http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 13, 2016

Bilderberg-ryhmän huolenaiheena poliittisesti valveutuneet prekariaatitParhaillaan Saksan, Dresdenissä kokoontuvan salaisen Bilderberg-ryhmän erityisenä huolenaiheena ovat poliittisesti heränneet prekariaatit. Eli nämä ihmiset, joiden työelämä koostuu useista pätkätyösuhteista.


Guy Standing kirjoitti muutama vuosi sitten teoksen "Prekariaatit: Uusi vaarallinen yhteiskuntaluokka".Mitä eliitti pelkää juuri prekariaateissa ? 

Prekariaatit kun ovat se työväenluokka, joiden kaikki aika ei mene työn ääressä, joten heille jää sen ulkopuolella hyvin paljon muutakin aikaa. Mutta mikäli he käyttävät tuon vapaa-aikansa älyllisen ja tietoisen mielensä hyväksi, niin tällainen toiminta nähdään vallassa olevalle eliitille jo poliittiseksi turvallisuusuhaksi. 

Tämän vuoden saksan, Dresdenissä järjestettävässä Bilderberg kokouksessa aihetta käsitellään nyt erikseen, koska poliittisesti heränneet prekaarit ollaan nähty suureksi uhaksi eliitille. 

Euroopassa on viime vuosina ollut käynnissä laaja informaatiosota, jossa eri maiden sisäministeriöt ovat lanseeranneet poliittisen vainon EU:ta ja Natoa kritisoiviin toisinajattelijoihin. Suomessa kampanjan kohteeksi päätyivät Naton kritisoijat, joita alettiin vainoamaan mm. Ylen ja Helsingin-Sanomien toimesta Venäjän valtiolle työskenteleviksi trolleiksi.

Venäjän trolleiksi leimaaminen on kuitenkin ollut koko ajan osa Naton ja suomen hallinnon ajamaa salaista kybersota ohjelmaa, jonka puolelle Ylen toimittajia on koulutettu jo muutamia vuosia salaisesti Viron kybersotakeskuksessa mm. Viron salaisen poliisin KAPO toimesta.


Puolustusvoimille työskentelevä sotatohtori Saara Jantunen valehteli mm. suomen median toiminnasta Ylellä muutama kuukausi sitten näin toteamalla, että "Lännessä omiin kansalaisiin ei koskaan vaikuteta psykologisesti, heille ei saa valehdella, heille viestitään, heiltä pitää ottaa vastaan palautetta".

Lännessä nimenomaan kansalaisiin vaikutetaan koko ajan psykologisesti valtiollisen propagandan kautta, heille saa silloin valehdella ja heille viestitään ulkomaalaista propagandaa. Kansalaisten palautetta ei oteta vastaan.

EU:n poliittiset vainot edessä

Nyt Euroopan unionin ja Brysselin EU:n komission strategia tulee lähitulevaisuudessa kehittymään siihen suuntaan, että  toisinajattelijoita aletaan vainoamaan yhä enemmän poliittisesti ja kansallisesti EU-maissa.

Suomalaisen Gleb Simanovin tapaus, jossa hän sai potkut armeijan maakuntakomppaniasta, koska oli omilla Facebook sivuillaan arvostellut USA:n hallinnon suomessa harjoittamaa informaatiosotaa, kertoo jo sen missä vaiheessa mennään näiden maan sisäisten poliittisten vainojen kehityksessä.

Tämän päivän Suomessa työpaikan voi menettää jo sillä, että omalla Facebook seinällään arvostelee hallinnon harjoittamaa informaatiosotaa, tai kritisoi Suomen hallinnon Nato pyrkimyksiä. 

Tämä riittää jo saamaan nimesi tuolle SUPO:n ylläpitämälle salaiselle mustalle listalle, jonka ansiosta et tule työllistymään enää millään alalla, kun "turvallisuus selvityksesi" eivät ole puhtaat. Koska väärinajattelusta seuraa sijoitus mustalle listalle poliittisista syistä.

Samoin myös Suomessa on jo vuosia voinut tästä samasta syystä päätyä psykiatrian mielivallan uhriksi ja leimautua poliittisista syistä mielisairaaksi, sekä joutua mahdollisesti valtiolliselle uudelleenkoulutusleirille mielisairaaloiden tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon.

Neuvostoliitossa näitä tekniikoita harrastettiin hyvin paljon, koska niillä hallinto toivoi pystyvänsä hiljentää kaikki valtiovaltaa kritisoivat vahvat yksilöt leimaamalla heidät mielisairaiksi poliittisista syistä.


Saksassa käynnissä olevassa Bilderberg kokouksessa suunnitellaan kuulemma myös EU:n sisälle erillistä Internet veroa.
Eli ihmisten pitäisi alkaa maksamaan vielä internetisä erillistä veroa, joka tulisi lisäämään liittymien hintoja.
Lisäksi eliitillä on suunnitteilla, että Facebook ja Twitter saataisiin lanseerattua eräänlaisten ID-korttien alle, joilla suuryhtiöt yrittäisvät sensuroida sieltä kaiken eliitille haitallisen sisällön.


Lähteet: http://www.infowars.com/bilderberg-fears-the-precariat-the-monster-they-created/