http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 27, 2016

Suomi ja Saksa sopineet keskenään jo EU:lle yhteisen natsiarmeijan


Saksa yrittää tällä hetkellä EU-maiden hätäkokouksessa tehdä kaikkensa, jottei tämä Britannian BREXIT-äänestyksestä seurannut dominoefekti jatkuisi ja muut euromaat eroaisi EU:sta.


Saksan liittokansleri Angela Merkel ei voi toimia minään diktaattorina, joka estää muiden EU-maiden ero päätökset.Mutta kun tämä EU on ollut alusta lähtien Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n salainen projekti, jolla on ollut tarkoitus saada rakennettua tuollainen sotilaallinen konflikti Venäjää vastaan aikaiseksi. Niin seuraava vaihe on sitten tämän EU:n yhteisen puolustuksen ja armeijan rakentaminen, joka lähtee käyntiin Saksasta.

Joten tästä syystä nyt muiden EU maiden kuten Suomen ja Hollannin jne. pitäisi olla äärimmäisen tarkkana siitä, että miten tämä Natsi-Saksan 2.0 jälleenrakennus lähtee etenemään Saksasta kohti muita EU-maita.


Vaikka tämä EU on nyt uppoava laiva, joka tuhoutuu, niin Saksa toimii sen tyyrpuurissa ja havannoi jo, että missä vaiheessa aletaan niputtamaan EU-maita liittovaltioon.


Uudessa suomessa bloggaaja Henry Björklidkin tietää, että mikä on nyt pelin henki Brysselissä: http://henry.puheenvuoro.uusisuomi.fi/219110-ymmartaako-kansa-nyt-sen-etta-suomi-voidaan-liittaa-liittovaltioon

Jos kerta Suomen hallitusneuvotteluissa päätettiin jo siitä, ettei Suomi voisi erota EU:sta tällä hallituskaudella, niin se on valtionpetos.

Nyt tilanne on se, että jos Saksa määrää tuolla EU:n kriisipalaverissa, että tästä päivämäärästä alkaa liittovaltio integraatio, niin he alkavat määräämään muita EU-maita liittovaltioon, jonka tavoite on tuo uuden natsiarmeija rakentaminen. Eli EU:n oma armeija.

Natsit tämän EU:n laittoivat alulle CIA:n kanssa aikoinaan ja siitä on olemassa ihan CIA:n salatut dokumentit, joista Englantilainen Telegraph-lehtikin puhui vähän aikaa sitten.


Tilanne näyttää tällä hetkellä aika huolestuttavalta, kun tämä suomessa salaista ja poliittista valtaa pitävä rikas eliitti on jo sopinut saksalaisten kenraalien kanssa, että kyllä tätä maata voi käyttää idän ja lännen suursodassa kauttakulkumaana. 

Aiemmin tänne päästettiin Natsi-Saksa 1939 hyökkäämään silloiseen Neuvostoliittoon. Mutta tällä kerralla natsit ottivat käyttöön uuden armeijan Naton.Vuosi sitten EU:n komissiossa päätettiin Suomen ja Saksan kesken, että EU:lle luodaan oma armeija. 

Onko vaikea miettiä, että mitä tällä EU:n yhteisellä armeijalla mahdetaan ajaa takaa, muuta kuin sotilaallista konfliktia Venäjän kanssa, jos mediassa on hoettu lähes psykoottisesti tätä "Venäjän uhka, Venäjän uhka" mantraa.

Keskuspankit haluavat sotaa ja koska USA:n hallinnolla on perseet auki ja yli 19 000 000 000 000 dollaria velkaa, niin sitä ei käytännössä enää millään muulla keinoin voida maksaa pois kuin sotimalla. Siksi USA:n armeija käy omia päättymättömiä sotiaan, koska se on enää heidän hallintonsa ainoa keino, jolla he saavat lisää rahaa lainaamalla noihin sotiinsa piikki auki.

Mutta se on täysin rikollista EU:n kehitystä, että nyt Saksa alkaa rakentamaan EU:lle yhteistä armeijaa ja on sopinut vanhan natsisaksan liittolaisen Suomen kanssa tästä jo kenraalikabineteissa.

EU:n liittovaltio = EU:n yhteinen armeija (Natsiarmeija 2.0 uudella lipulla, josta vain hakaristi puuttuu enää).

Nyt jo kaikki EU-maiden fasistit hierovat käsiään yhteen ja suu vaahdoten odottavat, että milloin tämä EU:n militaristinen natsiarmeijan sotavarustelu voi alkaa. Heille kun Venäjästä on tullut eräänlainen viha/pakkomielle. Olihan tuo jo Ruotsin tyranniselle esivallalle sellainen tuon hävityn suomen sodan jälkeen 1800-luvun alussa, jolloin he menettivät tämn vanhan alusmaansa Suomen Venäjälle silloin.

Noiden vuosien jälkeen tämän rikkaan suomenruotsalaisen eliitin yhteydet eivät ole tuonne saksaan hävinneet missään vaiheessa ja tästä syystä nämä saksan jääkärit olivatkin heidän yksityisarmeijansa suomen sisällissodassa. 

Mutta nyt tämä tilanne, että Suomi ja Saksa sopivat keskenään EU:n yhteisestä armeijasta vuosi sitten EU:n komission sisällä ns. kenraali-kabinetti osaston keskusteluissa. Se ei juuri eroa tuosta sadan vuoden takaisesta juonittelusta, jolloin suomenruotsalainen eliitti yritti tehdä kaikkensa, jottei suomi olisi saavuttanut itsenäisyyttään. 

Mutta koska Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan, niin suomenruotsalainen eliitti ei saanut haluamaansa, Suomeen saksalaista kuningasta ja siirrettyä kaiken poliittisen sekä taloudellisen vallan Saksaan.

Mutta nyt he yrittävät tuota temppua uudelleen ja tällä kerralla suomi yritetään viedä uudelleen suursodan keskelle puskurimaaksi, jota nämä natsiarmeijat (NATO, SAKSA, USA, EU:n yhteinen armeija) käyttävät kauttakulkumaana maajoukkojen hyökkäykselle Venäjälle. Suomi kun lupasi jo tuossa 2014 syyskuussa solmitussa isäntämaasopimuksessa USA:n armeijalle, Natolle sekä tälle EU:n yhteisell armeijalle kaikki lentokentät, satamat sekä maa-alueen käyttöönsä sotilaalisen konfliktin aikana.

Keskuspankkien eliitti valmistautuu siis sotaan ja rauhan aikaa on enää silloin jäljellä muutamat vuodet. Joten kun ottaa huomioon tämän tilanteen vakavuuden, niin tässä enää ainoa pelastus olisi Suomen välitön ero EU:sta ja se voidaan tehdä tuolla 2/3 eduskunnan hyväksynnällä.


Suomen eduskunnassa tällä hetkellä Suomen EU eroa ajavat eteenpäin mm. Perussuomalaisten Laura Huhtasaari, Sebastian Tynkkynen jne. Mutta myös teillä on suomen kansalaisina oikeus puhua näille kansanedustajille järkeä. Tuolta heidän sähköpostiosoitteensa löytyvät: https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/nykyiset_kansanedustajat/Sivut/default.aspx

Viedään Suomi pois EU:sta, ennen kuin on liian myöhäistä. Koska tämän EU:n yhteisen natsiarmeijan sotavarustelu alkoi jo Saksasta.

Nämä oikeistolaiset natsit voivat lähteä Venäjälle ottamaan turpaan, jos he sitä haluavat. Mutta Suomea on tällaiseen sotaleikkiin turha lähteä sotkemaan mukaan, koska täällä ei kansa halua sotaa. Vaan sotaa haluavat vain nämä murhanhimoiset keskuspankkiirien fasistit, jotka käärivät vielä näillä suursodilla mielettömän omaisuuden yksityisiin sijoituspankkeihinsa. 

Ja nämä sotahullut pankkiirit ovat nyt lahjoneet suomen poliittisen johdon kenraaleja myöten hyväksymään sen, että Suomi tultaisiin viemään tällaiseen idän ja lännen sotilaalliseen konfliktiin tämän natsiarmeijan liittolaisena.

Suursijoittaja  George Soros on sanonut, että "aina silloin kun näette kaduilla virtaavan veren, niin silloin on aika sijoittaa".


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016062721802796_ul.shtml

http://www.telegraph.co.uk/business/2016/04/27/the-european-union-always-was-a-cia-project-as-brexiteers-discov/