http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2016

Alex Jones: Globalistit ovat nyt korviaan myöten p*skassaPrisonplanet.com perustaja Alex Jones antoi palavan puheenvuoron, kun hän kertoi tulenkatkuisen mielipiteensä tämän hetkisestä EU:n tilanteesta.


Jonesin mukaan EU:n supervaltiota kyhäävät globalistit ovat nyt korviaan myöten p*skassa, koska tämä heidän sairas suunnitelmansa vuoti jo julkisuuteen.

Lisäksi Jones totesi huomanneen sen, kuinka nyt ennen tässä lumedemokratian unesta heränneet nyt itkevät joukolla, ettei demokratiaa saa päästää väärin äänestäjien käsiin.


Suomessakin tämä Kokoomuksen entinen rouva korruptio "Suvi Linden" näyttäisi kanssa kokevan elitistien kasvukipuja, kun ei tiedä mitä Brexitillä ajetaan takaa = EU:n fasistista supervaltiota.


Alex Jones tietää täysin missä mennän ja hän ei kumartele näille EU:n fasistista supervaltiota valmisteleville globalisteille. Hän antoi tuossa videossa myös Henry Kissingerin kuulla kunniansa. Kissinger joka muuten on puoliksi kirjoittanut tämän Lissabonin sopimuksen, jossa mm. mielenosoituksessa voi poliisi alkaa ampumaan kansalaisia kovilla, jos se yltyy mellakaksi jne. 

Olemme antaneet vallan nyt näiden sairaiden psykopaattien käsiin ja EU:n komissio on näitä hulluja täynnä. Mepit eivät pidä Brysselissä valtaa, koska he edustavat pelkkää nukkehallintoa.

Tämä fasistinen EU:n supervaltio on se hanke johon Britannia ajetaan Brexitillä. 

Ensin Rothschildit tuhoavat näiden maailman rikkaimpien 13 muuna pankkisuvun kanssa punnan ja lopulta Britannialle tehdään selväksi, ettei enää muuta vaihtoehtoa ole kuin perustaa EU:lle fasistinen supervaltio, jolle tulee vielä oma diktaattori, oma armeija.

Moniko EU -maiden kansalaisista haluaa liittyä tällaiseen fasistiseen ja kommunistiseen helvettiin ? 

Globalistit ovat nyt kusessa, koska heidän juonensa on paljastunut ja vaikka nämä heidän omistamansa sanomalehdet on yritetty hiljentää kirjoittamasta siitä, niin monet muut bloggarit sekä vaihtoehtomediat ovat siitä jo uutisoineet rivakasti.


Fasistit on laitettava selkä seinää vasten ja tehtävä selväksi, ettei enemmistö täällä suostu tähän näiden EU teknokraattien fasistiseen leikkiin mukaan. Jyrki Kataisestahan ollaan nyt jo povattu Jean-Claude Junckerin seuraajaa. Saataisiin EU:n komissioon vielä suomalainen tekijä johtamaan tätä fasistista leikkiä.