http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Suomi on jo miehitetty taloussodassa


Teksti: Teemu Vehkala

Tiesitkö sitä, että Suomi on jo miehitetty tässä taloussodassa, jonka kohteena se on ollut jo tämän lähemmäs 21 vuotta.

Keskuspankkien maihinnousu tapahtui 1.1.1995, jolloin Rothschildien johtaman EKP:n prikaati teki Suomen Pankkiin maihinnousun. 

Suomen Pankki antautui jo ennen tuota päivää ja suostui antamaan myös kultaomistuksiaan Euroopan keskuspankkien hallittavaksi. 

Suomen Pankki riisuttiin taloudellisista aseista, eli markasta ja se pakotettiin ottamaan lopulta lainaa vain tästä yksityisomisteisesta Euroopan keskuspankista, jota säätelevät mm. maailman rikkain pankkisuku Rothschildien pankkisuku.

Tämä Suomen valtion ja Rothschildien välinen taloussota on jatkunut jo yli 20 vuotta ja kohta tulee 21 v. täyteen. 

Tässä ajassa tämän taloussodan tappiot ovat tuottaneet Suomelle jo yli 103 miljardin euron tappiot. 

Ne se tulee maksamaan korkojen kera takaisin yksityisomisteiselle EKP:lle (Euroopan Keskuspankki).

Sotaa ei siis tarvitse enää käydä aseilla, vaan sitä käydään koko ajan meidän monien huomaamatta valtionlainoilla.


EKP ja monikansalliset yhtiöt himoitsevat suomen pohjavesiä itselleen 

Kuitenkin se mitä nämä taloussodan viholliset täältä eniten himoitsevat on nämä n. 800 miljardin euron arvoiset pohjavesivarannot, joita mm. Nestlén suuryhtiö havittelee tällä hetkellä.

Pohjavesialueiden luovutus tulisi tapahtumaan tiettyjen eduskunnan valiokuntien ja jenkkikonsulttien lobbarien välillä. Metsähallituslakeja yhtiöitettiin jo tällä hallituskaudella. Mutta tämä pohjavesien myynti tulee olemaan tässä taloussodassa lopulta se kaikkein suurin tappio jonka Suomi tulee kärsimään.

Puhdas vesi kun on sellainen hyödyke, että siitä tullaan vielä tulevaisuudessa käymään sotia. Taloussota on vaarallista peliä jos astutaan keskuspankkien varpaille

Taloussota on aina siinä vaiheessa vaarallista peliä kun astutaan keskuspankkien varpaille. 

USA:n presidentteinä toimineet John F. Kennedy ja Abraham Lincoln ja James Garfield uskalsivat uhmata yksityisomisteisten keskuspankkien valtaa ja joutuivat kaikki murhatuiksi, kun Rothschildit antoivat lopulta salaiset toimeksiannot heidän murhistaan.

Viime vuosina liikkui sellaisia huhuja, että tämä Unkarin pääministeri Viktor Orbán olisi alkanut uhmaamaan Rothschildeja, että he lakkauttavat tämän pankkisuvun Unkarissa toimivan keskuspankin. 

Toukokuussa Unkari sai jo nostettua itsensä pois roskalainojen joukosta

Vuonna 2008 Unkari joutui talouskriisiin ja joutui ottamaan tuolloin kansainväliseltä valuuttarahastolta IMF:ltä 20 miljardin euron velat selvitäkseen menoistaan.

Pääministeri Orban teki tuon jälkeen maassa rajuja talousuudistuksia, kuten kansallisti maan yksityisen eläkerahaston.

Suomessa asia on toisin. Täällä eläkerahastot ovat edelleen yksityisiä ja siellä kasvaa varallisuus n. 40 000 euroa tunnissa. Näitä yksityisiä eläkerahastojen varoja on talletettu ulkomaille kasvamaan pörssissä arvoaan ja niiden arvo on kasvanut viimeisten vuosien aikana yli viisinkertaiseksi. 

Suomella olisi siis käytettävissään jo yli 183 miljardin euron arvoinen kansallisomaisuus, joka tunnetaan vain eläkerahastojen nimellä. Mutta nimellä on tarkoitus selvästi hämätä, koska näitä ei käytetä eläkkeensaajien rahoihin. 

Suomen valtionlainoista n. 2/3 menee tällä hetkellä myös näihin yksityisiin eläkerahastoihin ja jos Suomi joutuu jo ottamaan tuon 1 miljoonaa euroa tunnin aikana lisää lainaa. Niin siitä miljoonasta peräti n 666 666 euroa lähtee pois kierrosta yksityisiin eläkerahastoihin. 

Suomen valtioneuvosto selvästi tykkää leikkiä numerologialla 666 on ihmisen luku ja sillä sanotaan myös olevan jonkinlaisia okkultistisia merkityksiä. Harrastaakohan tämä meidän valtioneuvostomme tässä eräänlaista talouden mustaa magiaa, sillä sitä tämä Keskuspankkivetoinen taloussodan toinen osapuoli harjoittaa koko ajan Suomen valtiota kohtaan tällä hetkellä.

Suomen valtion ja Euroopan keskuspankin välisessä taloussodassa erityisesti suurimmat kärsijät ovat köyhtyvät suomalaiset, joiden kukkarolle nyt mennään tekemään eliitille tulonsiirtoja. 

Samoin myös toinen tappion osapuoli on tämä jatkuvasti suuryrityksistä irtisanottava työväestö, joita jatkuvasti YT-neuvotteluilla heitetään kilometritehtaille.Suomen kansalaisilla joiden demokraattinen äänikin on viety hakkeroiduilla vaaleilla on vielä mahdollisuus saada äänensä kuuluville tämän taloussodan aikana ja se on ryhtyä informaatiosotaan.

Informaatiosodassa käydään tätä korruptoitunutta valtiovaltaa vastaan väsytystaistelua joka keskittyy enemmän valtiollisen propagandamedian toiminnan puolelle.

Yle on oikeasti suomen kansan poliittinen vihollinen, koska se ei edusta suomen kansaa, vaan se edustaa vain tätä USA:n hallinnon määräämän ja Naton sotilaallista informaatiosodan strategiaa, jossa poliittisesti valveutuneet kansalaiset nähdään taas poliittisena uhkana.

Pentagon, Nato sekä suomen sisäministeriö on saanut jo ohjeet myös EU:n komissiolta, että miten tätä informaatiosotaa käydään.

Ylen toimittajia alettiin kouluttaa salaisesti muutama vuosi sitten Viron kybersotakeskuksessa Viron salaisen poliisin (KAPO) toimesta ja aika pian Yleisradion toimittajat laitettiin vainoamaan suomalaisia toisinajattelijoita sekä nimittelemään heitä venäjän trolleiksi, sekä profiloimaan heitä salaiseen ja laittomaan henkilörekisteriin.

Tämä näkyi selvästi siinä, että vuoden 2014 lähtien Yle ei enää uskalla kutsua ohjelmiinsa suomalaisia toisinajattelijoita, joita sinne vielä aikaisempina vuosina satuttiin muutaman kerran vuodessa kutsumaan. Mutta silloinkin tarkoitus oli yrittää saada kutsuvieraat nolattua julkisesti.

Korruptoitunut media ei koskaan tahdo eikä halua päästää toisinajattelijoita ääneen ns. julkisiksi asiantuntijoiksi, koska heidän äänensä ja poliittinen mielipiteensä ei ole ohjailtavissa tai ostettavissa.

Tällä hetkellä suomen sisäministeriö ja muu korruptoitunut valtiovalta käy epätoivosta informaatiosotaansa tätä hyvin kuuluisaksi mediaksi noussutta MV-lehteä vastaan, joka uhkaa jo Ylen lisäksi Helsingin-Sanomienkin levikkiä. 

Ja kaikki johtuu vain siitä, että MV-lehti toimii uuden median voimin ja se antaa myös suomalaisille mahdollisuuden julkaista sinne juttujaan, jotka toimitus sinne valitsee. 

Helsingin-Sanomissa näin taas ei ole, etkä voi myös edes Ylelle saada juttujasi läpi. Koska sinun täytyy olla ammattitoimittaja, jonka aivot sekä kriittinen ajattelu tulee olla heitettu julkisen sananneuvoston roskakoriin, ennen kuin voit harjoittaa tätä hommaa ammatillisesti.

Jenkkien mediat kuten CNN, NBC tai FOX tuottavat usein monia PSYOP -operaatioihin keskittyviä uutisia, joiden älyllinen taso ei vastaa edes suomalaisten keskivertoa älykkyyttä. 

Mutta koska nämä kaikki maailman suurimmat n. 6 mediayhtiötä nyt sattuvat olemaan tämän saman eliitin hallinnassa, niin he syöttävät sen vuoksi länsimaissa tätä samaa ja älyllisesti vajakeille kohdistettua informaatiosotaa myös suomessa ulos. Siksi Iltalehtikin käyttää tätä sionistimedia CNN:n lähteitä joissain jutuissaan.

Sen sijaan nämä länsimaiset mediayhtiöt ja niiden omistajat inhoavat yli kaiken tätä venäläisomisteisen RT-kanavan tai Iranilaisen PressTV:n sisältöä ja Pentagonissa Hillary Clinton jopa muutama vuosi sitten totesi RT:stä, että se on jo voittanut Jenkit informaatiosodassa.

Jos et vielä tiennyt, niin informaatiosodassa käydään sotaa väärän ja oikean tiedon välillä. 

Vääräntiedon levittäjät palvelevat pimeyden henkivaltoja, kun taas totuuden puolella olevat informaatiosodan harjoittajat kuuluvat valon puolelle. Joten kummalle puolelle itse haluat kuulua ? 

Valheiden vai totuuden puolelle.