http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Herääminen kapitalismin unestaTeksti: Teemu Vehkala

Katsoin taas pitkästä aikaa tämän Yrjö Kallisen, tuon suuren ajattelijan haastattelun, jossa hän paljastaa tämän kaiken kapitalistiseen uneen perustuvan illuusion.

Kapitalistinen uni on tämä nykyisen länsimaisen järjestelmän sisällä vallitseva uni-tila, jossa hyvin monet meistä elämme. 

Meidät on kaikki opetettu kilpailemaan keskenämme siitä, että kuka saa tehtyä työelämässä tai muussa toiminnassa rahaa ja hän joka sitä pystyy eniten itselleen kahmimaan, niin on voittaja.

Raha edustaa tässä kapitalismin unessa harhaa, joka rinnastetaan turvallisuuteen. Mutta miten voit tällaisilla pelkillä paperilappusilla luoda turvaa ympärillesi, koska se on vain pelkkä mielikuvan harha.

 Kapitalismi luo kilpavarustelua

Kapitalismi on luonut aina kilpavarustelua, jossa jopa kokonaiset valtiot alkavat keskenään kilpailemaan siitä, että kummallako on enemmän niitä ydinohjuksia tai muita aseita. 

Suuryritykset kilpailevat taas taloudellisesta vuosikatsauksesta, että paljonko kasvoi liikevaihto.

Albert Einstein totesi tuolloin aikoinaan kun hänet kutsuttiin erääseen julkiseen tiede-konferenssiin kunniavieraaksi. Mutta hän ei päässyt paikalle mutta laati sinne tiedotteen jossa totesi, että "Mikäli emme kykene ihmiskuntana muuttamaan ajatustottumuksiamme, niin tämä maa planeetta tulee lopulta tuhoutumaan lopullisesti".  

Tämän nykyisen kapitalismin ajanjakson aikana tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ihmiskunta ei ole valmis heräämään tästä kapitalismin harhasta, niin ihmiskunnalle tulee lopulta käymään huonosti. 

                             Kuvassa Yrjö Kallinen.

Kallinen näki kosmisten sielujen esilletulon

Tuossa 70-luvulla kuvatussa YLE:n haastattelussa Yrjö Kallinen puhui jo tästä kosmisten sielujen esilletulosta, jotka alkoivat kyseenalaistaa tämän koko länsimaisen järjettömään kilpavarusteluun pohjautuvan järjestelmän.

Kallinen ei vielä tuossa puhunut kosmisista sieluista, mutta sanoi että he ovat näitä, jotka ovat liian herkkiä ja näkevät tämän kaiken läpi ja siksi sortuvat usein huumausaineiden pariin, joka on erittäin vaarallinen tie, kuten Kallinen sanoi.

Kosminen sielu tarkoittaa sielua joka ei ole tullut tältä maa-planeetalta ja siksi heillä kaikilla on tämä erilaisuuden tunne sisällään. 

Kosmisilla sieluilla on ollut aina vaikea sopeutua tänne, aivan kuten Kallinen tuossa haastattelussa myös toteaa ja siitä syytä he alkavat paeta tätä yhteiskuntaa huumausaineiden pariin, joista yleisin on länsimaissa edelleen alkoholi tai pilvi (kannabis). 

Kaikki on aloitettava omasta tietoisuudesta 

Aivan kuten kallinen tuossa toteaa, niin herääminen lähtee aina omasta tietoisuudesta, koska alitajunnalla ei löydy vielä tietoista mieltä.

Ensin on löydettävä se tieto, että "minä olen unessa" ja sen jälkeen kun tämä tiedostetaan omalla tietoisella mielellä niin alkaa sitten tämä egolla käyty Jaakobin paini.


Jaakobin paini tarkoittaa sitä, että käyt silloin oman alitajuntasi kanssa eräänlaista psyykkistä painiottelua, mutta siinä vaiheessa kun voitat tuon kamppailun omalla tietoisella mielelläsi, niin olet voittanut tuon Jaakobin painin. Eli olet sen jälkeen herännyt omalla tietoisella mielelläsi.


Muodollinen koulutusivistys ei takaa mitään


Aivan kuten Kallinen tuossa toteaa, niin tämä Natsi-Saksassakin testattu muodollinen koulutus ei takaa mitään, koska pysyvä muutos tapahtuu vasta siinä vaiheessa, kun unessa elävä ihminen on tiedostanut olevansa yksilö, jolla onkin vapaus ajatella itsenäisesti. 


Vasta tuon jälkeen hän löytää oman todellisen itsensä, joka on tuo tietoisuus joka perustuu tietoisuudelle "minä olen".


Kapitalismin salattu totuus


Mutta nyt kun tullaan tähän kaikista painavimpaan asiaan, että kapitalismi on uskonto, joka perustuu valheelliseen jumalaan nimeltä raha on tämä totuus, jota hyvin monet länsimaisessa ja tässä kapitalismin harhassa eivät kestä nähdä peilistä.


Kaikki rahanhimo ja siihen liittyvä harha perustuu tälle samalle länsimaiselle kilpailuyhteiskunnan luodulle illuusiolle. 


Buddha totesi jopa aikoinaan, että tässä heräämisessä jokaisella ihmisellä on oma vastuu itsestään ja siksi Buddha totesi näin, että "olkaa oma lamppunne". 

Hän tarkoitti sillä tietoisuuden valoa. Buddha sanoi myös, että "älkää rukoilko, jumalat eivä teitä kuule. Mutta teidän on löydettävä oma totuus".


Hän oli tässä aivan oikeassa.


Buddha ei vielä koskaan opettanut toisille ihmisille totuutta, koska hän tiesi sen ettei toisille ihmisille voi opettaa totuutta, koska totuus on löydyttävä omasta sisimmästä.