http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2016

Jymypaljastus: Orlandon ampuja on myös näyttelijäNyt selvisi että Orlandossa Pulse -klubilla tapahtuneen ampumavälikohtauksen pääepäilty Omar Mateen on myös näyttelijä.

Miehen näyttelijä historia tosin poistettiin muutama päivä sitten IMDB:stä, ettei tämä elokuva jossa hän on ollut mukana Big FIx paljastuisi julkisuuteen, mutta onneksi on googlen välimuisti.


Tältä miehen IMDB.com profiili näytti vielä muutama vuorokausi sitten, josta CIA poisti nämä kaksi elokuvaa, jossa Mateen oli ollut mukana, Love City, Jalabad ja The Big Fix.

IMDB.com sivustolta poistettiin myös Mateenin osuus näissä elokuvissa, vaikka hän oli ollut kummassakin elokuvassa mukana näyttelijänä.

Love City, Jalabad on 2013 vuonna julkaistu homokomedia, joka kuvattiin Afganistanissa. Tässä elokuvassa Omar Mateen näytteli badboy nimistä roolia, joka näkyy tuossa Mateenin IMDB:n profiilissakin.
IMDB.com näyttelijän profiilista näkee myös sen, että Mateen työskenteli viime vuodet G4S nimiselle turvallisuusalan yhtiölle aliurakointi hommissa.The Big Fix (2014) on taas Meksikonlahden öljykatastrofia käsittelevä dokumenttielokuva, jossa Omar Mateenin väitetään esiintyvän omana itsenään, koska hän työskenteli turvallisuusalalla G4S-yhtiölle. 

On siis aika eeppistä, että miksi tämä Orlandon pääepäilty Omar Mateen piti poistaa kokonaan näiden elokuvien cast listaslta, vaikka hän kummassakin produktiossa esiintyi.Kuinka voi yhtäkkiä tulla G4S -yhtiölle työskentelevästä Hollywood näyttelijästä USA:n armeijan ja CIA:n kouluttama supersotilas, joka ampuu 50 ihmistä muutamassa minuutissa vain 20-40 laukauksella ? 

Herätkää nyt todellisuuteen. Orlandon verilöyly oli lavastettu ja se tilattiin näyttämään oikealta. Hommat tekivät Hollywoodista palkatut näyttelijät. Kuten yksi silminnäkijä jo paljastui Hollywood näyttelijäksi, niin entäs sitten kun ampujakin on Hollywoodille työskentelevä näyttelijä, niin tässäpä oli varsinainen jokeri, mihin Pentagon tällä kertaa turvautui. 

  Valkoinen talo on ilmeisesti huomannut, että Homeland Securityn alaisuudessa työskentelevät kriisinäyttelijöiden (crisis actors) näyttelysuoritukset eivät olleet tarpeeksi uskottavia, joten sitten oli lopulta turvauduttava Hollywoodin konkareihin. Mutta onhan se nyt selvääkin selvempää, ettei näihin psyop-operaatioihin voida lähettää Tom Cruisea esittämään yökerhoampujaa.

Hän pyytäisi heti alkuun 50 miljoonaa, jota valkoisella talolla ei ole sille pulittaa ja toiseksi Tompan naama tunnetaan kaikkialla. 

Joten mielummin otetaan G4S -yhtiölle työskentelevä pienipalkkainen Hollywood näyttelijä, josta kukaan ei ole kuullut mitään. 

Tiedä sitten, että ammuttiinko tämä Omar Mateen tuonne Pulsen yökerhoon oikeasti ja nyt vain esitetään hänet tämän mahdollisten CIA:n erikoiskoulutettujen ammattitappajien suorittaman verilöylyn päätekijäksi tätä Omar Mateen nimistä miestä. Emme tiedä... Mutta Sandy Hookin kouluammuskelussa ei kuollut ketään ja siellä käytettyjen crisis actors näyttelijöiden suoritukset olivat niin huonoja, että niitä voi edelleen linkitellä tänne uudelleen. Mr. Robbie Parkerin hollywood hymy paljasti hänen korttinsa, kun miehen rooli oli esittää juuri tyttärensä menettänyttä perheenisää.

 
 Sitten näyteltiin krokotiilin kyyneleitä maailmalle.

Hyvin harvat vielä tietävän, että nämä CNN:n uutiskameroiden edessä näyttelevät jokerit ovat vielä CIA:n leivissä.

Heidän näyttelysuorituksiin uskotaan valkoisessa talossa niin paljon, että sen verukkeella jenkeissä yritetään takavarikoida kansalata kaikki käsiaseet pois, ettei vaan olisi enää sitä vaaraa, että USA:n kansalaiset nousisivat pankkivaltaa vastaan ja palauttaisi maataan takaisin itsenäiseksi. 

Lähteet: http://www.imdb.com/name/nm5753533/?ref_=fn_al_nm_1 

https://www.youtube.com/watch?v=z6HLlKXi3f0 

https://www.youtube.com/watch?v=OdqLlB1pgNw 

https://www.youtube.com/watch?v=0JoeXAFBbpQ