http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 18, 2016

Perintäyhtiö Lindorff on rikollinen veroparatiisimafia


SYP:n ja KOP:n pankit yhdistyivät 1.6.1995 ja KOP:n pankkioikeudet lakkasivat 5.6.1995 edellämainitun fuusioittamisen perusteella 2.6.1995. Näin syntyi Merita.

Miten on sitten mahdollista, että KOP on ollut hakijana ja kantajana velkomusjutuissa vielä 2 kk myöhemmin, kun sitä ei enää ollut olemassakaan ? 

Tämän jälkeen Merita siirsi uhrin yritysvelan Contantille, joka sai 2000-luvun alussa tietääkseni vielä liiketoimintakiellon. Merita muutettiin Nordeaksi, jonka johtoon tuli Nalle Wahlroos. 

31.12.2004 Contant yhdistyi sitten perintäyhtiö Lindorffin kanssa ja samana päivänä Nordea myy em. saataviaan Linforffin perintään.

Nordealla ja Lindorffilla taustalla samoja henkilöitä. Lindorff jatkaa perintää, hävittää alkuperäisen velkakirjan "käytäntönsä mukaan vanhentuneena" -mutta jatkaa silti perintää ja pyrkii saamaan asiakkaan omasta talostaan maantielle v. 2016. 

Jos tavallisella pk-yrittäjällä olisi tällaisia "luurankoja" ja "yritys-himmeleitä" kaapissa, hän olisi jo ajat sitten ollut sekä verotarkastajien, että poliisin silmätikkuna. Mutta perintäyhtiö Lindorffin johdossa ovat pankkitason virkamiesrikolliset kymmenien tuhansien eurojen puvuissaan.

No jos ette vielä oivaltaneet, niin Lindorff on veroparatiisiyhtiö, jonka konsernin pääkonttori on Norjassa, jolle Suomen ja Ruotsin konttorit maksavat konserniavustusta. 

Mikä siis on tämä perintäbisness, missä on jutun juju? Miksi peritään vanhentuneita velkoja? 

Miksi vanhentuneiden velkojen perintäkuluja kasvatetaan vuodesta toiseen? Ahaa! Ei kai vaan, luottotappioiden ja luottotappioiden korkojen vähennysoikeus tuloksesta, jolloin ei tarvitse maksaa veroja Suomeen? 

Rahat voidaan toimittaa piiloon monimutkaisen järjestelyn kautta - kun valvontaa Suomessa ei ole. Tosin laki on ehdoton siitä, mitä kirjanpidossa saa olla mukana. 

Lindorff on mm. kiihtyvällä vauhdilla viime vuoden loppupuolelta asti alkanut hakea tuomioille 90-luvun alkupuolella syntyneitä laskuja ja voitte arvata 25 vuoden aikana syntyneet perintäkulut - ne ovat huikeita. 

Suomen Finanssivalvonta HALOO OLLAANKO SIELLÄ HEREILLÄ!!!!  - olisiko aika selvittää kaikkien pankkien toiminta ja erityisesti kytkökset perintäbisnekseen?

Pitäisikö meillä Suomessa jo vihdoinkin perustaa tutkinta -komissio, joka selvittää 90-luvun sotkut, kuten Velallisten Tuki johtoryhmä on vaatinut Oikeusministeriltä 1.7.2015 ja uudistanut pyyntönsä tammikuussa 2016? 

Suomen talous hiipuu ja syy on ahneissa pankkiireissa ja perintätoimistoissa. 

Nordea ei ole ainoa pankki Suomessa, joilla on luurankoja kaapeissa.


Orjuus tunnettiin vielä satojavuosia sitten orjakauppana, jota harjoittivat lähinnä kasaarijuutalaiset liikemiehet. Mutta nykyään maaorjuudessa olemme siirtyneet kapitalistiseen orjajärjestelmään, joka tunnetaan palkkaorjuutena.

Heikentynyt EU:n taloustilanne on ajanut ihmisiä ottamaan mm. pikavippejä, jotka ajavat heidät lopulta ulosottokierteeseen ja lopulta nämä rikolliset perintäyhtiöt (mm. Lindorff), alkavat pumppaamaan velkoja jopa tuhansien prosenttien vuosikoroilla.

Jos suomen finanssivalvonta ei suostu puuttumaan näiden rikollisten ja monikansallisten perintäyhtiöiden laittomaan koronkiskontaan, niin siinä tapauksessa suomen kansalaiset joutuvat puuttumaan asiaan. 

Nordean asiakkaat kun tyhjentävät tilinsä kerralla, niin tämä ruotsalainen riistopankki menisi suoraan konkurssiin ja jäisi enää lappu luukulle. Tästä hätääntyneenä pankki laittaisi asiakkailleen talletuspakoa estävät nostorajoitukset. Näin toimittiin mm. Kreikassa talouskurituksen aikoihin.

Pankit eivät ole missään vaiheessa uskaltaneet kertoa sitä tosiasiaa, ettei heillä ole ns. holveissaan kuin vain n. 10 % niistä kokonaisvarannoista, joita he ovat lainoina ja talletuksina asiakkailleen myöntäneet. 


Rahajärjestelmä kun perustuu ponzihuijaukselle nimeltä velka ja jos maailman velat maksetaan takaisin, niin eipä jääkään enää yhtään rahaa jäljelle kiertoon, koska kaikki liikkeellä oleva raha on luotu yksityisomisteisissa liikepankeissa kiertoon vain velasta.

Tämän vuoksi Rothschildit eivät ole kiinnostuneet noista paperilappusista, joita kutsumme rahaksi. Vaan he ovat ryöstäneet itselleen yli 500 000 kuutiometriä kultaa näiden vuosisatojen aikana

Sanotaan että maailman rikkain eliitti olisi maailman väestöstä 1 %, mutta tämä ei kyllä pidä paikkansa. Heitä on vain n. 0,001 % koko maailman väestöstä ja he omistavat yli 99,99 % koko maailman varoista.

He hallitsevat myös monien valtioiden taloutta, koska omistavat siellä toimivat keskuspankit. Mutta he hallitsevat myös näiden maiden poliittista järjestelmää, koska voivat saada siellä halutessaan minkä tahansa puolueen valtaan. Ukrainassakin natsipuolue nostettiin väliaikaisesti valtaan Maidanin aukiolla CIA:n järjestämän poliittisen vallanvaihdon jälkeen vuonna 2014.


Lähde: Hilkka Laikko (Facebook)