http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 23, 2016

Jacob de Rothschild kirjoitti Brixitistä ukaasi-kirjeen Times -lehdelleEnglannin keskuspankin käytännössä osake-enemmistöllä omistava Rothschild pankkisuvun Englannin keskuspankin päämiehenä toimiva Jacob de Rothschild (kuvassa) kirjoitti avoimen kirjeen Times -lehdelle, jossa hän vaatii Britannian pysymään EU:ssa.
Jacob kirjoittaa tuossa, että kuinka menestystarinat missä tahansa ympäristössä on rakennettu yhden idean varaan ja siteeraa tässä esi-isäänsä Mayer Amschel Rothschildia, joka loi Euroopaan tämän keskuspankkijärjestelmän, joista tuli pankkimaaliman keskuksia Lontooseen, Viennaan, Napoliin ja Frankfurtiin.

Jacob ei kuitenkaan uskalla kertoa sitä, että millä nämä hänen sukunsa rahat ja tuo maailman suurin omaisuus tuli. Se kun tuli ryöstämällä mm. Eurooppalailta kuninkailta ja valtioilta. 

Mutta tämä ryöstäminen saatiin toteutumaan velkaannuttamisella, jolloin se ei näytä siltä, että nämä pankkisuvut tulisivat kommandopipot päässä eri maiden keskuspankkeihin ja pumppuhaulikoiden kanssa tyhjentäisivät holvit.  

Se tapahtuu paljon hienovaraisemmin ja toteutetaan keskuspankkien luotonlaajennuksella, jolloin valtiot eivät enää pysty säätelemään valuuttaansa itse. 

Tänään Britanniassa järjestettävä Brexit -äänestys on vilppiäänestys, jossa tulokseksi tullaan väkisin julistamaan EI Brexitille, mikä tarkoittaa sitä ettei Britannia ole lähdössä EU:sta.

Voisin jopa uskaltaa väittää, että koko tämä BREXIT ja suomen FIXIT touhu on tämän saman keskuspankkien eliitin luomaa harhautusta, jolla nyt EU-maat uskotellaan luulemaan, että he voisivat näillä äänestyksillä vaikuttaa EU eroonsa. 

Mutta entäs jos joku EU maa päättää suoraan erota EU:sta ilman kansanäänestystä ? Hollanti voisi sellaisen pommin lyödä vaikka ilmoille, joka saisi Rothschilditkin paniikkiin.

Sen jälkeen Euroopan komissio olisi taas tuossa suuressa hädässä ja EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker saisi näitä vihaisia puheluita Rothschildien edustajilta, kuinka näin ei saisi käydä, että mikään EU maa lähtee ovet paukkuen ulos EU:sta.

Britannian kohta tapahtuva vaalituloksen näpelöinti vie kaiken uskon ja luottamuksen pois tästä länsimaisesta demokratiaan pohjautuvasta mallista, jonka aika on jo ohi ja tilalle pitäisi tuoda uusi malli. 

Mutta EU:n perustanut oikeistolainen eliitti ei suostu kirveelläkään luopumaan tästä heidän luomastaan keskuspankkien monopolista, joka jauhaa näille Goldman Sachseille useiden miljardien voittoja kuukausittain ja me maksamme tämän leikin.

Siinä vaiheessa kun kryptovaluutta syrjäyttää keskuspankkipohjaisen talouden, niin se tietää lopulta tälle Rothshildien vuosisatoja kestäneelle dynastialle loppua.

Itävallan Viennasta yhdysvaltoihin ennen II-maailmansotaa pakoon lähteneet Rothschildit menettivät kansallissosialisteille tuon valtioilta ryöstetyn omaisuutensa. 

Rothschildeja ei kiinnosta mikään muu kuin se, että he pääsevät hallitsemaan jokaisen tämän planeetan valtion rahajärjestelmää. Mikä on heidän salaisen poliittisen maailmanvallan salattu totuus. 

He hallitsevat tällä hetkellä myös Suomen Pankkia ja suomalaiset veronmaksajat raatavat todellisuudessa näille Rothschildeille suomen valtionlainan korkojenmaksun eteen töitä. 

Mutta siinä vaiheessa kun riittävän moni länsimaalainen ihminen herää tästä kapitalismi-uskonnon unesta, niin silloin tämä järjestelmä romahtaa. Koska tämä kapitalismi, niin kuin kommunismikin perustuu pelkkään valheeseen ja harhaan. 

Mutta silloin kun siihen uskoo riittävän moni, niin se kantaa tätä systeemiä edelleen.

Sitten kun kapitalismi-uskonto romahtaa, niin loppuu myös tämä jo vuosisatoja kestänyt teollinen palkkaorjuus.

 Lähde: http://www.thetimes.co.uk/edition/comment/all-the-evidence-shows-that-brexit-would-be-a-disaster-7vg3zks35