimoisten psykopaattien käsiin, jotka näissä maailman 13 rikkaimmassa pankkisuvussa vaikuttaa.

Peli on menossa todella likaiseksi ja mikäli vieläkin enemmistö tämän maan väestöstä on tässä lume-demokratian unessa, eikä näe sitä kuinka Suomi viedään kohta fasismin keskiöön. Niin saa syyttää lopulta itseään, sitten kun alkaa ne puhdistukset ja fasistisen NWO-EU:n supervaltion keskitysleirit avataan.

Tämä ei ole mitään pelottelua, vaan kylmä totuus jota moni ei halua uskoa, koska pelkäävät tämän nousevan fasismin edessä. 

EU on ollut tähänkin asti pelkkä kommunistinen paskaläjä, jota nämä monet narsistiset poliitikot kehtaavat nimittää menestykseksi.

Se on ryöstänyt suomen veronmaksajilta jo yli 103 miljardia euroa rahaa, mutta tämä ei vielä riitä ahneille Rothschildeille, koska he ovat tuhoamassa koko Suomen. Se on ollut tämän kaiken tarkoitus, että ensin luotiin tämä pankkiiri-kusipäiden EU ja alettiin sen jälkeen pumpata rahaa ulos velkaannuttamalla nämä maat korviaan myöten.

Nyt Rothschildit tuhoavat Britannian punnan ja sen jälkeen Britannia ajetaan ensimmäisenä maana tuohon fasistiseen EU:n supervaltioon, jota tulee myöhemmin johtamaan oma diktaattori. 


Lähde: http://www.aamulehti.fi/kotimaa/poliisin-karhu-ryhma-voi-olla-pian-vapauttamassa-panttivankeja-ulkomailla/