http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Omar Mateenin isä on CIA:n Black Op operaatioiden konkariOrlandon Pulse -klubin ampumavälikohtauksen pääepäillyn Omar Mateenin isä Saddique Mateen on CIA:n mies. 

Hänellä on pitkältä ajalta kokemusta Black op's operaatioista, eli mustista operaatioista. 


Saddique Mateen on tehnyt aiemmin yhteistyötä Afganistanin Talibanijohdon kanssa, kun hän toimi siellä USA:n armeijan vastaavana aseiden alihankkijana (eng. contractor).

Miehellä väitetään myös Global Research -sivuston mukaan olevan tiiviit yhteydet myös britannian tiedustelupalvelu MI6:n ja ISIS:kseen, sekä toimi myös aiemmin Al-Qaidan puolella. 


Tässä valokuvassa hän poseeraa Kalifornialaisen republikaanin Dana Rohrabacherin kanssa, joka valittiin USA:n kongressiin vuonna 1988.


Saddique Mateenilla on rooli, jota hän vetää tässä PSYOP -operaatiossa


Saddique kommentoi tiedotusvälineilleen, että hänen poikansa Omar olisi ollut motivoitunut erityisesti islamilaisesta ideologiasta. 

Vime viikon maanantaina Saddique postasi Facebookkiin videon, jossa hän totesi; "jumalan itsensä rankaisevan kaikkia niitä, jotka ovat sekaantuneita homoseksuaalisuuteen." 

Tässä PSYOP -operaatiossa on tarkoitus lietsoa homoihin kohdistuvaa vihaa muslimiväestössä ja heissä, jotka muutenkin vihaavat homoja. 

Mutta tässä PSYOP -operaatiossa on myös tarkoitus saada tämä homoja ihaileva satenkaariliike vihaamaan muslimeja, koska pääepäilty esitettiin homoja vihaavaksi muslimiksi. Amerikassa tästä käytetään jo nykylainsäädännöllä poliittisesti mediassa nimitystä viharikos (Eng. hate crime).

Jos nyt tarkastellaan hieman tarkemmin tämän PSYOP -operaation poliittista ja psykologisen operaation motiivia, niin senhän tarkoituksena on nyt leimata homot syntisiksi ja antaa taas muslimiväestölle syytä hurrata, että muslimi mies ampui 50 homoseksuaalia kuoliaaksi Orlandolaisessa yökerhossa. 

Mutta entäs jos ketään ei kuollutkaan ja tämä olikin vain osa Pentagonin, CIA:n ja USA:n hallinnon lavastamaa PSYOP -operaatiota ? 

- Pääepäilty Omar Mateen on Hollywoodin korvamerkitty mies
- Silminnäkijä Luis Burbano on myös Hollywoodin mies
- Pääepäillyn isä Saddique Mateen on pitkäaikainen CIA:n rotta

On meillä tässä varsin mediakriittisellä älyllä uskottava tarina, joka meidän pitäisi uskoa sellaisenaan, kuten sen propaganda-media meille uutisissa välittää.
Lähteet: http://www.globalresearch.ca/father-of-orlando-shooter-is-long-time-cia-asset/5531068