http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2016

82 Ranskan jalkapallon EM-kisojen turvallisuusalan työntekijää terroristien tarkkailulistallaKohta Ranskassa käynnistyvien jalkapallon EM-kisojen turvallisuusalan työntekijöissä on peräti 82 terroristien tarkkailulistalla olevia. 

ISB (International Security) vastaa näiden jalkapalloilun EM-kisojen ajan turvallisuudesta ja yhtiö on jo palkannut kisojen ajaksi 3500 työntekijää. 

Näillä 82:lla on joko taustaa ISIS tai ISIL-terroristijärjestöissä.

Ranskan viranomaisten mukaan kisojen ajan Ranskassa työskentelee jopa 90 000 viranomaista, mukaanlukien armeijan sotilaita.  

Viime marraskuussa Ranskan pääkaupungissa tapahtui veriset terrori-iskut, joista tuhoisin kohdistui Bataclanin konserttisaliin. Tuolloin siellä esiintymässä olleen Eagles of Death Metal -yhtyeen solisti Jesse Hughes uskaltautui kertomaan jälkeenpäin sen, kuinka konserttisalissa olleista turvamiehistä osa työskenteli terroristien puolella ja tämä aiheutti jo muutama kuukausi sitten pienen kohun maailmalla. 

Kohu meni aina niin pitkälle asti, että mies joutui aina jälkeenpäin pahoittelemaan puheitaan.

Valtionterrorismin totuus kun ei saisi tulla julki korruptoituneessa valtamediassa ja sitä suojelee tämä eliitin rakentama koneisto, jossa rokkareistakin tehdään tarvittaessa työttömiä rokkareita, jos he eivät suostu pysymään ruodussa.Nyt huhut kertovat, että näihin Ranskan jalkapallon EM-kisoihin olisi suunniteltu verinen joukkomurha, jonka ajankohdaksi väitettiin Englannin ja Venäjän välistä jalkapallo-ottelua. Mutta mikäli katsoo valtionterrori-iskujen historiaa, niin harvemmin niiden päivämääristä ja kellonajoista on mitään tiedotettu etukäteen, koska silloinhan iskujen kohdemaa voisi hälyttää sinne omat aseelliset joukkonsa paikalle. 

Luultavimmin kun Marseille on täynnä aseistettuja sotilaita, niin mikäli tuollainen marraskuun 13. päivä 2015 Pariisin keskustassa tehty joukkomurha tapahtuisi näiden kisojen aikana. Niin mitä todennäköisimmin tekijät ammuttaisiin tekopaikalle näiden aseistettujen sotilaiden tai poliisien toimesta.

Lukuisat silminnäkijät kertoivat viime marraskuisten iskujen tekijöiden olleen hyvin ammattimaisia, joka viittaa aina siihen, että ne olivat erikoiskoulutuksen saaneita ammattitappajia. Jolloin menee jo viimeistään pohja näiltä ISIS/ISIL -teorioilta.  

Sillä nämä työttömät ranskalaiset maahanmuuttajataustaiset miehet, jotka lähtevät rahapulassa sotimaan Syyrian sisällissotaan ISIS:n riveihin, eivät ole mitään paikallista Karhu-ryhmää. Vaan tyhmiä ja hyödyllisiä idiootteja, joita ulkovaltojen poliittiset organisaatiot voivat käyttää poliittisesti hyväkseen tässä keinotekoisella pelon illuusiolla luodussa terrorisminvastaisessa sodassa.


Lähde: https://www.rt.com/news/345469-euro-football-terrorist-watchlist/