http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 30, 2016

Alex Jones on yritetty myrkyttää 2 kertaaAlex Jones kertoi kuinka oli joutunut jo ensimmäisen kerran myrkytysyrityksen kohteeksi 90-luvulla.

Ensimmäinen kerta oli vuonna 1998 ja tuonkin jälkeen Jones joutui toisen kerran myrkytyksen kohteeksi ja silloin hänelle sanottiin, että "lopeta nyt hommasi, me myrkytimme sinut toisen kerran". 

Alex taas käski heidän painua helvettiin.


Alex Jones on ollut eliitin blogalisteille todella vaikea vastus, koska jokaisella näillä kosmista tehtäväänsä hoitavat henkilöt kuten Jones ovat suojeltuja, koska heillä on henkivartijat aina mukana ja nämä henkivartijat eivät ole ihmisiä.

Se on sopimus johon jokainen totuuden ja valon puolella oleva ihminen on oikeutettu, jos he tekevät omaa kosmista tehtäväänsä. David Icke on myös heitä ja hän kertoo uusimmassa kirjassaan, kuinka nämä alienit kertoivat hänelle suoraan sen, että häntä tultaisiin suojelemaan.

Alex Jonesin kaltaiset tekijät inhottavat ja pelottavat näitä illuminatin globalisteja, koska heitä ei voi tappaa, eikä lahjoa tai uhkailla hiljaiseksi. Joten on silti uskomatonta kuinka läntiset tiedustelupalvelut silti haaskaavat veronmaksajien rahoja siihen, että yrittävät edelleen ampua kuin tykillä kärpäsiä.

Illuminatin eliitti on astumassa nyt omaa p*skaansa, kun Brexit -äänestyksen seurauksesta suuri joukko ihmisiä heräsi tästä Eurostoliiton unesta. Vaikka taistelu on vielä vasta alussa, niin tämä yhä kasvava valon puolen herännyt ihmisjoukko pitää sisällään valtavan muutosvoiman, joka siirtää kokonaisia vuoria.