http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Ruotsin puolustusministeri paljasti parin vuoden takaisen sukellusvenehuijauksenRuotsin puolustusministeri Peter Hultqvist paljasti viimein tämän parinvuoden takaisen sukellusvenehuijauksen, josta Ruotsissa järjestettiin suuri turvallisuuspoliittinen sukellusvenejahti vuonna 2014.


Ruotsin ja Suomen mediassa vaahdottiin silloin, että alueella olisi nähty venäläinen sukellusvene, jota Ruotsin puolustusvoimien merivoimat lähtivät viikkoja kestävällä vaelluksella etsimään tuloksetta.

Hultqvist paljasti nyt, että tuo sukellusvene ei ollut venäläinen, vaan se oli joko ruotsille kuuluva kuninkaallinen sukellusvene tai joko saksasta lähetettyjä sukellusveneitä. 

Tuolloin kun tämä poliittinen ja täysin ennalta järjestetty Ruotsin merivoimien sukellusvenejahti tapahtui, niin tuo oli helppo jo tuolloin haistaa tässäkin blogissa tuolloin, että siinä käytiin psykologista operaatiota, jolla ajettiin Ruotsia kohti Natoa

Omalla intuitiolla ja selvännäöllä kun näitä asioista tarkastelee, niin se antaa huomattavan laajemman näkökyvyn näihin asioihin.

Missä viipyy suomen median tiedote tästä, vai onko fasistinen ennakkosensuuri pesinyt jo suomeen asti ?


Lähde: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/06/22/minister-raeumt-ein-es-gab-nie-ein-russisches-u-boot-vor-schweden/