http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2016

Mitä suomen eliitti pelkää käynnissä olevassa informaatiosodassa2015 vuoden tammikuussa ulkoasiainvaliokunta järjesti avoimen kuulemistilaisuuden informaatiosodasta, jonne ottivat osaa niin Helsingin sanomien päätoimittaja Kaius Niemi, Ylen vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen, Suomen ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä, valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila, sotatieteen tohtori Saara Jantunen jne.  Tilaisuudessa Ylen pääjohtaja lipsauttaa suoraan totuuden siitä, kuinka n. 95 % Ylen julkaisemista uutisista ei ole totuus. Vaan ne ovat muiden organisaatioiden kuten CIA:n sinne syöttämää disinformaatiota, eli väärää tietoa. 


Vaikka Yle onkin vain suomen ainoa valtiollisen propagandan äänitorvi, niin siinä ongelman tekee se, että sen rahoittajat ovat tällä hetkellä veronmaksajat Yle-veroillaan.Jääskeläinen paljasti myös sen, kuinka sosiaalinen media on eliitille tällä hetkellä suurin huoli, koska sosiaalista mediaa he eivät kykene hallitsemaan.

Sosiaalisessa kun on jopa 100-1000 ihmisen joukko, jotka levittävät valtiollisia intressejä ja voimistavat sen vaikutusta. 

Jääskeläinen myös kertoi sen, kuinka Yle kokee, että heidän toimintaansa yritettäisiin horjuttaa sosiaalisen median ja internetin puolelta. Yleisradion yksi toimittaja Annukka Roininen julkaisi viime marraskuussa jutun, joka oli otsikoitu "Kansa on kyllästyyt manipulointiin, kontrolliin ja valehteluun" - tämän vuoksi MV-lehteä luetaan.Nyt sitten sattumoisin tämä kyseinen naistoimittaja joutui jäämään tämän vuoden keväällä sairaslomalle, kun oli sairastunut syöpään, johon menehtyi muutama päivä sitten.Oliko sitten sattumaa, että juuri tämä toimittaja, joka kirjoitti MV-lehdestä ei negatiivisen jutun, sairastui syöpään ? 

Yleisradion toimittajilta ei yleensä sallita omien aivojen käyttöä, vaan heidän tulee aina tulla taloon töihin jonkun puolueen mandaatilla ja jäsenkirjalla. Jolloin he joutuvat työpaikallaan toimimaan puolueidensa ohjeiden mukaan.

70-luvulla Yleisradiota miehittivät lähinnä kommunistiseen Venäjään päin kumartelevat stallaritoimittajat. Mutta nyt Yle on Kokoomusvetoisten porvarien hallinnassa, joka on näkynyt yhä köyhemmässä ohjelmatarjonnassa ja rakemmassa poliittisessa sensuurissa. Koska Kokoomus puolue voi halutessaan hyllyttää minkä tahansa ohjelman Ylen kanavilta, jos he näin haluavat.Juuri tällä hetkellä yksi suuri puheenaihe kohta alkavassa Bilderberg -kokouksessa on Facebook -palveluun keskittyvän sensurointihankkeen operaatio, johon EU:n komissio on nyt laitettu.

Vihapuhe on tämä jolla nyt poliittinen eliitti ratsastaa ja käyttää sitä verukkeenaan, yrittää sensuroida totuuden pois sosiaalisesta mediasta. Koska totuus on jo noussut vihapuheeksi asti.Se mitä tämä poliisiarmeijoidensa taakse suojautuva eliitti pelkää eniten Facebookissa on se, että se on saanut ihmiset nyt ajattelemaan heidän omilla aivoillaan. Joka on kauhea tilanne, kun heränneitä ihmisiä ei voida enää hallita jatkossa, joten totaalinen sensuuri avuksi ja Facebookkiin luvalliset kulkukortit, joita nyt EU:n komissio hätäpäissään suunnittelee.

Bilderberg -kokouksessa yksi käsiteltävä aihe on juuri tämän sosiaalisten medioiden sensuuri-operaatio, johon nämä muutamat teknologia jätit lupautuivat EU:n komissiolle. 

Facebookin johto ei vaan tajua sitä, että jos he muuttavat palvelunsa Stasi/DDR-linjalle, niin sieltä lähtee lopulta käyttäjät pois ja koko yhtiö tulee tuhoamaan itse itsensä. Lopulta tilanne ajautuu siihen, että Facebook julistautuu konkurssiin ja pääomistaja Mark Zuckerberg löytää lopulta itsensä sillan alta asumasta, kun Facebookin sijoittajat vetävät rahansa pois yhtiöstä.

Tämän jälkeen tilalle tulee jokin uusi sosiaalisen median palvelu, joka tulee vielä syrjäyttämään Facebookin. Jolla on mahdollisesti tekemistä jotain Googlen kanssa.  Mikäli ei halua jatkossa enää jäädä tuonne Stasibookkiin, niin vk.com palvelun sosiaalinen media toimii hyvänä vaihtoehtona. Sillä mitä pidemmälle vuosissa mennään, niin tämä poliittinen toisinajattelijoiden vainonta tulee edelleen jatkumaan ja kiihtymään valtiovallan puolelta. 

Sisäministeriö on jo viimeisen vuoden aikana salaisesti kouluttanut n. 100 uutta kybersota-upseeria. Mutta korruptoitunut media ei edelleenkään suostu kertomaan kansalleen, että mitä tämä kybersota on. Vaikka samaan aikaan valtiovallan kätyreille tästä kybersodasta järjestetään sotatieteiden maisterien toimesta lukuisia luentoja ja koulutuksia.

Suomen valtiollinen eliitti kun pitää suomen kansalaisia edelleen siinä tsaarivallan aikaisessa alistetussa asemassa, että "ei heidän kuulukaan tietää tästä kybersodasta mitään, joten eipä kerrota heille siitä mitään".

Suomen junttikulttuurikin on pitkälti seuraus alkoholi nimisellä päihteellä sekä sirkushuveilla (urheilu, tv-viihde) väestönhallinnasta. Tämän reseptin myös Stalin tiesi toimivan ja se on täällä suomessa toiminut varsin hyvin, koska silloin kansa ei ala kapinoimaan.

Suomen valtiovallan sisällä vaikuttava eliitti ei tällä hetkellä pelkää mitään enemmän kuin sitä, että suomen kansa herää poliittisesti ja aloittaa kapinan valtiovaltaa vastaan.

Tätä varten nämä lähi-idän ja Irakin sotarikolliset on tänne nyt tuotu, että jos kapina syttyy. Niin kun suomen armeijan reserviläiset eivät suostu tappamaan suomalaisia, niin nämä lähi-idän sotarikolliset kyllä pystyvät siihen. 

Tällä verukkeella jos tällainen sisällissota sitten saadaan aikaan, niin sillä keinoin sitten USA:n armeija saa tekosyyn tunkea koko sotakalustonsa suomeen ja miehittää tämä maa kokonaan. 

Vaikka SUPO ja KRP ovat jatkuvasti tarkkailleet tänne viime vuoden sisällä soluttautuneita ulkomaalaisia sotarikollisia, niin CIA on tullut jokainen kerta väliin. Jos näitä vaarallisia ISIS-miehiä on yritetty karkoittaa maasta.