http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 16, 2016

Poliisia vaaditaan tutkimaan, liittyykö pedofiilikansanedustaja Maddien katoamiseenEnglannin poliisia vaaditaan tutkimaan, että liittyikö pedofiilikansanedustaja Sir Clement Freud vuonna 2007 portugalissa kadonneen Madeleine McCannin katoamiseen.


Sir Clement Freudin pedofiilitausta paljastui vasta n. viikko sitten, kun selvisi että hän oli käyttänyt vuosikymmenten ajan pikkutyttöjä seksuaalisesti hyväkseen. Vaikka mies kuoli jo vuonna 2009.

Hänellä oli huvila Praia da Luzissa, jossa kolmevuotias Madeleine McCann katosi vuonna 2007.

Tunsi perheen


Freudin pedofiili tausta on tullut McCannien perheelle järkytyksenä, koska he tunsivat miehen.

Freud oli hankkiutunut McCannien läheisyyteen Maddien katoamisen jälkeen ja kutsui heidät vieraakseen ainakin kahdesti. Hän jatkoi myöhemmin yhteydenpitoa McCannien kanssa puhelimitse ja sähköpostitse.

Sir Clement Freud oli maailmankuulun psykoanalyytikko Sigmund Freudin pojanpoika.


Sir luokan pedofiilit paljastuvat vasta kuolemiensa jälkeen

Sir Jimmy  Savilen pedofilia tausta selvisi vasta miehen kuoleman jälkeen, kuten nyt myös Sir Clement Freudinkin pedofilia menneisyys. 

Englannin kuningashuone poikkeuksetta hyvin usein myöntää näille eliitin pedofiileille sir arvonimen, koska myös Englannin kuningashuoneen sisällä tätä touhua myös harrastetaan. Vaikka siihen kuuluu myös lapsien murhaaminen, sekä heidän veren juonti.

Näistä murhattujen pikkulasten verenjuomisrituaaleista ei vielä yksikään lehti ole oikein uskaltanut kirjoittaa, koska sellaiset asiat eivät vieläkään kestä julkista päivänvaloa. 

Eliitin pedofiilien uhriksi joutuneet lapset usein surmataan teräaseilla ja heidän verensä säästetään myöhemmin juontia varten. Satanistisissa rituaaleissa surmattujen lasten vereen tulee myös hyvin paljon adrenaliinia, josta sen juojat jäävät riippuvaiseksi.

Eliitillä on oma rituaaliuhrikalenteli 


Illuminatin salaisella valtaeliitillä on myös oma okkultistinen rituaaliuhrikalenterinsa, jonka mukaan usein myös lapsiuhreja valitaan.Mutta myös valtionterroristiset iskut, kuten Pariisissa 2015 vuonna tammikuussa ja marraskuussa nähdyt ISIS/ISIL terroristijärjestön lavastamiksi iskuiksi naamioidut valtionterrotiteot olivat samalla myös Rankassa toteutettu kansallinen rituaalimurha.


Maddien tapaus linkittyy selkeästi britanniaan, jossa poliittista valtaa pitävät pedofiilit

Vuonna 2007 kadonneen Maddien tapaus linkittyy selvästi britanniaan, jossa poliittista valtaa pitävä eliitti on koostunut aina pedofiileistä.Todisteita on vaikka millä mitalla, mutta britannian korruptoitunut poliisi on vasta hyvin hiljaa käynnistänyt tutkintaa ja hieman vaikea on näitä multiin haudattuja irstailijoita enää viedä linnaan istumaan tuomioita lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, sekä julmista rituaalimurhista.Iso-Britannian pääministerinä 1970-1974 toiminut Ted Heath oli pedofiili. Hän haki säännöllisesti pikkupoikia tietyistä hoitolaitoksista jahdilleen viikonloppujen ajaksi, jona aikana käytti heitä seksuaalisesti hyväkseen.

Englannin pääministeri
Tony Blair asetti vielä lehdistölle D-notice asetuksen, jossa lehtistöä kielletään puhumasta tietyistä pedofiliaan liittyvistä asioista, suojellakseen kansallista turvallisuutta. Millä eliitti yrittää suojella sisällään toimivia pedofiilejaan.

Poliisi löysi jo vuosia sitten Englannin työväenpuolueesta yhteyksiä pedofiiliepäillyistä sekä lasten kuljettamisesta prostituution pariin Belgiasta ja Portugalista.


Ben Fellows (kuvassa) toimi aikanaan Englannissa lapsinäyttelijänä, kertoi muutama vuosi sitten joutuneensa käymään omaa kujanjuoksuaan britannian eliitin pedofiilien kanssa.

Häntä kuvausten aikana jopa henkilökunta varoitti häntä pysymään erossa tietyistä näyttelijöistä, jotka olivat tunnettuja pedofiileja.

Fellows kertoi, että monet lapsinäyttelijät jotka olivat joutuneet pedofiilien uhriksi tekivät jopa monet myöhemmin itsemurhan.


Pedofilia on eliitin yksityinen huvi

Vaikka britanniassa pedofilia-kohu jatkuu, niin sanomalehdet vähättelevät vieläkin sitä salattua tosiasiaa, että pedofilia on poliittisen eliitin yksityinen huvi, jota kaikki harrastavat.
 
Sen sijaan että huomio oltaisiin kiinnitetty näihin nykyisiin britanniassa toimiviin pedofiileihin, niin huomio ollaankin kiinnitetty jo multiin haudattuihin pedofiileihin, joita ei voida enää pistää häkkiin pelkäämään muiden vankien kostoa.
 

Tämä viestii suoraan siitä, kuinka paljon britanniankin eliitti suojelee vallansa kulisseissa toimivia pedofiili-verkostoja.
Mutta sanon nyt tässä suoraan, että jos suomen iltapäivälehdet uskaltaisivat kirjoittaa tästä, niin myös suomen poliittisen eliitin sisällä toimii pedofiili-verkostoja, joista ei missään olla kirjoitettu.
 

Sillä tämä juuri äsken yhdeksän vuoden vankeuteen tuomittu itä-suomalainen lehtori pyöritti yhtä sellaista, jonka alaikäiseltä seksipalveluita ostaneita ei edes tutkittu, koska listalla oli lehdistäkin tunnettujen poliitikkojen nimiä. Joten onko oikein, että vain tämän lapsiringin yksi välikäsi laitetaan vankilaan ja itse pää pedofiilit saavat edelleen toimia julkisissa viroissaan ja lampata vieläkin muissa lapsihuorissa ?