http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

WTC-tornien romahduksesta huijataan yhä ihmisiä ammattihuijarien toimestaWorld Trade Centerin -pilvenpiirtäjien romahdus on edelleen tulenarka asia, josta edelleenkään yhdenkään virallisen asiantuntijan ei ole oikeutta puhua totta. 

9/11 terrori-iskuissa New Yorkissa sijaitseviin World Trade centerin kaksoistorneihin väitettiin iskeytyneen kahden matkustajakoneen, jonka jälkeen toinen torni räjähti alas. Mutta kävikin niin, että ensimmäinen torni, joka räjähti alas olikin tämä, johon jälkimmäinen matkustajakone osui.Lukuisat paikalle hälytetyt palomiehet raportoivat lukuisista räjähdyksistä, joita kuultiin World Trade Centerin kaksoistornien sisältä, mutta nämä lausunnot jätettiin kokonaan pois virallisesta tutkintaraportista, koska totuutta ei saa kertoa.

Joten tämän vuoksi 9/11 terrori-iskujen päärahoittajat mm. Saudi-Arabia ja muut konnat ovat yrittäneet siitä lähtien tehdä kaikkensa, ettei totuus tulisi julki siitä, että World Trade Centerin sisälle oli asennettu räjähteet muutamaa päivää aikaisemmin. 

Vaan he ovat laittaneet suuren joukon virallisiksi asiantuntijoiksi naamioituneita virkamiehiä, jotka kulkevat nyt luennoimassa ympäri maailman näitä valheita, kuinka World Trade Center romahti vain pelkän lentokonekerosiinin alkuunsaaneesta tulipalosta. Vaikka lentokonekerosiini ei riitä sulattamaan ja räjäyttämään kokonaista pilvenpiirtäjää. Nyt nämä WTC-onnettomuustutkija järjestön huijarit saapuivat muutama päivä onnettomuustutkija Shyam Sunderin johdolla  Suomeen luennoimaan Tampereelle WBC2016-konferenssiin.

Maailman historiassa on vain 3 pilvenpiirtäjää, jotka ovat virallisten syiden mukaan romahtaneet tulipalosta. 

1.) World Trade Centerin ensimmäinen romahtanut kaksoistorni

2.) World Trade Centerin toinen romahtanut kaksoistorni

3.) World Trace Centerin pilvenpiirtäjä numero 7, johon ei osunut edes lentokonetta räjähti tyylikkäästi alas myöhemmin 11.9.2001

Englantilainen BBC:n uutiskanava ehti raportoida sen sortumisesta jo yli 20 min. aiemmin, kuin se romahti.

Sitten kun vielä tämä kyseinen uutisnauha päätyi julkisuuteen, missä BBC:n naistoimittaja ilmoittaa suorassa lähetyksessä; "Juuri saamamme tiedon mukaan WTC7 on juuri romahtanut" seisoo Manhattanilla ja hänen takanaan näkyy WTC7-torni vielä pystyssä.. Niin tätä kuvanauhaa BBC panttasi useamman vuoden, ennen kuin se suostuttiin luovuttamaan tiedonvapauslain perusteella julkisuuteen. BBC:llä vielä ehtivät katkaisemaan suoran yhteyden, kun tuo WTC7 moka tuli ilmi.  
Shanghaissa paloi muutama vuosi sitten pilvenpiirtäjä, muttei se romahtanut alas.Dubaissa paloi myös vuosi sitten pilvenpiirtäjä, joka ei myskään romahtanut alas.Amerikkalainen miljonääri Paul Salo taas haluaa kokeilla kauko-ohjata 767 jumbojetin pilvenpiirtäjään ja katsoa, että romahtaako se alas vai ei.

Tuo on perin kunnianhimoinen projekti, kunhan siihen ei vaan liity länsimaiset tiedustelupalvelut, niin siinä tapauksessa operaatio voisi mahdollisesti näyttää näille 9/11 skeptikoille totuuden siitä, etteivät teräsrakenteiset pilvenpiirtäjät romahda ja räjähdä alas pelkästä kerosiinipalon voimasta.

Suomalaisen Tiede -lehden keskustelufoorumilla käytiin vuodesta 2006 lähtien ankaraa ja agressiivista väittelyä tästä WTC-tornien romahduksista, jossa toinen väittelypuoli oli tätä porukkaa, joilla ei vielä toimi tietoinen mieli. 

Joten heidän jokainen vasta-argumentti oli tiede-uskovaiselle tyypillinen "ei ole todisteita, koska tiede ei ole tehnyt siitä virallisesti hyväksyttyä teoriaa". Uusimman vilkaisun mukaan nyt tämä kokonaiset 9 vuotta kestänyt tauoton huutelu on nyt rauhoittunut

Tiede uskovaiselle kun pitäisi tiedejärjestöjenkin todistaa virallisella teorialla, että heillä on päässään tietoinen mieli ja aivot, joita voi sillä tietoisella mielellä ohjata itse. Koska he eivät kykene käyttämään mieltään tietoisesti. Mikä on suora esimerkki tämän läntisen massa-aivopesun voimasta.

9/11 terrori-iskujen takana eivät olleet mitkään Arabit ja Muslimit, jotka kaappasivat nuo 767 -suihkukoneet, vaan näitä suihkukoneita lennettiin kauko-ohjauksella. Koska Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa onnistui jo ensimmäisen kerran kauko-ohjata jumbojettiä vuonna 1984, jolloin he romuttivat sen tarkoituksellisesti.

Kun taas vuonna 2001 tällaisen American Airlinesin 767-suihkukoneen kauko-ohjaus kaappaus oli CIA:lle jo lastenleikkiä.12.09.2001 FBI:llä ja CIA:lla olikin sitten yhtäkkiä yhden yön aikana kaikkien epäiltyjen valokuvat ja henkilötiedot. Eikä esitutkintaa oltu oikeasti tehty ollenkaan, koska nämä syylliset oltiin jo etukäteen mietitty valmiiksi, että keitä näistä lavastetuista valtionterrori-iskuista tulisi syyttää.

9/11 terrori-iskujen poliittinen motiivi oli saada oikeutus USA:n armeijan hyökkäykselle Irakiin, joka sitten toteutettiin vuonna 2003.

Irakin sodassa USA:n armeija on tähän mennessä teurastanut jo yli 600 000 siviiliä, joista suurin osa on lapsia. Armeija on käyttänyt siellä lähinnä köyhdytettyjä uraanipohjaisia ammuksia, joilla Irakin väestö saadaan steriiliksi.

Näitä lähi-idästä ja Irakista peräisin olevia valokuvia köyhdytetyn uraanin käytöstä sotatarkoituksissa ei näytetä vieläkään länsimaisessa mediassa, koska Rothschildit eivät halua antaa USA:n armeijan sodista liian negatiivista kuvaa länsimaille.


Lähteet: http://www.rakennuslehti.fi/2016/06/suomessa-vieraileva-johtava-onnettomuustutkija-wtc-tornien-romahdukseen-johti-kaksi-syyta/

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/miljardoori%20wtc-50664