http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 23, 2016

Paljastiko jenkkiläinen Youtube-aktivisti seuraavan PSYOP -operaation ?


Tämä jenkkiläinen Youtube ja internet-aktivisti, joka pitää tätä DAHBOO7 UNDERGROUND WORLD NEWS -kanavaa siellä taisi löytää seuraavan PSYOP -operaation jäljille. 

Hän päätyi tällaisille internet-sivuille: https://southjersey.craigslist.org/hum/5635455528.html  , joissa haettiin arabitaustaisia henkilöitä roolipelaajiksi johonkin New Jerseyssä sijaitsevaan USA:n armeijan McGuiren ilmavoimien tukikohtaan järjestettävään harjoitukseen.

Harjoituksen päivämäärästä ei sanottu mitään, mutta se kerrottiin että tämä olisi osa Homeland Securityn alainen harjoitus/operaatio.


- Palkkaa osallistujille maksettaisiin 24 dollaria tunti. 

- Vaatimuksena on mm. perus englanninkielentaito hallussa, sekä peruslukutaito. 

- Pitää pystyä myös lukemaan sähköposteja sekä vastaanottamaan kännykkäpuheluita.


USA:n armeijan ilmavoimien McGuiren tukikohta (Air Force Base) sijaitsee New Jerseyssä, joka on New Yorkista n. 117 km päässä. 

Ollaanko kohta McGuiren ilmavoimien tukikohdassa lavastamassa ampumavälikohtaus, jossa nämä sinne roolinäyttelijöiksi värvätyt arabitaustaiset henkilöt esitetään, että ISIS on hyökännyt USA:n ilmavoimien tukikohtan ja tappanut monta sotilasta ?

Mikäli tämä PSYOP -operaatio toteutetaan, niin jotain tuonkaltaista siinä todennäköisesti kerrotaan meille mediassa.  

USA:n kongressissa on viime viikkoina ollut hirveä kädenvääntö jälleen siitä, että Valkoinen talo vaatii kongressia kieltämään kaikki rynnäkkökiväärit jenkeissä. Mutta kongressiedustajat eivät halua suututtaa kivääriliittojen jäseniä, koska he ovat heidän suurimpia äänestäjiä.

Orlandon homoyökerhossa lavastettu ampumavälikohtaus oli Homeland Securityn ja tämän E-Verify järjestön järjestämä PSYOP-operaatio, jonka pääepäiltyllä sekä yhdellä silminnäkijällä oli Hollywood näyttelytaustaa. 

Mutta näemmekö McGuiren ilmavoimien tukikohdassa kohta sellaisen, niin se jää nähtäväksi.

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=JE8z9iT-8Zg&feature=youtu.be

https://southjersey.craigslist.org/hum/5635455528.html  

http://dahboo7.deco-street.com/