http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016

Media valehtelee että 2 miljoonaa Britannialaista vaatisi uutta äänestystä Brexitistä


Mediassa valehdellaan, että nyt jo 2 miljoonaa Britannialaista vaatisi uutta äänestystä Brexit -äänestyksestä. Vaikka tuosta linkistä jokainen ihminen voi rekisteröidä äänensä vaikka miltä puolelta maailmaa.


Tämän voi tarkistaa jo tästä linkistä, josta näky että rekisteröidyt äänet tulevat aina muista maista kuin britanniasta. 

Eilen Britanniasta tulleet äänet olivat vain 355 438 kpl n. klo 21:08
Brexit sotkun verojen takana on Jacob de Rothschild, joka yrittää nyt käyttää kaikki mahdolliset keinot siihen, jotta Britannia saataisiin huijattua takaisin Euroopan unioniin.

Samalla aikaa kun nyt koko EU:n federalistinen ideologian kupla puhkesi jo, niin elitismi koki myös suuren arvonlaskun.

Nyt Britanniassa väitettiin, että monet kansalaiset alkoivat vasta nyt ottamaan selvää googlella, että mikä tämä EU oikeasti on.

Rothschildien pankkiiri-eliitti näiden muiden keskuspankkirikollisten kanssa tietää sen, että koska vain ainoa todellinen hetki on nykyhetki, niin he voivat yrittää kusettaa Britteja nyt vaikka millä keinoin ja kokeilevat kuin kepillä jäätä, että kuinka paljon tätä federalistista tyranniaa he ovat valmiita vielä ottamaan vastaan.

EU on ollut perustamisestaan lähtien tämän pankkiirien roistojen temmellyskenttä, jonne ei kenelläkään yksityishenkilöllä ole asiaa. 

Heillä on omat kuppikunnat ja kerhot, joiden jäsenet valitaan tarkkaan ja huolellisesti. 

Tämä eliitti ei ole missään vaiheessa halunnut antaa valtioiden kansalaisille täyttä itsemääräämisoikeutta, koska pelkäävät että sellainen veisi heiltä vallan pois. Mutta he pelkäävät myös valtioiden itsemääräämisoikeutta, joka voisi vaikeuttaa tämän keskuspankkien eliitin uuden maailmanjärjestyksen pyrkimyksiä (NEW WORD ORDER hegemoniaa).

Tämä käynnissä oleva Brexit äänestystuloksen jälkeinen sekamelska Britanniassa on poliittisesti herännen kansan väsytystaistelu, jota he käyvät nyt tätä demokratiaa tuhoavaa eliittiä vastaan.

Rothschildit haluaisivat luoda EU:sta täyden federalistisen liittovaltion, jossa kaikilta sen jäsenmailta vietäisiin kaikki päätäntävalta ja itsemääräämisoikeus pois, jolloin tuo lopullinen niitti olisi enää tuota tulevaa diktaattoria vailla. Tiedä vaikka häntä jo jossain Saksan tai Itävallan suunnalla jo koulutetaan tulevaan rooliinsa, kuten Adolf Hitleriä koulutettiin yli 5 vuotta Itävallassa, ennen hänen valtaannousua.

Silti nämä Euroopan geopoliittiset tapahtumat eivät satu sattumalta, vaan ne on tarkkaan suunniteltu ja Rothscildit ohjailevat näiden asioiden ja luomiensa kriisien kulkua näiden salaisten ajatushautomoidensa kautta. Tämän takia mm. salaisiin Bilderberg-kokouksiin osallistujat tietävät jo nyt sen, että mitä tulee tapahtumaan tämän vuoden lopussa n. Loka ja Marraskuun kohdalla, kun Turkki avaa rajansa ja päästää useiden miljoonien pakolaisten virran kulkemaan Eurooppaan.

Tätä maahanmuuttovirtaa eliitti käyttää läntisten maiden kulttuuri-identiteetin murskaukseeen. 

Siinä vaiheessa kun johonkin maahan tuodaan väkisin miljoonia muslimeja, niin he alkavat vaati lopulta itselleen islamilaista valtiota ja tällainen väestökehitys johtaa pitkässä juoksussa suuriin ongelmiin.


Lähteet: http://mvlehti.net/2016/06/25/brittien-brexit-uudelleen-aanestys-yli-miljoona-brittia-ei-ole-allekirjoittanut-tuota/