http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

Tiesitkö että suomen vesijohtovedessä kuuluu olla arsenikkia, syanidia, lyijyä ja alumiinia

Satuin googlettamaan oluen fluoripitoisuuksista ja eksyinkin tällaiselle sivulle, jossa on virallinen dokumentti Suomen Sosiaali- ja terveysministeriön asettamista laatuvaatimuksista talous- ja juomavedelle. Eli vesijohtovedelle.

Pitoisuudet on ilmoitettu mg/l, ellei toisinmainita. Talous ja juomavedelle on laadittu EU:n normivaatimukset.

Tappavaa myrkkyä Arsenikkia pitää lisätä vesijohtoveteen Sosiaali- ja terveysministeriön määräämä 0,01 mg/l

Mutta myös toistakin tappavaa myrkkyä lyijyä täytyy myös lisätä 0,01 mg/l. Jopas jopas...

Syanidi on myös erittäin myrkyllinen aine ja sitä suomen Sosiaali- ja terveysministeriö määrää vesijohtoveteen 0,05 mg/l

Ei sentään syanidi-kapseli, jonka Sosiaali- ja terveysministeriö lähettäisi jokaiselle vesijohtoveden käyttäjälle.

Myrkyllistä alumiinia vesijohtoveteen määrätään lisäämään 0,2 mg/l

Elohopeaa 0,001 mg/l

Mitä tappavat myrkyt tekevät suomen vesijohtoverkostossa. Minkälaisia vaikutuksia mahtaisi olla jos tuota Arsenikkia, Syanidia ja Lyijyä lisättäisiin oikein hevosannokset tuonne vesijohtoveden sekaan ? 

No sillähän kuolisi kaikki vesijohtovettä juovat ihmiset miltei kaikki kerralla. 

Mutta kun näitä myrkkyjä laitetaankin hiuksen hieno määrä 0,01 mg/l annostuksilla, niin sillä saadaan vesijohtovettä käyttävät ihmiset sairastutettua hyvin hitaasti. Näin immuuniteetti alkaa hitaasti heikkenemään ja mikäs sen nerokkaampaa, kuin väittää ihmisille että näillä tappavilla myrkyillä putsataan tuon veden laatua.

- Fluori on myrkky
- Syanidi on myrkky, tästä on jopa itsemurhakapseli armeijalla
- Lyijy on myös myrkky
- Elohopeakin on myrkky
- Arsenikki on myrkky

Mitä nämä ihmisen terveydelle hyvin vaaralliset myrkyt tekevät suomen valtiollisessa vesijohtoverkostossa ja miksi Sosiaali- ja terveysministeriö myrkyttää suomen kansalaisia, jotka käyttävät vesijohtovettä.

Fluorin vaikutus passivoittaa käpyrauhasen toimintaa ja tällä keinolla ihmiset saadaan pysymään enemmän passiivisena. Mutta vielä tämä, että vesijohtoveteen lisätään fluoria, niin myös olueen (tähän halpaan bulkkiolueen) lisätään myös fluoria.

Vesijohtovettä markkinoidaan edelleen mediassa tällä propagandalla, että se olisi kaikista puhtainta vettä mitä on saatavilla. Eikä ole... 


Vesijohtovettä parempiakin vaihtoehtoja on ollut pitkään olemassa ja niitä on mm. lähdevesi. Mutta hyvin monilla suomalaisilla ei ole mahdollisuutta ottaa raanastaan puhdasta pohjavettä, joten he tyytyvät mielummin tähän joka tulee julkisesta vesijohtoverkostosta. 

Mutta ihmiset eivät tiedä, että sieltä raanasta tuleekin pieniä määriä koko ajan arsenikkia, lyijya, syanidia, fluoria ja alumiinia.

Onko sitten oikein, että tämä vesijohtovesi on myrkytetty pienillä määrillä tappavilla myrkyillä ?  

Tekeekö vielä mieli juoda vesijohtovettä ?

Suomen Sosiaali- ja terveysministeriön voisi nimetä tässä suhteessa Suomen Sosiaali- ja myrkytysministeriöksi, jos eivät suostu tekemään mitään tälle julkisen vesijohdoveden myrkyttämiselle. Lähde: https://publications.theseus.fi/bitstream/handle/10024/46255/Oluen%20laatutekijat.pdf?sequence=1