http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016

Martin Armstrong: Brexit on Euroopan vedenjakajaArmstrong Economics yhtiön perustaja Martin Armstrong, joka ennustaa työkseen talouden kehitystä ja tulevaisuutta kirjoitti blogissaan että Brexit olisi Euroopan vedenjakaja tällä hetkellä.

"Heidän poliitikkonsa ovat hulluja ja tämä koko idea Euroopan federalisoinnista on kaatumassa jaloilleen. Se ei vie pois sitä uhkaa, että Eurooppaan olisi tulossa sota yhden hallinnon alle, minkälaista suunnitelmaa aikaisemmin toteuttivat Napoleon, Hitler.

Merkelin päätös ottaa Saksaan pakolaisia ei ollut demokraattinen päätös, koska tässä pakolaispäätöstä ei voinut mikään EU maa vastustaa.

He eivät voi millään nähdä, että tämä järjestelmä on täysin epä demokraattinen ja on pakottanut ihmiset nurkkaan ilman mitään resursseja ja suunnanmuutosta Euroopassa, joka on heidän kotimaansa. EU:sta on tullut täydellinen katastrofi."Armstrong toteaa vielä toisessa kirjoituksessaan, kuinka tämän hetkinen tilanne myös Yhdysvalloissa muistuttaa kuin ritsalla ampumista. 

Republikaanien eliitti vihaa Trumppia, aivan kuin demokraattien eliitti vihasi Bernie Sandersia.

Siinä vaiheessa kun ritsa-efekti syntyy, niin jokainen alkaa tajuamaan sen, ettei tulevaisuus tule olemaan lähelläkään sitä mielikuvaa, jota he luulivat sen olevan.

Nyt negatiiviset korot ovat tuhoamassa eläkerahastot ja keskuspankit ovat menettäneet kontrollin ja uskottavuuden, jolloin sosialismi on kuolemassa nyt kovaa, koska hallitukset kuluttavat varojaan eläkerahastoihinsa.      

Ritsa-osuma tulee siinä vaiheessa, kun ihmiset viimein tajuavat sen, että hallitukset ovat nyt kaatumassa.

Lähde: https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/brexit-is-watershed-for-europe/