http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 04, 2016

EU:n komissio suunnittelee Facebookkiin kulkukorttejaSalaisen maailmaneliitin sisällä eletään tällä hetkellä kauhun hetkiä, kun miljoonat ihmiset ovat heränneet Facebookin kautta. 

Kun muutamanvuoden takainen suunnitelma Internetin lakkauttamisesta ei ottanut onkeen, niin nyt eliitti turvautui EU:n komission apuun.

Nyt he ehdottavat sosiaalisen median brändi Facebookille omia kulkukortteja (ID-cards), joiden avulla sitten laitettaisiin nettipoliisit valvomaan, että mitä verkkoon saisi kirjoittaa ja mitä ei.

Asia tuli ilmi, kun salaiset dokumentit vuotivat nettiin ja dokumentti oli julkaistu 25. toukokuuta 2016.

Koko suunnitelma ei missään vaiheessa kuitenkaan tule toteutumaan, koska maailman salaisen eliitin vainoharhat sen kuin lisääntyvät.

Tämä tilanne ja todellisuus, jossa maailmassa elää jo useita miljoonia ihmisiä tämän yhteiskunnallisen pelkoon perustuvan illuusion ulkopuolella. Nämä ihmiset kauhistuttavat illuja ja tästä syystä eliitin puolella on nyt painettu paniikkinappulaa ja he yrittävät vielä väkisin saada Facebookin sananvapauden poljettua maan tasalle. 

Internetin sananvapauden päälle ei kuitenkaan pysty mikään EU:n komissio polkemaan, koska sananvapaus on jokaisen EU-maiden kansalaisten perusoikeus ja silloin jos sitä aletaan rajoittamaan, niin se on vakava ihmisoikeusrikos.


Lähde: http://www.breitbart.com/london/2016/06/02/former-commie-ec-commissioner-calls-people-log-onto-youtube-national-electronic-id/