http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 18, 2016

Orlandon psyop paljastui: Klubin ovea kiinni pitänyt mies on Hollywoodin ammattinäyttelijäOrlandossa muutama päivä sitten tapahtuneen Pulse -klubin ampumavälikohtauksen psykologinen operaatio paljastui vihdoin, kun selvisi, että klubin sisällä ovea kiinni pitänyt mies onkin Hollywoodissa työskentelevä ammattinäyttelijä Luis Burbano.


Hän esiintyi kyllä uutisissa omalla nimellään, mutta tämä ei millään selitä sitä, että miksi mies piti klubin ovea kiinni toisen miehen kanssa, jos sen sisällä olevat ihmiset olivat kerran vaarassa ?

Burbano kertoi uutistoimistoille, että kun hän kuuli klubin sisältä laukauksia, niin hän juoksi läheiselle kujalle ja toisen miehen kanssa alkoi estämään asemiestä pääsemästä klubilta ulos.

Burbano vielä lisäsi, että hän toivoi ettei olisi estänyt kenenkään sisälle jääneen asiakkaan karkaamista.

Jos itse olisitte tällaisessa hengenvaarassa, niin jäisittekö oven taakse odottelemaan, kunnes rynnäkkökiväärin luodit alkaisivat mahdollisesti lentelemään oven läpi ?  

Burbanon kohdalla tilanne onkin selvää, koska hän on Hollywoodissa työskentelevä ammattinäyttelijä, jolle oli Orlandon ampumadraamassa käsikirjoitettu silminnäkijän rooli. Mutta hän uskaltautui esiintymään siinä omalla nimellään. Ettei tässä suhteessa hänen tietonsa löydy Internet Movie Databasesta eri nimellä.

Mikäli 2015 marraskuussa Pariisin keskustassa tapahtuneissa Bataclanin ampumavälikohtauksessa olisi joukko ihmisiä teljennyt tuon konserttisalin oven kiinni, niin minkälaisen reaktion se olisi saanut mediassa ? Sieltähän juoksivat kaikki ihmiset ulos niin kovaa, kuin vain jaloistaan pääsivät.   


Tekivätkö sitten Orlandon psykologisen operaation (psyop) tiimii kohtalokkaan virheen, kun se palkkasi tällä kertaa ammattinäyttelijän yhdeksi silminnäkijäksi, eikä käyttänytkään niin paljon näitä Homeland Securityn alaisuudessa toimivan Crisis Actors kriisinäyttelijöiden huonoja amatöörinäyttelijöitä.

Internet movie databasessa (imdb.com)  olevien ammattiyttelijöiden vaokuvatkin löytyvät yleensä sieltä, että heidät on tässä tapauksessa hyvin helppo tunnistaa.

Mutta taas nämä Homeland Securityn alaisuudessa toimivien kriisinäyttelijöiden (CRISIS ACTORS) profiilit eivät taas löydy imdb.com tietokannasta. Burbano tunnetaan aikaisemmin sellaisista Hollywood elokuvista kuin The Sacred (2009), B.F.F. (2011), Less Lost (2012) ja Burn Notice (2013). 

Mutta nyt hänet tunnetaan Orlandolaisen Pulsen yökerhossa tapahtuneiden USA:n historian verisimmän ammuskelun silminnäkijänä, jonka väitettiin pitäneen ovea kiinni, ettei sisältä kukaan päässyt karkuun asemiehiltä.  Burbanon henkilökohtaisen Facebook tilin mukaan hänen asuinpaikkansa on Orlando, mutta tämä hänen 12. kesäkuuta yöllä klo 3:05 paikallista aikaa on kyllä omituinen tilapäivitys. 

Luis Burbano III paikassa Pulse Orlando
12. kesäkuuta kello 3:05 Orlando, Florida
"Tapahtuiko tämä juuri!!!!!!????"  

Wikipedian mukaan kaikki oli kuitenkin vasta ohi klo 5:53 paikallista aikaa, joten kuinka Burbano saattoi jo melkein kolme tuntia aiemmin päivittää Facebook seinälleen, että "Tapahtuiko tämä juuri" ?Nyt hän on sitten vaihtanut Facebook profiiliinsa "PRAY FOR ORLANDO" logon, jossa kehoitetaan rukoilemaan Orlandon tapauksen vuoksi.
Jos aiemmin selvisi jo se, että kuinka tällä pää epäillyllä  Omar Mateeemilla oli hyvin tiiviit yhteydet USA:n hallintoon. Tämän tiedon kertoi entinen NSA:lle ja CIA:lle työskennellyt aliurakoitsija Steve D. Kelley.

Mutta lehdistö syöttää pelkkää valheellista tietoa näistä Orlandon ampumisista, koska Pulsen case oli USA:n armeijan sotateollisen kompleksin lavastama psyykologinen operaatio, jolla hallinto yrittää saada takavarikoitua USA:n kaikki käsiaseet valtiolle.


Pentagon ja Hollywood ovat jo pitkään tehneet salaisesti yhteistyötä ja Hollywood on lähettänyt näyttelijöitään lukuisten USA:ssa toteutettujen psykologisten operaatioiden komennuksille. Hollywoodin ja Pentagonin välisestä salaisesta yhteistyöstä on jopa tehty dokumenttielokuva "Hollywood & The Pentagon: A Dangerous Liaison".

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=GMlpKHfnJyg

http://www.imdb.com/name/nm3483499/

http://aintaboutthatlife.com/orlando-shooting-survivor-admits-holding-door-shut-live-tv-watch-listen-mother-fcker-acting-like-hero 

http://topdocumentaryfilms.com/hollywood-and-the-pentagon/ 

https://www.youtube.com/watch?v=c9kpUW5mwZ8https://www.youtube.com/watch?v=c9kpUW5mwZ8

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/06/orlandon-ampuja-onkin-ciannsan.html