http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

Dalai Lama: Arabien täytyy lähteä SaksastaTiibetin henkisenä johtajana maailmalla tunnettu Dalai Lama oli käymässä muutama päivä sitten Saksassa ja antoi haastatteluja Eurooppalaisille tiedotusvälineille. 

Hän totesi, että Saksa ei saisi ottaa näin paljon pakolaisia vastaan. Vaan sen sijaan pakolaiset pitäisi ehdottomasti palauttaa takaisin kotimaihinsa. 

"Kun katsomme silmiin jokaista pakolaisnaista ja lasta, niin näemme heidän kasvoiltaan suuren kärsimyksen.", totesi Dalai Lama.

"Euroopasta ja eristyisesti saksasta ei saisi tulla arabien miehittämä maa", hän lisäsi ja totesi naurahtaen, kuinka saksan tulee pysyä saksana.Minkähänlaisen vastaanoton Dalai Lama olisi saanut, jos hänet oltaisiin kutsuttu puhumaan samasta aiheesta vuosi sitten kesällä järjestettyyn monikulttuuriseen "Meillä on Unelma" kulttuurimarxistiseen mädätystilaisuuteen.

Oltaisiinko hänellekin buuattu, kuten tälle eräälle suomalaiselle toimittajalle, joka on tunnettu maahanmuuttokriittisistä kommenteistaan ? 

Kulttuurimarxismilla ja feminismillä aivopestyt suomalaiset kun eivät voi ymmärtää sitä, kuinka kehitysmaalaisella pakolaisvirralla voidaan tuhota länsimaisen sivistysvaltion muutamissa kymmenissä vuosissa.

Pakolaisia kun vielä tulee tänne sellaisista maista, joissa vääräuskoisilta kristinuskovaisilta leikataan päät irti keskellä kaupunkia. Niin onko järkevää lähteä näille kehitysmaalaisille hurraamaan "Pakolaiset tervetuloa Suomeen". Vaikka he pitävät myös suomalaisia kulttuurimarxisti-feministejä vääräuskoisina. 

Rasismi-kortti on eliitiltä hyvin taitavasti kehitetty joukkojenhallintakeino, jonka vaikutus äärifeministiseen kohderyhmään on valtava.


Lähteet: http://timesofindia.indiatimes.com/world/europe/Dalai-Lama-says-too-many-refugees-in-Europe/articleshow/52522387.cms