http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Käyttääkö eliitti vielä terrorismia hyväkseen Brexit äänestyksen alla ?


Iso-Britanniassa huomenna järjestettävän kansanäänestyksen EU erosta varjolla uutisoitiin eilen, että englannissa pelättäisiin terrorismia Brexit -äänestyksen varjossa. 

Tämän uutisen lähteenä näkyi vain pelkkä CNN ja kun tietää jo valmiiksi, että ketkäs sen jenkkiläisen median omistavat, niin siellä on juuri tämä sama Sionistinen Israel -yhteys takana, jotka tällaisia valtionterrorismilla pelotteluja mediassa harrastavat.

Valtionterrorismilla on monta astetta mediasa. Yksi on sillä pelottelu ja tehokkaampi keino on taas tämä pommien räjäyttely metroissa ja busseissa, johon Israelin tiedustelupalvelu Mossad ja britannian Mi6 on erikoistunut. 

Tuleva Brexit-äänestys on hyvin todennäköisesti eliitin juonima ja tulee siinä KYLLÄ tai EI tulos, niin tarkoitus on saada Iso-Britannia pysymään EU:ssa. 

Jos Britannia äänestää Brexit-äänestyksessä KYLLÄ tuloksen, niin siinä tapaukssa mitä todennäköisimmin eliitti aikoo liittää britannian ratifioimalla sen liittovaltioon ja tämähän voisi tapahtua jopa niin, että seuraavaksi Soros ja hänen talousrikolliskaverit alkavat horjuttamaan punnan arvoa, jonka verukkeella britanniaa aletaan painostamaan liittovaltioon.

Nämä Sorosin kaltaiset finanssi ja pankkimaailmaa edustavat pelurit ovat olleet hyvin röyhkeitä toimissaan, joilla he horjuttavat lukuisten valtioiden taloutta. 

Soros on tuon pitkän talousrikollisen valtionryöstäjän uransa aikana ehtinyt pistää noista n. 24 miljardin euron omaisuudestaan taskuun aika monen maan varoja. Siellä on mm. Ruandan kansanmurha ehkä yksiä niitä juttuja, jotka voitaisiin laittaa julkiseen rikostutkintaan. Niin Sorosin ja Rothschildin kaltaiset pankkipelurit joutuisivat lopulta vankilaan, jos heidän talousrikoksensa selviäisi mitä ne ovat saaneet aikaan maailmalla. Ruandankin kansanmurha oli vuonna 1994 Ruandassa tapahtunut joukkomurha, jossa joukko äärihuturyhmiä teurasti n. 800 000 tutsia ja maltillisia hutuja. 

Tämän kaiken taustalla kuitenkin oli se, että Ruandan talous ajettiin niin ahtaalle, että lopulta siellä ajettiin nämä afrikkalaiset tappamaan toisia syödäkseen.

Pankkeja jotka aikaansaivat tämän joukkomurhan ei olla vieläkään laitettu vastuuseen teoistaan.Punnan tämänhetkinen arvo on 1,46905 amerikan dollaria.

Euron arvo on taas 1,126825 amerikan dollaria 

George Soros ja hänen valtionryöstäjäkaverinsa tietävät jo tällä hetkellä sen tuloksen, mikä tulee olemaan tuon britannian äänestystulos. Koska heillä on kyllä siellä koodarit tarvittaessa, jotka ovat säätäneet vaalilaskentasoftat sellaiseksi, että äänestää kansa mitä tahansa, niin eliitin mukainen äänestystulos sieltä kuitenkin tulee.Muutama vuosi sitten vuonna 2014 Skotlannissa äänestettiin siitä, että lähtisikö se ulos Iso-Britanniasta, mutta tuo äänestys saatiin tietokonepohjaisella softalla väärennetyä Englannin intressien mukaisesti ja näin Skotlanti jäi britanniaan.

Atk-demokratia on näyttänyt myös äskettäisissä Itävallankin presidentinvaaleissa sen, että kansanäänellä ei ole enää mitään merkitystä, koska eliitti päättää vaalien lopputuloksen.


Suomenkin viimeisimmät eduskuntavaalit ja varsinkin nämä missä Kokoomus voitti vaalit, olivat myös tietokoneohjelmalla väärennettyjä vaalituloksia, jotka junailtiin aina CIA:lta ja USA:n hallinnon suunnalta asti. Sähköisessä äänestyksessä on aina vaarana se, että CIA:n kaltaiset keskuspankeille työskentelevät tahot ottavat ne haltuun ja laittavat jonkun tietokoneohjelmoijan koodaamaan ne sellaisiksi, että eliitin haluamat ehdokkaat pääsevät läpi. Amerikkalainen tietokoneohjelmoija Clinton Eugene Curtis antoi tunnustuksen aikoinaan USA:n konressin tuomarin edessä Ohiossa. Hän tunnusti koodanneensa vuoden 2000 USA:n presidentinvaalien äänenlaskun niin, että sillä saatiin vilpillä vietyä tämä Rothschildien vaatima George W. Bush yhdysvaltain tulevaksi presidentiksi.

Mistäs tiedämme, että onko tuo sama tietokonesofta edelleen käytössä USA:n presidentinvaaleissa ? 

Miten voimmme luottaa enää tähän mädäntyvään demokratiaan, jossa eliitti juhlii omissa norsunluutorneissan ja halveksuu kansalaisiaan. 

Tämäkin että suomen vaalit ovat vieläkin tätä, että piirretään lyijykynällä papereihin numeroita ja sitten annetaan tuo lappu vaalilautakunnille laskettavaksi on kuin antaisi lottonumerot jollekin ventovieraalle laskettavaksi ja tämä ventovieras sitten soittaisi tälle lottokupongin antajalle, että löytyykö päävoittoa. 

Voisitko sitten luottaa tällaiseen tietokonehakkeroituun demokratiaan ? Minä en voi, koska tämä demokratia on täysin mätä yhteiskuntajärjestelmä, joka täytyy seuraavaksi uudistaa kokonaan ja Islanti on jo sen tehnyt.

Demokratiaan pohjautuvan järjestelmän suurin ongelma on se, ettei tässä valtiollisessa systeemissä pystytä kohtelemaan toisiamme tasa-arvoisesti ja tällä en nyt tarkoita mitään miesten ja naisten välistä feminismi vs. sovinisti kahtiajaottelua. 

Jos valtiovallan sisällä valta jakautuu pyramidimaisesti ja jos pyramidin huipulla toimii vain tällainen n. 300 miehen kerho, jotka päättävät kaikista maailman asioista salaisesti. Niin tällainen ei kyllä edes missään suuryrityksessäkään tuota minkäänlaista ns. hyvää henkeä ylle.

Ihmiset eivät nykyaikoine oikein tajua sitä, että nämä ns. valtiot kuten Suomi ovat nykyään pelkkiä New Yorkiin rekisteröityjä yksityisiä yrityksiä. 


Missä vaiheessa Suomesta tuli monikansallinen yritys ? 

Tämä tapahtui 1. tammikuuta vuonna 1995, jolloin Suomi liittyi Euroopan unioniin. 

Wall Streetillä nimittäin on sellainen pankki, kuin Republic of Finland (SUOMI OY AB). 


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016062121772633_ul.shtml