http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

Saksan ulkoministeri syyttää Natoa sodanlietsonnasta Venäjää vastaan


Saksan ulkoministeri Frank-Walter Steinmeijer syyttää Natoa sodanlietonnasta Venäjää vastaan.

Steinmeijer kertoi saksalaisessa Bild-lehdessä vastustavansa tätä käynnissä olevaa sotilaallista pullistelua Naton taholta, jota se kohdistaa Venäjään tällä hetkellä.

"Tällainen toiminta on sapelinkalistelua", lisäsi Steinmeijer.

"Se on väärässä, joka luulee sotilasliiton itäisellä rajalla järjestettävän symbolisen tankkiparaatin lisäävän turvallisuutta".

Oli varsin yllättävä ulostulo, että tässä "Venäjän uhka- psykoosissa" elävän eliitin keskellä joku poliitikko uskaltaa nostaa kissan pöydälle ja näyttää missä todellisuudessa mennään. 

Kasaarijuutalainen pankkimafia elää venäjän uhka -psykoosissa, koska heille tuo valtio edustaa edelleen poliittista vihollista. Rothschildeja ottaa pannuun se, etteivät he voi enää horjuttaa Venäjää kuten vielä Neuvostoliiton aikoina, jolloin kasaarien mafia käytännössä putsasi perestroikan varat, mistä tuo suuri kommunistisen Venäjän köyhyys ja kolhoosien kurjuus johtui.

Nyt kun Venäjä sai korjattua taloutensa 2000-luvulla kuntoon, niin tämä oli kasaaripankkiireille uhka.


Länsimainen ja korruptoitunut media yrittää edelleen antaa Venäjästä samanlaisen kuvan, että se olisi vieläkin samanlainen köyhä valtio, mitä se oli Neuvostoliiton kommunistivuosina. 


Silti tämä Venäjän bruttokansantuotteen käyrä alkoi nousemaan vasta vuoden 1998 jälkeen ja syy sille oli se, että nämä Venäjän valtion varoja ryöstelleet kasaarijuutalaiset oligarkki-liikemiehet heitettiin maasta ulos. Vasta vuonna 2009 Venäjän valtion talouden bruttokansantuotteessa tapahtui pieni notkahdus.

Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/saksan-ulkoministeri-syyttaa-natoa-sodanlietsonnasta-venajaa-vastaan-6560832