http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2016

PAM:in Kilpailukyykytyssopimus loppusuorallaSuomen palvelualojen ammattiliitto PAM on nyt loppusuoralla kilpailukykysopimuksen neuvotteluissa. Toisin sanoen kilpailukyykytyssopimuksen, jota se todellisuudessa on.

PAM-ammattiliiton alla työskentelee suomessa yli 400 000 työntekijää, joiden lompakolle hallinnon käsi on nyt kurkottamassa.


Metalliliitto ja teknologiateollisuus pistää edelleen vastakarvaan 

Suomen metalliliitto on kuitenkin toistaiseksi pistänyt tälle Sipilän hallinnon ajamalle kilpailukyykytyssopimukselle vastakarvaan, eli vastaan.

Metalliliitossa kun on suomessa 160 000 jäsentä. Kilpailukyykytyssopimuksen tarkoituksena on jäädyttää palkkojen nousu tulevaisuudessa


Sipilän hallinnon ajaman kilpailukyykytyssopimuksen päämäärä on jäädyttää palkkojen nousu 2017 vuodesta lähtien.

Se siis tarkoittaa sitä, että kun vuonna 2017 nostetaan jälleen suomessa tavaroiden ja hyödykkeiden ja ruoan hintoja. Niin samalla sosiaaliturvaa heikennetään ja palkkojen indeksikorotukset pistetään jäihin.

Näin tapahtuu sellainen ilmiö, että työläinen ja pienituloinen sosiaalituen varassa elävä suomalainen köyhtyy. Koska heidän ostovoimansa heikkenee hintojen nousun myötä. Joten on aivan mielipuolista sanoa hallituksen, että tällainen tilanne parantaisi suomessa saatujen vuosittaisten verotulojen määrää. 

Se, että työaikaa lisätään 6 min. päivässä lisää ja lomarahoja leikataan 30 % ei ole mikään suomen tuottavuusloikka, vaan tämä on juuri tätä Milton Friedmanin mallin talouskuritusta, jolla valtioiden talous ja ostovoima tuhotaan järjestelmällisesti.


Se että valtio voi hyvin, ei tarkoita sitä että sinä voit hyvin


Sinisilmäiset suomalaiset eivät vieläkään ymmärrä sitä, että valtiolla ei tarkoiteta ihmisiä.

Eli tässä tapauksessa suomen valtio ei edusta mitään suomen kansaa, vaan se on pelkkä taloudellinen yhteenliittymä, jonka taustalla tämä pieni ja suomalaisten verotuloilla sikaileva ja juhliva eliitti elää kuin herrat, kansan kustannuksella.

Koska palkkatyön orjathan sen valtion talouskasvun saavat aikaan, eikä itse valtio.

Mutta sinisilmäiset suomalaiset ovat luulleet kaikki nämä vuodet, että tämä hyvinvointivaltio tarkoittaisi heidän hyvinvointia. 
Jos valtio vaikka päättää leikata 35 % kaikkien julkisten alojen työntekijöiltä.

Sitten tuo valtion leivissä 2990/kk bruttona ennen tienannut putoaakin köyhyysloukkuun ja hänen kuukausittaiset verotulot putoavat alle mediaanitulojen rajan.   Hän kun ei enää tule tuolla 1524,40 €/kk toimeen.

Valtio taas tekee vuodessa jo yhden tällaisen ennen 2990 euron kuukausituloja nauttivan työntekijän 35 % palkanalennuksessa vuodessa n. 12 500 euron säästöt. Eli luo sen verran talouskasvua. 
Jos näitä valtion työntekijöitä, jotka joutuisivat tuollaiseen  armottomaan Friedmanin 35 % talouskuri-leikkuriin olisi vaikka 100 000 kpl. Niin tällähän valtio loisi vuodessa n. 1,2 miljardin euron säästöt, eli loisi talouskasvua.

Joten tästä näemme sen, että aina kun nämä poliitikot tai ministerit puhuvat suomen talouskasvusta, niin sillä tarkoitetaan aina sitä, että valtion pitäisi luoda tätä talouskasvua. Ei suomen kansalaisten.

Jos suomessa joku haluaa yksilönä luoda sitä talouskasvua, niin lähteköön sitten yrittäjäksi ja saa olla aika hyvä liikeidea, jotta firman tase/talous saadaan plussalle.

Mutta kuten olemme nähneet, niin Kokoomusvetoinen politiikka on ajanut suomen yksityisyrittäjät todella ahtaalle ja heidät suorastaan verotetaan kuoliaiksi. Joka taas antaa ahneille monikansallisille yrityksille suuren kilpailuedun.

Joten miksi me tarvitsemme tänne vielä jotain kilpailukyykytyssopimuksen tuhoamaan suomen keskiluokan ? 
Olisiko silloin näillä rikkailla valtioita tuhoavilla ja ryöstävillä miljardööreillä hieman parempi mieli.
 

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016060121657922_uu.shtml