http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 27, 2016

Iltalehden toimituspäälliköt hyppivät jo seinille sensuurin kourissa


Teksti: Teemu Vehkala

Iltalehden toimituspäälliköt hyppivät jo seinille, kun heidät on jo pakotettu sensuroimaan gallup-lukemat siitä, kuinka moni suomalainen kannattaa enää tätä käsiin hajoavaa Eurostoliittoa.

11 minuutissa tuli 80 000 haamu klikkaajaa, jotka saivat tuon Iltasatu lehden gallupin EU-myönteiseksi.

Toki on selvää, että nämä Iltasatu -lehdet voi jättää sinne kaupan hyllyille, eikä ole edes soveliasta lukea näitä lehtiä, ellei kykene käyttämään aivojaan tietoiseen ajatteluun, koska propagandassa on vaarallista se, jos se sulautuukin alitajuntaan ja niihin valheisiin alkaa oikeasti uskomaan. Silloin kun se muokkaa ihmisten käyttäytymistä ja pitää heidät tämän poliittisen korrektiuden unessa, johon tämä kapitalistinen valtionuskonto perustuu.Sanoma Oyj on yksityinen yhtiö, joka harjoittaa Holding rahanpesua veroparatiiseissa. 

Sen tarkoituksena on tuottaa ylimmille omistajilleen voittoa, mutta muuten liiketoiminta on tuottanut toistuvaa persnettoa.

Mutta koska tämän mediakonsernin poliittinen agenda on liikesalaisuus, mikä on pitää kansalaiset unessa nimeltä "poliittinen korrektius". 

Poliittinen korrektius on se suggestioon perustuva aivopesu, jolla kaikki asiat jotka lukevat näissä sanomalehdissä ovat tosia. 

Mutta kun yli 75 % sieltä on aina läntisten tiedustelupalveluiden propagandistien kynästä lähtöisin, niin onko psykologisiin operaatioihin (CIA/Pentagon psyop's) uutiset totta ? Eivät ole, koska niiden tarkoitus onkin muokata uutistenlukijan mieltä ja mieli muokkautuu silloin, kun uutistenlukija on vielä unessa. 


Tilinpäätöksiä voi lukea tästä linkistä: https://www.sanoma.com/sites/default/files/reports/sanoma-tilinpaatos_2015_fi_0.pdfJos ette ole vielä sitä huomanneet, että vaikka valtionkirkolta lähti jo kaikki poliittinen valta pois jo ajat sitten, mutta nämä Sanomalehdet sekä TV-uutiset ovat näitä nykyisen valtionkirkon (MEDIA) kirkkoja. 

Kun vielä satoja vuosia sitten suomalaiset peloteltiin kirkkoon helvetillä ja jumalan pelolla, niin nyt ei tarvitse enää mennä kirkkoon, mutta tarvitsee katsoa TV-uutiset, tai lukea lehdistä uutiset. 

Nyt siellä lehdissä ja TV-uutisissa ei ole enää jumalan rankaisulla tai helvetin tulilla pelottelevia pappeja, vaan siellä pelotellaan nyt Isiksellä.

ISIS on nykyisen valtionkirkon (MEDIA) jumala, jonka valta on sama, kuin tuon vanhan valtionkirkon tuomitseva jumala.

Nykyisen valtionkirkon (MEDIA) lisäksi tässä kapitalistisessa uskonnossa on myös toinenkin jumala, jolla on tuo antikristuksen kaltainen voima ja se on raha.

Nämä nykyisen valtionkirkon jumalanpalvelukset tapahtuvat TV-uutisissa, tai sanomalehtien uutisia lukemalla.

Vaikka se jumala olet sinä itse, niin tämä valtionkirkko (MEDIA) on syrjäyttänyt tämän totuuden ja saanut sinut uskomaan, että se jumala olisi mahdollisesti sinun ulkopuolellasi.

Raha edustaa kapitalistisessa uskonnossa jumalaa, mutta samoin myös kaikki materian harhaan perustuva krääsä, josta ego saa tyydytystä itselleen. Mutta vieläkin säälittävämpää on se, että kuinka moni on valmis juoksemaan koko elämänsä tuolla oravanpyörässä, jotta voisi velkaantua ja saada kahmittua itselleen tuota materiaa, jonka harhassa elää.

Läntisen median propagandalle on tullut loppu ja Sanoma median konserni on menettäneet otteensa kansalaisten kollektiiviseen ja aivopestyyn mieleen.

Totuus löytyy sisältäsi, joten ei sitä silloin kannata näistä roskalehdistä etsiä. 

EU:n ja USA:n intregraatio ei tule missään vaiheessa onnistumaan, joten eipä ihme miksi se on saanut näille Eurostoliitoon uskoville suuret kasvukivut aikaan.

Nyt näiden eurostoliittolaisten maailmankuva ja moraalikäsitykset romahtavat muutamissa kuukausissa, jolloin he joutuvat heräämään viimein tästä kapitalismin unesta ja näkevät vasta sen jälkeen tuon todellisen maailman, joka ei enää perustu tuolla valheelliselle oman egon pönkittämiselle, joka oli tätä perin porvarillista arvomaailmaa.

Porvareistakin vielä sen verran, että ei ole olemassa mitään porvaria tai kommunistia, koska nämäkin ovat vain eliitin luomia aatteita (ismit). 

Eliitin luomat aatteet ovat olleet tämän länsimaisen maailman rakennuksessa eliitille tärkeitä, koska niillä keinoin he ovat onnistuneet estämään monien ihmisyksilöiden tietoisen heräämisen.

Ismit (aatteet) ovat perustuneet miltei aina vastakkainasettelulle, että on olemassa joku työtä tekevä köyhällistö (kommunistit), joka käy sotaa porvareita vastaan.

Kommunismissa saatiin piilotettua se, että ketkä tämän eriarvoisuuden ja pienipalkkaisuuden on luonut. Sen takana kun ei olleet porvarit, jotka usein toimivat työnantajina. Vaan tämän länsimaisen taloususkonnon eriarvoisuuden ja luokkaerot loi tämä keskuspankkien eliitti, joka nerokkaasti sai aikaan tuollaisen aatteen kuin kommunismi, jolla he alkoivat Venäjän vallankumouksen jälkeen tuhoamaan Venäjää.

Venäjän vallankumouksen rahoittivat Rothschildien pankkisuku, koska Tsaarit eivät olleet kovin yhteistyökykyisiä sen kanssa, että Rothschildit olisivat tulleet Venäjälle ja Moskovaan asti perustamaan yksityisen keskuspankkinsa.

Mutta aivan siinä kuin kommunismi, että myös tämä länsimainen demokratia on perustunut aina tuohon yksilöiden joukkojenhallinta moodille, jossa yksilön herännyttä tietoisuutta ei suvaita joukkojen puolelta.

Siksi se tilanne kun heräät tietoisella mielelläsi ja alat esittämään noita uusia mielipiteitäsi näille, jotka ovat vielä tietoisuuden unessa, niin kohtaat paljon tuota poliittistakin syrjintää ja jopa vainontaa. Koska heränneellä ja tietoisella mielellä heränneet ihmiset eivät ole enää keskuspankkien rahoittaman joukkojenhallinnan hallittavissa. Joten tästä syystä tuli tämä länsimaalainen ilmastonmuutoskeskustelu, jota presidentitkin käyvät keskenään.

Eivät he mistään viljapeltojen tai mustikkasadoista siellä keskustele. Vaan tämä ilmastonmuutoksen torjuminen tarkoittaa tämän tietoisella mielellä heränneiden ihmisten torjumisesta. He kun ovat eliitille poliittinen uhka, joka uhkaa eliitin korruptioon perustunutta valtaa.


Mutta on vielä todella surullinen asia se, että tämä ilmastonmuutoksen torjuminen on onnistuttu vielä uskottelemaan näille vihervasemmistolaisille piireille, että sillä taisteltaisiin jotain ilmaston lämpenemistä vastaan. Se on täysin emä-vale, koska tästä siinä ei ole ollut missään vaiheessa kysymys. 

Kaikki tämä viher, ilmastonmuutos, feminismi, suvakki jne. arvomaailma perustuu näiden CIA:n organisoimien läntisten tiedustelupalveluiden NGO-järjestöjen (ei hallinnolliset järjestöt) levittämään propagandaan, jonka kohteeksi joutuvat helposti nuo yliopistoissa vaikuttavat feministisen arvomaailman omaksuneet nuoret.