http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 18, 2016

Donald Tusk pelotteli myös Britannian EU eron vaikutuksistaEurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk antoi haastattelun saksalaiselle Bild -lehdelle ja uhitteli siellä, että jos Britannia päättää erota EU:sta, niin "sillä tulisi olemaan tuhoisia seurauksia jotka voisivat merkitä tuhon alkua koko lännen poliittiselle sivilisaatiolle."

Sanat ovat kuin suoraan pankkiiri Jacob de Rothschildin suusta, joka kuuluu myös tähän samaan eliitin rikollisten klaaniin, jonka juoksupoika jesuiittakoulutuksen saanut Tusk on.

Tällä nykyisellä läntisellä ja poliittisella sivilisaatiolla Tusk tarkoittaa tätä EU-maiden massatyöttömyyden ja velkaorjuuden aikakautta, jossa Kreikka ja Espanja ovat jo näyttäneet sen, että mitä on tämä todellinen talouskuri = massatyöttömyyttä, itsemurhia, pienyrittäjien konkursseja, keskiluokan alasajoa, palkkojen leikkaamista, sosiaaliturvan leikkaamista jne.

Mutta nuo edellämainitut talouskuritoimet taas ovat suoria tulonsiirtoja rikkaalle eliitille, joka ryöstää EU-valtioita hallitsemiensa pankkien avulla, jotka toimivat mainioina sijoitusinstrumentteina, jossa pörssipelinappulana on EU valtioiden yhteinen velka.

Tuskin mukaan EU-eron puolesta kampanjoivat esittävät valheellisesti, että se ei muuttaisi Britanniassa mitään. Hän sanoo, että ero olisi Britannialle taloudellinen ja ennen muuta geopoliittinen takaisku.

– Miksi se on niin vaarallinen? Koska kukaan ei voi nähdä ennalta sen pitkän aikavälin vaikutuksia, Bild siteeraa Tuskia.


Tusk kertoo voivansa vain toivoa, että britit äänestävät EU:hun jäämisen puolesta.

– Sinä päivänä, jolloin Britannia lähtee EU:sta, ulkoiset vihollisemme juhlivat samppanjalla. Meidän pitäisi tehdä kaikkemme pilataksemme ne juhlat.

Britit äänestävät EU-jäsenyytensä jatkosta 23. kesäkuuta. 

Lähteet: YLE

http://www.bild.de