http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

19 vuotias pidätettiin Las Vegasissa: Halusi surmata Donald TrumpinLas Vegasissa pidätettiin viime viikonloppuna 19 vuotias mies, joka oli menossa USA:n presidentinvaalien ehdokas Donald Trumpin vaalitilaisuuteen, jossa hänen tarkoituksenaan olisi ollut yrittää surmata Trump.

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän yritti Trumpin kannattajatilaisuudessa napata aseen paikalliselta järjestyksenvalvojana toimineelta poliisilta. 

Mies kertoi kuulusteluissa, että hänen aikeenaan oli ampua Trump.

Trump on tällä hetkelläkin USA:n salaisen palvelun suojeluksessa, mutta myös paikalliset poliisivoimat ovat paikalla näissä presidenttien kampanjatilaisuuksissa.

Tämä 19 vuotias mies on epäilemättä CIA:n salaisen MK ULTRA:n mantsurian kandidaatteja, joita nyt tämä keskuspankkien mafia yrittää käyttää hyväkseen, kun yrittävät jo nyt saada järjesteltyä Trumpin poliittista salamurhaa.Maailmanhallituksen takana juoniva eliitti ei uskalla pistää CIA:n tarkka-ampujia hommiin, kuten tekivät John F. Kennedyn tapauksessa


USA:n presidettinä 60-luvun alussa toimineen JohnF. Kennedyn poliittinen salamurha oli lähes täysin tilattu CIA:lta ja sen toimeksiantajia ei olla vieläkään saatu julkisuuteen. 

Mutta JFK teki saman tempun kuin Abracam Lincoln, että uskalsi muuttaa USA:n dollarin takaisin kultakantaan. Kun taas Rothschildien pankkisuku oli saanut sen pois kultakannasta. Tämä riitti jo painavimmaksi syyksi John F. Kennedyn poliittiseen murhaan.

Kennedy muutti dollarin takaisin kultakantaan Executive Order 1110 -säädöksellä 4. kesäkuuta 1963. Saman vuoden marraskuussa 22 päivä hän sai sitten nuo kahden tarkka-ampujan kuulat kalloonsa, jotka toteuttivat Rothschildien määräyksen että USA:n presidentti piti murhata, koska presidentti oli astunut heidän kansainvälisen pankkitoimintansa varpaille.
1861 USA:n silloinen presidentti Abraham Lincoln  oli marssimassa kohti New Yorkilaisia pankkeja, koska tarvitsi lainoja meneillään olevaa sisällissotaa varten. 

New Yorkin suuret pankit olivat jo tuolloin Rothschildien käsissä ja he tarjosivat Linconille lopulta räikeitä lainoja jopa 36 % korolla, joita hän ei voinut millään hyväksyä. 

Lincoln oli lopulta niin vihainen New Yorkin yksityisomisteisten pankkien korkotasosta, että lopulta alkoi painamaan liikkeelle omaa velatonta rahaa ja julisti, että ne rahat olisivat myös julkinen maksuväline sekä julkisille, että yksityisille veloille. 

1862 huhtikuuhun mennessä tätä Lincolnin velkavapaata rahaa oli jo painettu 449,338,902 dollarin verran ja hän lausui tuolloin näin; 

Me annoimme tämän tasavallan ihmisille suurimman siunauksen, jonka heillä koskaan on ollut, heidän oma paperirahansa, jolla maksavat omia velkojaan.

Samana vuonna The Times of London julkaisee jutun, joka sisältää seuraavan lausunnon:

- Mikäli se ilkikurinen rahapolitiikka, mikä sai alkuunsa Pohjoisessa Amerikkalaisessa Tasavallassa, vakiintuu, hallitus hankkii sitten oman rahansa ilman kustannusta. Se maksaa pois velkojaan ja on ilman velkaa. Sillä on kaikki tarpeellinen raha kaupankäynnin jatkamiseksi.

Se vaurastuu ennenäkömättösti maailman sivistyneiden hallitusten historiassa. Aivot ja kaikkien maiden vauraus menevät Pohjois-Amerikkaan. Se hallitus täytyy tuhota, muuten se tuhoaa jokaista kuninkaallista ympäri maailmaa.


1863 Presidentti Lincoln sai tietää, että myös Venäjän Tsaari Aleksanteri II:lla oli myös ongelmia Rothschildien kanssa, kuten myös hänellä. 

                             Kuvassa Venäjän Tsaari Alexander II

Tsaarit olivat tuolloin pistäneet hanakasti hanttiin sille, kun tämä kasaarijuutalainen pankkihuijarisuku Rothschild tarjoutui koko ajan tytkyttämään keskuspankkiaan Venäjälle. 

Lopulta Tsaari antoi määräyksen, että mikäli joko Englanti tai Ranska aktiivisesti tulevat väliin Amerikan sisällissodassa, ja auttavat Etelää, Venäjä pitäisi sellaista toimintaa sodan julistuksena, ja tukee Presidentti Lincolnin puolta. Todistukseksi hän lähetti osan hänen Tyynimeren laivuetta San Franciscon satamaan ja toisen osan New Yorkille.Rothschildin pankkiiriliike Italian Napolissa, C. M. de Rothschild e figli, lopettaa toimintansa Italian yhdistymisen seurauksena. Rothschildit käyttävät yhtä heidän omistaan Amerikassa, John D. Rockefelleria (kuvassa), muodostaakseen öljy-yhtiön nimeltään Standard Oil, joka lopulta ottaa haltuun kaikki kilpailijansa.

1864: Rothschild, August Belmont, joka tässä vaiheessa on Demokraattisen puolueen kansallinen puheenjohtaja, tukee Generalia George McClellania Demokraattien ehdokkaana Presidentti Abraham Lincolnia vastaan tämän vuoden äänestyksessä. Belmontin harmikseen Presidentti Lincoln voittaa äänestyksen.
1865: Lausunnossaan Kongressille, Presidentti Abraham Lincoln toteaa:

- Minulla on kaksi suurta vihollista, edessäni Eteläinen Armeija, ja takanani rahoituslaitokset. Näistä kahdesta, takanani oleva on suurin viholliseni.


Myöhemmin sinä vuonna, huhtikuu 14:lla, Presidentti Lincoln salamurhataan, alle kaksi kuukautta ennen kuin Amerikan sisällissota päättyy. Lyhyen valmennusperiodin jälkeen Rothschildin Lontoon pankissa, Jacob Schiff, joka oli Rothschild ja syntyi heidän talossaan Frankfurtissa, saapuu Amerikkaan 18 vuotiaana, ohjeilla ja tarvittavalla rahoituksella ostamaan osuus pankkiiriliikkeestä siellä. Tämän tarkoitus oli suorittaa seuraavat tehtävät:

  1. Hanki Amerikan rahajärjestelmän kontrolli keskuspankin perustamisen kautta.
  2. Löydä toivottavia miehiä, jotka ovat rahaa vastaan halukkaita toimimaan apureina Illuminadille ja promotoi heidät korkeisiin asemiin liittovaltion hallituksessa, kongressissa, korkeimassa oikeudessa, ja kaikissa liittovaltion hallintoelimissä.
  3. Luo vähemmistöryhmäkiistoja kaikissa kansakunnissa, jotka erityisesti kohdistuvat valkoisiin ja mustiin.
  4. Luo liike tuhoamaa uskontoa Yhdysvalloissa, Kristinusko pääkohteena. Nathaniel de Rothschild tulee parlamentin jäseneksi Aylesburylle Buckinghamshireessa. 


1881 Tsaari Aleksanteri II murhataan Pietarissa, kun Puolalainen Rothschildien palkkaama aktivisti heitti pommin Katariinankanavan sillalla Tsaarin hevosvaunuja kohti. 

Keisari selvisi vahingtoittumattomana, mutta kun hän astui ulos vaunuista, niin toinen pommi osui häneen ja keisari kuoli saamiinsa vammoinhin.

Aleksanteri II oli joutunut jo aiemmin lukuisten salamurhayritysten kohteeksi ja kaikkien poliittisten salamurhayritysten syy oli se, ettei Tsaarien suku suostunut antamaan tuumaakaan periksi kasaarijuutalaisen Rothschildi suvun yrityksille tunkea pankkitoimintansa Venäjälle. 

Itseasiassa Nathan Mayer de Rothschild oli vuonna 1815 niin raivoissaan Venäjän Tsaareille, kun he vastustivat pankkinsa viemistä Venäjälle, että hän vannoi tuhoavansa vielä Tsaarit ja laittamalla Venäjälle tilalle kommunismin, jonka tarkoitus oli hyökätä kristinuskoa vastaan. Erot Brittiläisten ja Saksalaisten valtakuntien välillä tuli käyttää tämän sodan lietsomiseksi.

II-maailmansodan tarkoitus taas oli kenraali Albert Piken mukaan saada lietsottua fasismin ja poliittisen sionismin välillä olevaa kiistaa ja käyttää erään juutalaisen heimon teurastuksia Saksassa perustana vihan tuottamisessa Saksalaisia kohtaan. Tämän tarkoitus oli tuhota fasismi (jonka Rothschildit loivat) ja kasvattaa poliittista Sionismin valta-asemaa maailmalla. Tämän sodan toinen poliittinen agenda oli tarkoitus kasvattaa kommunismin voiman sille tasolle, että se vastaisi yhdistetyn Kristikunnan voimaa.

Mutta kolmas maailmansota tuli taas käydä lietsomalla vihaa Muslimien maailmaa vastaan tarkoituksenaan saada Islamilainen maailma taistelemaan poliittisia sionisteja vastaan. Sillä aika, kun tämä on meneillään, niin muut kansakunnat pakotetaan taistelemaan itseään henkisen, fyysisen, hengellisen ja taloudellisen väsymyksen tilaan. Kuullostaa jo aika ajankohtaiselta.
 Maailma ei ole juuri muuttunut noista ajoista minnekään, koska USA:n armeijan sodatkaan eivät ole ilmaisia.  Yhdysvaltain valtionvelka on tällä hetkellä on yli 19,000,000,000,000 dollaria

Se tekee per USA:n kansalainen n. 59 557 dollaria ja 161 187 per veronmaksaja. 


Niin kauan kuin nämä pari sukua (Rothschild ja Rockefeller) saavat ryövätä vapaasti valtioita tyhjäksi  ja tuhota niitä tämän harjoittamansa finanssisodan keinoin, niin nämä pankkisektoria ja valuuttakursseja päivittäin horjuttavat parasiittit ovat tyytyväisiä. Ei ne tuota peliä rahasta tekee, vaan tässä on kyse maailmanvallasta. Se kun on salattu fakta, että vain yksi suku tällä planeetalla on onnistunut rohmuamaan osake-enemmistön lähes kaikista näistä n. 147:stä maailmanvaltaa pitävästä suuryhtiöstä ja Wall Streetin sijoituspankista, jotka pitävät yllä tätä nykyistä ja salattua valtadominanssia.


Heidän maailmanvalta-dominanssi on ollut siinä mielessä äärimmäisen nerokkaasti toteutettu operaatio, että se on salattu kansainvälisen pankkitoiminnan sisälle. Mutta kun Goldman Sachsin kaltaisten kasaarijuutalaisten pankkien kirjanpito ei ole julkista, niin tämän alle voidaa piilottaa koko planeetan taloudellisen sodankäynnin monopoli.Donald Trump on jo nyt Rothschildeille suuri poliittinen uhka, koska mies on rahoittanut presidentinvaalikampanjansa omilla rahoillaan ja tällainen peli ei ole ollut aiemmin tuttua USA:n presidentinvaaleissa. 

USA:n presidentin vaaditaan olevan vain pankkiirien eliitin sätkynukke, joka luo sotia pankkiirien määräyksien mukaan. 


Mutta jos USA:n presidentti alkaakin käyttämään omaa henkilökohaista ja poliittista valtaa, niin silloin hän astuu todella suurille varpaille. 


USA:n armeija on ollut tähänkin asti vain pelkkä Wall Streetin pankkimafian yksityisarmeija, sillä ei USA:ta mitkään ulkomaiset valtiot uhkaa. Tässä on kyse vain taloudellisesta uhasta, jota jenkit turvaavat murhaamalla siviilejä.Euroopan union on ollut näille kansainvälisten pankkien mafialle pelkkä taloudellisen sodankäynnin instrumentti, jolla he nyt tuhoavat EU-maiden talouden. 

Finanssisodankäynnin suunnitelma

Yhdysvaltain ja EU:n välisellä vapaakauppasopimuksella on tarkoitus tuhota EU-maiden talous ja kilpailu, jonka jälkeen näihin maihin tungetaan väkisin Yhdysvaltalaisia monikansallisia yhtiöitä. 

Geenimanipuloitu lihateollisuus on tässä erittäin tärkeä osa eliitin poliittista massasterilisointi-agendaa, koska tällä saadaan Euroopan väestö steriiliksi. 

EU:n ja USA:n välisen vapaakauppasopimuksen tarkoituksena on saada tehtyä lopulta EU:sta samanlainen liittovaltio, kuin mitä Yhdysvallat on tänään. 

Tämä tulisi tarkoittamaan suomenkin kohdalla sitä, että Suomi joutuisi luopumaan lipustaan, koska kansallinen identiteetti on uuden maailmanjärjestyksen politiikkaa vaarantava tekijä. 

Monikulttuurisuus agendalla eliitti taas tuhoaa kansallismielisuuden, jos maihin saadaan tungettua ja sijoitettua väkisin miljoonia pakolaisia lähi-idästä, niin tällä lopulta kyseisen maan kulttuuri-identiteetti saadan murrettua.

USA:n tulevia sotia ?  


Yhdysvaltain armeijalla on Pentagonin salaisissa arkistoissa monia hyökkäyssotia, joita ei olla vielä kerrottu julkisuuteen.

Hyökkäyssodat on suunniteltu niihin maihin, joihin Rothschildit eivät ole vielä onnistuneet saamaan keskuspankkiaan. 

Näitä maita ovat vielä:

- Iran
- Pohjois-Korea

Islanti kuuluu myös yhdeksi USA:n armeijan salaisen sotasuunnitelman kohteeksi, koska tuo maa ei suostunut alentumaan kasaarijuutalaisten pankkiirien velkaorjuuden uhriksi. 


 

Islannin kohdalla Pentagon on tod. suunnitellut jonkinlaisia valtionterrori-iskuja Reykjavikiin, joiden verukkeella sitten Islantia painostettaisiin liittymään Euroopan unioniin. Norjallahan oli jo oma Utöyan ja Norjan joukkomurha, joka oli Naton Gladio kaltaisen operaation tulos ja poliittinen kosto siitä, kun Norjan valtio ei suostunut antamaan öljyvaroistaan eräisiin Naton hankkeisiin rahaa, jotka liittyvät vielä Euroopan unioniin. 
MK ULTRA -ohjelmalla jo lapsena ohjelmoitu Anders Breivik ei myöskään toiminut yksin, vaan hänellä oli apunaan Israelin Mossadista muutama kommando Utöyan saarella ja tämän takia Norjan poliiseilla kesti mennä saarelle 1 tunti 19 min. Vaikka saareen oli vajaa 650 m matkaa.

Mitä järkeä on öljyrikkaan Norjan liittyä EU:n jäseneksi tai ottaa IMF:ltä miljardien lainoja ? 

Sveitsi on myös kasaarijuutalaisten pankkien mafialle hankala tapaus, koska se ei suostu lähtemään tällaiseen velkakaruselliin mukaan, mitä EU edustaa.Puolan koko valtionjohto salamurhattiin pudottamalla valtionjohdon kone 2010 Smolenskissa pommilla, koska Puola kieltäytyi tilaamasta sikainfluenssarokotuksia vuosia aiemmin.


Valtionjohto oli lentämässä Smolenskiin 1940 luvulla kuolleiden puolalaisten sotilasjoukkojen joukkomurhan muistotilaisuuteen, joita kuoli tuolloin n. 15 000 kpl. 


Puolan tuolloinen pääministeri Donald Tuskin henki kuitenkin säästettiin, koska hän lensi tuolloin Smolenskiin eri koneella, kuin puolan valtionjohto.


Tusk on jesuiittojen kouluttama mies ja hänellä on tiiviit yhteydet Brysselin EU:n komission sisällä toimiviin vapaamuurareihin. 


Hyvin epäillyttävää tuolloin oli vielä se, kuinka pääministeri Tusk syytti välittömästi turmakoneen pilotteja, vaikka tuo Puolan valtionjohdon kone pudotettiin pommilla alas ja maassa vielä aseelliset armeijan upseerit ampuivat elonjääneet paikalle. 

Eräs paikallinen siviili n. parikymppinen venäläinen mies sattui olemaan turmakoneen putoamispaikalla ja sai kaivettua kännykkäkameransa esiin.Videolla kuului venäjäksi, kuinka aseelliset sotilaat huusivat toisilleen "Nainen tässä on vielä elossa""Voi hyvä jumala""Hän pääse karkuun, ampukaa miehet ja naiset"."Hän juoksee pakoon"."Anna minulle se ase"."Lech Kaczynski, hae se paskiainen tänne, tapa hänet""Älkää tappako meitä""Hyvä jumala""Olen elossa""Juokse pakoon tai puren sinua"Sitten alkaa armeijan sotilaspistoolit paukkumaan ja eloon jääneet matkustajat teloitetaan paikan päälle.Puolan presidentti Lech Kaczynski oli yksi heistä, jotka olivat vielä koneen pommilla pudottua elossa. Tuo venäläinen mies, joka onnistui kuvata tuo tilanne nauhalle kännykkäkamerallaan puukotettiin yllättäen hengiltä myöhemmin vain 2-viikkoa myöhemmin. Mutta mitä sillä oli enää merkitystä, koska video oli jo vuotanut nettiin. Viime vuosina on siis tapahtunut poliittisia murhia joissa tämä Puolan valtionjohdon murhaaminen 2010 kesäällä oli jo aikamoinen suoritus täkasaarijuutalaisten pankkiirien mafialta. 

Mutta edelleenkään tämä Puolan valtionjohdon poliittinen salamurha on tapaus joka ei koskaan vanhene ja nämä sen tilaajat onnistuivat sen vielä salaamaan historian kirjoista. Nämä konnat kun ovat aina kirjoittaneet itse historian ja vääristelleet sen omien likaisten intressiensä mukaan. Lähteet: http://yle.fi/uutiset/usassa_pidatetty_mies_aikoi_surmata_trumpin/8973167?ref=leiki-uup

http://edition.cnn.com/2016/06/19/politics/trump-rally-gun-police-officer/ 

http://www.linnunrata.org/rothschild-dynastia/historia.php