http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2016

Turun lentoasemalla järjestettiin eilen "infosotaoperaatio Pussukka"Iltalehti alkoi eilen vaahtoamaan internetin etusivuillaan, kuinka "Turun lentoasema on evakuoitu, paikalta löytyi  pussukka".

Lentoaseman evakuoinnin syynä oli sieltä löytynyt pussukka.

Lopulta kun tämä armeijan kyberosaston infosotaoperaatio oli ohi, niin lentoaseman evakuointi lopetettiin.

Mutta onko oikein, että suomen armeijan kyberosasto ei kerro totuutta tästä tapauksesta, että he ajoivat tuon informaatiosodankäynnin, tai hybridisodankäynnin operaation Turun lentoasemalla. Jolla olikin tarkoitus saada pelkoa aikaan suomen kansalaisissa. 

Informaatiosodassa on armeijalla lähes kaikki keinot käytettävissä ja Turun lentoasemalla toteutettu operaatio oli ns. psykologinen operaatio (eng. psyop), jolla vaikutetaan median kautta kansalaisten mieleen. Aiheuttamalla sillä pelkoa, jotta kansa pysyisi ruodussa.


Mistä suomeen on tullut määräyksiä järjestää psykologisia operaatioita pitkin lentokenttiä ? 


Suomen osalta informaatiosodankäynnin ja psykologisten operaatioiden toimeksiannot  kuuluvat tällä hetkellä sekä CIA:n, että Naton -kybersotakeskuksen alaisuuteen.Koska suomen turvallisuuspolitiikkaa johdetaan jo kenraali-kabineteista, niin se on altistanut suomen armeijan tanssimaan Naton kybersotastrategian pillin mukaan.Joten tästä syystä tulemme tulevaisuudessakin näkemään lisää näitä psykologisia operaatioita, joilla yritetään pelotella suomalaisia lisää.

Armeijaa hallitsevan eliitin psykologinen terrorismi on juuri tätä kansalaisten pelottelua ja meidät suomalaiset yritetään nyt alistaa tällä mielikuva-terrorismilla.

Jos alistumme tälle pelottelulle, niin vain oma ei tietoinen mieli antaa siihen luvan, koska pelko estää tietoisen mielen käytön. 

Tällöin shokissa ja pelossa oleva mieli tallentaa nämä mediassa pelotellut kauhukuvat julkisten rakennusten evakuoinneista ihmisten alitajuntaan, jonne ne sitten jäävät persoonan sisälle kummittelemaan. Jolla meidät suomalaiset sitten yritetään pitää ruodussa. 

Todellisuudessa tämä korruptoitunut ja kaiken poliittisen sekä taloudellisen vallan itselleen ryöstänyt eliitti pelkää meitä suomalaisia. 

He ovat kauhuissaan tästä poliittisesta heräämisaallosta, joka on tälläkin hetkellä täydessä käynnissä

Joten sitä vastaan rikkaat norsunluutorneissaan elävät konnat nyt vielä yrittävät tätä EU-liittovaltiotemppua. Eli kuin rakentaisivat Natsi-Saksan kolmannen valtakunnan uusiksi, mutta tällä kertaa vain eri lipun alla (NATO).  

Kansandemokratia, jossa kansalaiset voivat vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin äänestämällä on ollut valtaeliitille aina täyttä myrkkyä. Joten tämän vuoksi EU:n liittovaltion tavoite on heti viedä kaikkien siihen liittyvien jäsenmaiden itsemääräämisoikeus pois. 

Nämä maailmanvallasta korruptoituneet Illuminaatit ovat tunnettuja siitä, etteivät he salli itsemääräämisoikeutta edes minkään maiden ihmisille. Mutta he eivät salli sitä edes valtioille, koska vallanhimoisina psykopaatteina haluavat mielivaltaisesti olla itse vallan kahvassa, alistaen, orjuuttaen, tappaen sodissa, velkaannuttaen ja ryöstäen valtioita. Joten tässä pelataan nyt aika suuren luokan nilkkejä vastaan ihan valtiotasolla.

Itsenäinen Suomi oli näille Illuminatin eliitin pankkiireille uhka ja vihollinen, joten tämän vuoksi tämä maa piti saada USA:n ja CIA:n käskyvallan alle. Sekä velkaannutettua tämä maa yli 100 miljardilla eurolla, jottei vaan Suomi pääsisi takaisin itsenäiseksi ja vapaaksi maaksi. 

Korruptoitunut eliitti elää itse suuressa vainoharhassa ja heille jokainen arkipäivä on suurta tuskaa, jossa he taistelevat näitä Nato-politiikkaa horjuttavia Venäjän trolleja vastaan.

Vaikka nämä Venäjän trollit ovat vain heidän sairaassa mielikuvituksessaan. Mutta se ei vielä riitä. Vaan koska tämä vainoharhainen ajatusmaailma Venäjän trolleista vaivaa korruptoituneita Illuminaatteja. Niin koska nämä kelmit omistavat kaikki maailman tiedotusvälineet, niin heidän täytyy vielä sen lisäksi alkaa julistamaan näitä poliittisia vainoharhojaan aina Suomenkin mediassa asti. 

Sillä nämä Venäjän uhka, Venäjän trolli uutiset edustavat kasarijuutalaisen-pankkiirieliitin vainoharhaista maailmankuvaa. Josta he haluavat tehdä yleisen Eurooppalaisen julkisen poliittisen mielipiteen, jota ei kenelläkään EU:n ajatusrikollisella (toisinajattelijat olisi lupaa julkisestikaan kyseenalaistaa).