http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

Uusi Brexit äänestys olikin eliitin disinformaatiota


Britannian pääminiteri David Cameron ilmoitti, ettei uutta Brexit -äänestystä tule. Joten se on siinä suhteen ollut eliitin disinformaatiota, jolla on ollut tarkoitus hämmentää ns. pakkaa.


Samalla kun Faragen UKIP-puolueen klaani on juhlinut Brexitin voittoa, niin EU:n komissio aloitti jo EU:n fasistisen supervaltion alullepanutoimet, joka järkytti syvästi mm. Puolan sekä Tsekin ja Slovakian maiden poliittista johtoa.

Brexitin tarkoituksena oli siis harhauttaa euroskeptikkojen huomio muualle, että nämä fasistit saisivat aloitettua liittovaltiohankkeensa.


Liittovaltiohanke on todella vaarallinen, koska siinä jokaiselta EU:n jäsenmaalta viedään väkivalloin ja jopa aseellisin joukoin itsenäisyys pois, jotka on tarkoitus lähettää näihin maihin mistäs muualta kuin yllätys yllätys Saksasta.

Ottaeen huomioon sen, että suomen armeija ei kyllä suostu tappamaan oman maansa kansalaisia, mutta mitenkähän nämä mm. Irakista tänne raahatut ISIS-taistelijat ? 

EU:n tulevalle supervaltiolle on tarkoitus luoda oma natsiarmeija, sekä tällaiset erilliset joukot, jotka pitäisivät yllä tätä uutta fasistista EU:n maailmanjärjestystä.Se että Angela Merkel sanoi mediassa, että kuinka Britannian lähtö EU:sta on huolestuttava, mutta muut EU maat eivät saa lähteä EU:sta on bluffia. 

Britannia ei ole lähtenyt EU:sta, vaan se on ensimmäinen maa, joka liittyy tähän fasistiseen liittovaltioon. 

Se liittyy siihen sen jälkeen, kun Rothschildien pankkiirit ovat tuhonneet ensin punnan, jotta Britannialle ei jää ikään kuin muuta vaihtoehtoa.

Eihän Natsi-Saksakaan olisi aikaan sallinut, että nämä maat joihin saatiin myös natsilippu olisivat lähteneet tuosta kolmannesta valtakunnasta.

Merkel on salaisen Bilderberg-ryhmän sisällä hyvin vaikuttavassa asemassa ja häntä tullaan käyttämään tämän liittovaltiohankkeen keulahahmona.


Puola on jälleen tässä Saksan kaavailemassa EU:n supervaltiossa pelkkä suupala, jos Puolalaiset aikovat pistää ns. vastaan.

Peli tulee menemään vielä likaiseksi siinä vaiheessa, kun EU maat tulevat vastustamaan sitä, että heidän pitäisi luovuttaa kaikki valta, maidensa itsenäisyys lippuineen päivineen Saksalle.

Mutta täytyy muistaa se, että Brysselin EU:n keskushallinto meppeineen eivät tee näitä päätöksiä, vaan nämä natsit toimivat nyt EU:n komissiossa.

Rothschild pankkisuku on tämän kaiken jo rahoittanut, että EU maat tuhotaan yksi toisensa jälkeen. Kansallisidentiteetti tuhotaan myös maahanmuutolla ja tällä tulevalla EU:n supervaltiolla olisi enää oma rajavalvonta, jota vain tämä EU:n komission eliitti määräisi.Eurooppa on nyt fasistisen tyrannian alla ja uhkaa tuhoutua näiden psykopaattien valtapelistä, joten eikö yhtään hälytyskellot soi siellä. Sillä luuletteko tosiaan, että tuo EU:n supervaltio olisi tätä samaa valhetta, jolla Suomeakin markkinoitiin aikanaan EU:hun, joka oli tuota työpaikkoja tulee lisää ja ruoka halventuu soopaa.

Yhdysvallat ja CIA on nyt ottamassa EU:n pihtiensä alle ja tämä EU:n supervaltiohanke on täysin heidän luomansa, jonka rahoittajana toimivat nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut.

Suomea viedään tämän fasistisen pelleilyn keskelle jälleen ja kenraalit sopivat jo kabineteissaan, että tätä maata voi sitten käyttää Venäjälle hyökkäyksen tukikohtana ja kauttakulku maana, jos eliitti saa EU:n supervaltion yhteisen armeijan liikkeelle kohti Venäjää.

EU:n supervaltioon on jo rakennettu jo yli 50 000 keskitysleiriä mm. Ukrainaan, jotka ovat jo odottamassa kaikki heitä, jotka vastustavat tätä fasismia ja ovat eri mieltä. Puhdistukset ovat tulossa, kunhan niiden aika koittaa.


Lähteet: http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2016/06/27/cameron-uutta-brexit-aanestysta-ei-tule/20166891/12

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016062721802796_ul.shtml 

http://www.rense.com/general81/conce.htm