http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016

Keskuspankkien mies Erkki Liikanen: Suomen ei pidä missään nimessä luopua EU-jäsenyydestäSuomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen toteaa, ettei Suomen pidä missään tilanteessa luopua EU-jäsenyydestä. Kun se voisi menettää sen vaikutusvallan, jonka se sai liittyessään Euroopan Unionin jäseneksi.

Minkä vaikutusvallan ? 

Jos joku sai Suomen EU-jäsenyydestä vaikutusvaltaa niin he olivat Rothschildit, jotka käytännössä ostivat tuolla Suomen EU-jäsenyydellä ja EMU-rahaliiton sopimuksella täyden monopolin tähän Suomen Pankkiin, jonka pääjohtaja Erkki Liikanen on.

Se on totta, että Rothschildit myönsivät silloin 1860 tänne sen miljoonan markan lainan, jolloin oli nälkävuodet. Että Rothschildt ovat pitäneet tätä Suomen Pankkia omanaan jo satoja vuosia.

Mutta tuo Liikasen väite siitä, että Suomella olisi jotain erityistä vaikutusvaltaa EU:ssa, niin se on täysi harha, koska ei Suomella tuolla Brysselin parlamentissa juuri mitään poliittista valtaa ole. 

Tämä EU on ollut vain yksityisomisteisten keskuspankkien pyörittämä bisnes, jossa heidän salaisille osakkeenomistajille on tarkoitus tehdä voittoja valtioiden velkaannuttamisella. Siitä tässä EU:ssa on ollut kaiken ajan kysymys.

Erkki Liikasen mielestä tämä on hieno asia, että Suomen valtionvelka nousee ja hän saa silti istua Suomen Pankin pääjohtajana ja nauttia noista n. 280 000 euron vuosituloista

Elitismi on aina ollut eräänlainen kupla jossa nämä itsensä köyhän kansan yläpuolelle nostetut virkamiehet alkavat tuntemaan. 

Se on eräänlainen suggestioon perustuva illuusio, jota voi hyvin verrata tähän samaan suggestioon, jolle tämä luokkaerojen kautta rakentunut köyhyyskin on rakennettu. 

Voit tuntea työttömänä suomalaisena olevasi miljonääri ja mitä enemmän tuohon ajatukseen uskot, niin luovalla mielikuvituksella voit alkaa jopa tuntemaan itsesi sellaiseksi. Sillä ei mikään valtiovalta saa olla auktoriteetin asemassa ja päättää, että köyhien tulee olla masentuneita ja onnettomia, koska sellaista mielikuvaa luodaan koko ajan eliitin hallitseman median kautta. 

Luokkaerot ovat aina perustuneet tämän kapitalistisen taloususkonnon pääelementteihin. Siinä onkin aina ollut tarkoitus pitää tätä taloudellista eriarvoisuutta yllä, jolla saadaan tämä kilpailuun perustuva illuusio pysymään kasassa. Sillä jos riittävän moni ihminen heräisi nyt tästä kapitalistisesta unesta, niin tämä läntinen talousjärjestelmä romahtaisi sillä hetkellä kokonaan.

Olit sitten elitisti, keskituloinen duunari tai työtön, niin jos kuvittelet itsesi muita parempana tuon taloudellisen edun vuoksi, niin silloin elät kuplassa.

Tuo kupla on hyvin taitavasti rakennettu niin, että sen sisällä elävät ihmiset eivät huomaa elävänsä siinä.

Tämä kaikki harha siitä, että kuinka rahalla pystytään luomaan itselleen turvaa, perustuu egon luomiin valheisiin, joka on eräänlainen kapitalistisen taloususkonnon ylläpitäjä.

Mutta vasta siinä vaiheessa kun kykenet näkemään sen, että tämä raha on ollut koko ajan tämän läntisen taloususkonnon antikristus, jota meistä kaikki on opetettu jo syntymästään asti palvomaan. 

Vasta tämän tiedostavalla mielellä tämän oivaltaminen voi herättää kenen tahansa tästä kapitalistisesta taloususkonnosta.


Se mitä Euroopan unionin sisällä elävät kapitalistisen taloususkonnon tietoisuuden unessa toimivat ihmiset eivät huomaa tästä Europan keskuspankin painamasta rahasta, että se on aina edustanut eliitille tätä heidän palvomaansa langenneen enkelin (fallen angel) Luciferin energiaa.

Vapaamuurarit korkeimmilla asteilla palvovat rahaa ja valtaa yli kaiken ja vannovat vielä valankin 33-asteen jälkeen tälle langenneelle henkiolento Luciferille. 

Jos kerta tämä EKP:n euro on aina ollut satanistinen rahajärjestelmä, niin ei ole ihme miksi se toimii niin huonosti.

Suomen yksityisillä eläkerahastoilla olisi tälläkin hetkellä laittaa tuo koko yli 190 miljardia euroa Suomen valtion elvytykseen, mutta näin ei vieläkään käy. 

Siinä vaiheessa kun eläkerahastoilla aletaan elvyttämään näiden velkaantuvien EU-maiden kuralle mennyttä taloutta, niin se tullaan tekemään tällä samalla tavalla kuin nähtiin Kreikassa. 

Eli vaaditaan että muut EU-maat alkavat sitten maksamaan vaikka Suomelle jotain velka/tukipakettia, jonka miljardit menevätkin näille velkojille, eli Rothschildien taskuun.


Näille EU maiden kansalaisille ei tämä talouseliitti ole missään vaihessa uskaltanut kertoa, että nämä Wall Streetin sijoituspankit ovat Suomenkin valtion velkaannuttamisen takana. 

Miten voidaan siis Euroopan maiden taloutta ohjata New Yorkista?

Niin mietippä sitä.

Euroopan keskuspankki on täysin yksityinen yritys, jonka osake-enemmistö on Rothschildien pankkisuvun käsissä.

Rothschildit kuvittelevat omistavansa koko maailman ja eivät millään suostu antautumaan tämän vastapuolella olevien finanssieliitinkin vataspuolen tahojen edessä.

Elämme tällä hetkellä tässä länsimaalaisessa talouskonnossa sellaisia aikoja, että taas jälleen tämä täysin valheelliseen rahaan perustuva velkapohjainen talousjärjestelmän mätäkupla poksahtaa uudelleen rikki ja mädät lentää silloin ulos. 


EU:n talousjärjestelmä euroineen on ollut täysin mädäntynyt ja alusta asti, mutta keskuspankkiirit eivät siitä välitä, vaan luulevat edelleen että olisi olemassa ilmaisia lounaita. Mutta ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan, koska aina on lopulta maksettava lasku ja tässä keskuspankkiirien pelissä laskun maksavat aina veronmaksajat.

Britannian Brexitissä eräällä tavalla rotat ovat nyt jättämässä tämän uppoavan laivan, mutta vieläkin huolestuttavampi asia on se, että Suomi nimistä matkustajaa pakotetaan olevan tämän uppoavan laivan sisällä USA:n hallinnon vaatimuksesta.

Yksityiset keskuspankit ovat toimineet tämän EU-laivan kapteenina ja vaikka merenkulussa kapteeni ei saisi jättää uppoavaa laivaa, niin tällä hetkellä eräs saksalainen pankki on huhujen mukaan jo siinä tilassa, että kohta tarvitaan veronmaksajien apua.


Pankkiunioni on nyt aloittamassa ryöstämään Deutsche Bankin velat EU-maiden kansalaisten taskusta.

Vielä tämä EU:n aikana levinnyt pankkitermi "yhteisvastuu" tarkoittaa todellisuudessa keskuspankkien yhteisryöstövastuuta, johon monopoli on vain näillä yksityisillä keskuspankeilla itsellään.

Mistä me tiedämme, että onko tämä Saksalainen Deutsche Bank oikeasti perseet auki. Entäs jos tämä onkin vain bluffia, jolla nämä pankit saavat tekosyyn ryöstää EU-maiden kassoista lisää miljardeja tämän pankkiirien eliitin taskuihin ?  

Koska valtionryöstö tasolla liikkuu paljon tällaisia perättömiä huhuja, joilla tyhjennellään eri maiden varoja kuin pajatsoja.