http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 27, 2016

Mitä eliitti ajaa takaa naisten oikeuksillaLänsimaisessa yhteiskunnassa alkoi 60-luvulla Yhdysvalloissa feminismi -liike nousta. Sen takana oli Women's Liberation movement, jota rahoitettiin pankkisuku Rockefellerien toimesta. 

Rockefeller Foundation rahoitti tätä naisten tasa-arvo liikettä ja toi sen feminismin keinoin esille.  Aaron Russo (1943-2007) oli Yhdysvaltalainen musiikki ja elokuvatuottaja, joka aikanaan tapasi Rockefeller sukuun kuuluvan liikemiehen Nicholas Rockefellerin (oik.).Miehet ystävystyivät keskenään, mutta aika pian Russo alkoi tajuamaan, että minkä sortin miehiä nämä Rockefellerit oikein olivat, kun eräänä iltana Nick kysyi Aaronilta, että "tiedätkös muuten mistä naisten tasa-arvo liike sai alkunsa" ? 

Tähän Aaron vastasi, että "ehkä sen tarkoituksena oli saada naisille äänioikeus, sekä saman tasoista palkkaa kuin miehillä".

Nick taas totesi tähän, että "sinä olet idiootti" ja lisäsi perään, että "annas kun kerron mistä tässä naisten tasa-arvo liikkeessä on kysymys".

Nick Rockefeller: "Me Rockefellerit rahoitimme tuon naisten tasa-arvo liikkeen (Women's Liberation Movement) syntymisen.

Sen syntymisessä on ollut kaksi erittäin tärkeää juttua tämän liikkeen kannalta ja ne ovat se, että naiset ajettiin työelämään, jolloin he eivät enää olleet pitämässä kotia kasassa. 

Mutta samalla myös lapset saatiin vietyä kouluun varhaisessa vaiheessa ja he alkoivat pitämään valtiota kotinaan. Näin saatiin ydinperhe toisensa jälkeen hajoitettua tällä naisten tasa-arvo liikkeellä".

Russo sai vielä alle vuosi aiemmin vuonna 2000 kuulla Nicholas Rockefellerilta, että kuinka New Yorkiin tultaisiin seuraavaksi iskemään ja siitä seuraisi sota Afganistaniin sekä Irakiin, joka perustui valheeseen.

Aika pian tämän jälkeen Russo ei enää halunnut olla Nicholasin kanssa tekemisissä, koska alkoi tajuamaan että minkälaisten psykopaattien kanssa hän oli ollut tekemisissä. 

Russoa jopa houkuteltiin liittymään yhteen Rockefellerien pyörittämään eliitin salaseuraan (Trilateraalinen Komissio). Mutta Aaron ei halunnut liittyä tuonne eliitin pimeälle puolelle.Lopulta kun Russo tajusi, että mistä tässä kaikessa oli kysymys, niin hän tuotti vuonna 2006 dokumenttielokuvan nimeltä Freedom to Facism (2006), jossa kerrottiin tästä Yhdysvaltain hallinnon kehityksestä kohti fasistista liittovaltiokehitystä. 

Tässä dokumentissa myös kerrottiin totuus siitä, että kenen porukan taskuun nämä kansalliset verorahat oikeasti menevät.

Russo kuoli lopulta vuonna 2007 nopeasti edenneeseen syöpään, mutta ehti kuitenkin tehdä tällä dokumenttielokuvalla paljon arvokasta työtä, jolla ihmiset saivat herätettyä itsensä.

Russo oli vielä hyvä esimerkki siitä, etteivät kaikki Hollywood tuottajat ole mitään satanistisia Illuminatin kätyreitä. Että on siellä myös näitäkin tuottajia, joilla on vielä sydän tallella. 

Mutta tämä Rockefellerien koko suku on täynnä psykopaatteja, aivan kuten Rothschildien suvussa. Se periytyy verilinjassa suoraan sukupolvelta toiselle ja varsinkin tuon tason pankkisuvut pitävät tarkasti huolen, ettei heidän verilinjansa pääse muuttumaan.