http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016

Eliitti on tilannut terrori-iskun Eurooppaan, horjuuttaakseen poliittista heräämistä


Englantilainen Rothschildien osake-enemmistöllä toimiva sanomalehti Mirror julkaisi eilen Euroopan väestön pelotteluun keskittyneen jutun, jossa väitettiin Isiksen uhkailleen järjestää kohta terrori-iskun Berliiniin ja Brysseliin, horjuuttaakseen Brexit -äänestyksestä seurannutta Eurooppalaisten poliittista heräämistä.

ISIS terroristijärjestöä ei varsinaisesti ole olemassa, vaan se on vain monien lähi-itään koulutusleireille lähetettävien Jihadistien tietokanta, jota CIA ylläpitää. 

Tällä annetaan sitten sellainen kuva, että näiden Pariisin 2015 marraskuussa toteutettujen joukkomurhien takana olisi ollut ISIS, vaikka tuokin oli Naton salaisen armeijan ja CIA:n välinen peiteoperaatio (Eng. covert operations).

Mikäli selvännäköisyyteni toimii tällä kerralla oikein, niin tämä keskuspankkien eliitti tilasi terrori-iskun jonnekin Eurooppalaiseen kaupunkiin, jonka toteutusvastuu annettiin taas näille Naton salaiselle armeijalle. 


Vaikka tuossa Mirror-lehden uutisessa uhattiin Berliiniä ja Brysseliä, niin se voi olla bluffia. Näkisinkin enemmän, että Lontoo on se kohte, jonne Rothschildit tilasivat Naton salaiselta armeijalta terrori-iskun. 

Heidän olisi tod. tarkoitus räjäyttää muutama bussi sekä tehdä myös Lontoon maanalaiseen tuollainen 7/7 kaltainen pommi-isku ja mahdollisesti vielä ampua konetuliaseilla siviilejä samaan tyyliin kuin Pariisissa viime marraskuussa.

Mossad asensi räjähteet tuolloin 7.7.2005 Lontoon metroon ja räjähteet olivat C4 -tasoisia sotilasräjähteitä. 

Tuolloinkin väitettiin, että niiden iskujen takana olisivat olleet vain yksittäiset muslimit, jotka kuitenkin viettivät kaiken tuon muuan ajan ulkopuolella aivan tavallista elämää.

Tässä nyt tod. Lontoosen tilatussa valtionterrori-iskussa on jo CIA profiloinut ne miehet, joita he tulevat niistä jälleen syyttämään ja koska tämä veljekset tarina on aiemminkin mennyt Bostonin maratonin pommi-iskuissa ja Ranskan sekä Brysselin iskuissa läpi. Niin tätä samaa tarinaa tullaan myös hyvin todennäköisesti käyttämään tälläkin kerralla.

Tämä veljeskaksikko jota noista iskuista tullaan syyttämään on ollut tähän mennessä Englannin tiedutelupalvelu Mi6:n pitkäaikaisessa tarkkailussa. 

Isku olisi tarkoitus tehdä niin, että silloin kun nämä veljekset, jotka ovat tiedustelupalvelun seurannassa uskotellaan tod. mukaan johonkin terrorismin vastaiseen harjoitukseen, joita aina näiden oikeiden Naton salaisten armeijan, CIA:n ja läntisten tiedustelupalvelun yhteydessä järjestettävien terrori-iskun aikana järjestetään.

Terrorismin vastainen harjoitus selittyy sillä, että näiden mm. Mossadin ja CIA:n agenttien on helppo pukea päälle vaikka poliisin tai muiden turvallisuusalan viranomaisten vaatteet ja tekeytyä, että he olisivat käymässä jotain Lontoon metroon keskittynyttä terrorismin vastaista harjoitusta läpi. Vaikka he ovat siellä toteuttamassa varsinaista terrori-iskua.

Kun lyö nyt googleen hakusanat "london terror drill", niin tulee tällainen Daily Mail -lehden linkki, jossa kerrotaan seuraavassa kuussa järjestettävästä terrorisminvastaisesta harjoituksesta, joka järjestetään Lontoon maanalaisessa metroliikenteesä.

Artikkelin julkaisupäivää ei näy edes googlessa, jolloin on vaikea saada selville, että milloin tuo juttu on oikein julkaistu. Mutta sen verran siinä sanotaan, että päivämäärä tuolle terrorisminvastaiselle harjoitukselle on 7. syyskuuta. Mutta vuotta ei saa selville.

Jos nyt on vielä kesäkuu, niin kaiken logiikan mukaan tämä artikkeli ei voi silloin olla tältä vuodelta peräisin. Mutta on hyvin kummallista, ettei tuota päivämäärää näy missään. Kun normaalisti kaikki googlella löydetyt html -pohjaiset nettisivut näkyvät julkaisupäivän mukaa.Saksassa järjestettiin viime vuoden lopulla terrorisminvastainen harjoitus lähellä Berliiniä, johon osallistuivat Saksan hallinnon uudet terrorisminvastaisessa yksikössä toimivat poliisit, joilla on harjoituskeskus Blumbergissä, joka on lähellä Berliiniä.

Tämä Saksan hallinnon paikallinen uusi Karhu-ryhmä perustettiin heti tuon 2015 marraskuussa Pariisissa tapahtuneiden joukkomurhien jälkeen.

Vaikka Saksan hallinto hakee tällaisilla aseistetuilla erikoisjoukolla kansalaisilleen sellaisen tunteen, että nämä aseelliset joukot suojelisivat heidänkin maansa kansalaisia, niin saksalaisille ei olla vieläkään uskallettu kertoa, että kuinka tätä Naton salaista maanalaista armeijaa on johdettu suoraan Saksan armeijan kautta. Koska sieltä ovat suorat yhteydet Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:han.

Pariisin joukkomurha tilattiin niin, että ensin siitä tuli toimeksianto CIA:lle tältä pankkimafialta (Rothschild jne.). Tämän jälkeen CIA otti toimeksiannon vastaan ja operoi tuohon Pariisin keskustaan 13. marraskuuta 2015 tilattuun joukkomurhaan sopivan yksikön ja niitä edustavat Euroopassa tämä Naton salainen armeija.


Tuo Pariisin joukkomurhan päivä oli vielä hyvin erityinen, koska se oli perjantai 13. päivä. Kun tasan 800 vuotta aiemmin vuonna 1307 Ranskan kuningas Filip IV vangitsi kaikki Temppeliritarikunnan miehet (Illuminaattien esi-isät) ja laittoivat heidät roviolle palamaan ja pakottamaan tunnustamaan rikoksensa. 

Tämän jälkeen kaikki Temppeliherrojen ryöstämällä hankittu omaisuus siirtyi Ranskan valtiolle ja samoin heidän maaomaisuus Kastilliassa ja Englannissa siirtyi Ranskalle. Muualla tämä ryöstetty omaisuus siirtyi veljeskuntien haltuun.


Mutta ei tämä lakkauttanut tätä varsinaista Temppeliherrain ritarikuntaa, joilla oli jo tuolloin näitä ns. kätkettyjä aarteita kuten Liitonarkku tai Graalin malja. Nämä Temppeliherrain ritarikunnan salaisuudet on kuitenkin historian aikana ehditty leimata vain heidän liikkeelle laskemiksi höpö höppö tarinoiksi, joilla yritetään suojella niiden olemassaoloa.

Tämä nykyinen maailman salainen valtaeliitti on edelleen äärimmäisen vihainen siitä, että nämä heidän esi-isät mestattiin tuolloin 1307 Ranskassa ja tämä 13.11.2015 Pariisissa toteutettu joukkomurha oli siitä eräänlainen kosto Ranskan valtiolle.

Syy siihen, että miksi tämä nykyinen illuminatin eliitin klaani uskalla tulla julkisuuteen ja paljastaa tuota kuinka he ovat koko tämän ajan hallinneet koko maailmaa johtuu siitä, että he pelkäävät että heille käy samoin kuin tuolloin Ranskassa. Joten tämän takia tämä heidän suuri ja maailmanlaajuinen salaseura-vehkeilu jatkuu edelleen piilossa julkisuudelta.

He ovat onnistuneet salaamaan tätä valta-asemaansa monilla keinoilla, kuten 60-luvun lopulla Yhdysvalloissa CIA loi uuden triggerisanan, jolla saatiin John F. Kennedyn murhaa tutkineet ihmiset leimattua hulluiksi. 

Tämä sana oli salaliitto (Eng. conspiracy) ja sitä sanaa viljellään edelleen tässä korruptoituneessa valtamediassa edelleen ja vain tietyin poliittisin motiivein. 

Tällä sanalla on edelleen hyvin suuri vaikutus heihin, jotka ovat tuon sanan aivopesun uhreja. Eli nämä joilla nousevat nuo eräänlaiset diat silmien eteen aina kun tuo triggerisana salaliitto näkyy tai kuuluu jossain.

Tämä todistaa myös suoraan sen, miten nerokkaasti tämä massaväestön hallinta on onnistuttu luomaan. Että pelkillä yksittäisillä triggerisanoilla voidaan saada hallittua poliittista heräämistä.

Mutta nyt Britannian Brexit äänestys sai jo aikaan hyvin paljon poliittista heräämistä, jota nyt tämä keskuspankkiirien eliitti yrittää seuraavalla siirrollaan horjuttaa tämän hallitsemansa valtionterrorisminsa keinoin.

Mutta silloin kun posahtaa jossain päin Euroopassa, niin paniikki on väärä valinta tuollaisessa tilanteessa. 

Mikäli tämä CIA:lta ja Naton salaiselta armeijalta tilattu ISIS isku toteutuu, niin jälleen sen seurauksena kaikki Euroopan unionin presidentit pakotetaan taas pitämään näitä julkisia tiedotustilaisuuksia, joissa he pakottavat kansojaan pelkäämään Isiksen nimeen.

Kun vielä joitakin satoja vuosia sitten valtionkirkolla oli lähes auktoriteetinomainen rooli ja hallinta kansalaisista. Jos ei käynyt kirkossa, niin peloteltiin herran pelolla. 

Nyt tuo herran pelko on vain vaihdettu isiksen pelkoon.

Kristinuskosta muotoutui uusi kapitalistinen taloususkonto, jossa edelleen elämme sisällä tässä kuplassa ja josta vain hyvin harvat ovat onnistuneet pääsemään ulos. 


Ennenvanhaan tuo kirkko oli paikka, jonne ihmiset pakotettiin pelon voimalla. Nykyään tämä kirkko on TV:n ja Median uutiset, joita ihmiset pakotetaan seuraamaan Isiksen pelolla.

Saarnamiehet eivät enää ole näitä helvetin tulilla tai herran pelolla pelottelevia pastoreita, vaan nyt ne ovat näitä telepromtereita lukevia uutisankkureja, jotka toistelevat noita eliitin käsikirjoittamia uutissaarnoja, joissa pelotellaan meitä terroristeilla.


Tästä Temppeliherrain ritarikunnasta pitää vielä sen verran sanoa, että kun tämä Norjan joukkomurhaaja Anders Breivik kertoi Norjan joukkomurhien oikeudenkäynneissä kuuluvansa tähän Tempperiritarikunnan järjestöön, niin Norjan valtiollinen oikeus totesi ne pelkiksi höpö puheiksi ja mediassa oikein kiistettiin, ettei mitään sellaista järjestöä olisi olemassa.Breivik sanoi kuuluvansa Temppeliritareissa sen Eurooppalaiseen järjestöön.

Norjan oikeus totesi, että tämä Temppeliritarikunta on vain hänen mielikuvituksensa tuotetta.

No olivatko nämä Ranskassa 1307 järjestetyt Temppeliritarikunnan roviolla polttamisetkin vain mielikuvituksen tuotetta, vaikka niistä lukee aina Wikipediassa asti. Niitä ei jostain syystä koskaan haluttu poistaa historian kirjoista, koska historianhan kirjoittavat nämä vallassa olevat eliitin miehet omien intressiensä mukaisesti.

Euroopan kuninkaiden historiasta on poistettu Suomalaiset kuninkaat, jotka olivat liian lojaajeja ja heitä ei voitu lahjoa Vatikaanin toimesta, joten ne oli lopulta tapettava pois. 

  

Lähde: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/isis-calls-attacks-berlin-brussels-8273022