http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 10, 2016

Bilderberg kokous alkaa Dresdenissä suljettujen ovien takanaMaailman rikollinen eliitti kohtaa taas Euroopan poliitikot salaisessa Bilderberg -kokouksessa, joka alkaa tänään Saksan, Dresdenissä.

Suomen edustajia kokoukseen lähtevät edustamaan tänä vuonna poikkeuksellisesti vain Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen ja muutama vuosi veroja pakoon Ruotsiin muuttanut pankki-oligarkki Björn Wahlroos (Sampo konserni, UMP:n, Nordean hallitusten puheenjohtaja). 

Aiempina vuosina Bilderberg-kokouksen ohjauskomiteassa olivat mukana Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila.

Bilderberg kokouksen asialista on myös vuotanut jo julkisuuteen ja siellä tällä kerralla käviteltäviä asioita ovat:1.) Kiina jonka talousmahti kasvaa entisestään ja länsimaiset moniknsalliset yhtiöt sekä pankit ovat kokeneet sen heille jo suureksi ongelmaksi.2.) Euroopan siirtolaisuuden on määrä kasvaa ja EU-maiden kulttuuri-identiteetin heikennyksen on määrä jatkua huhujen mukaan tämän vuoden loka-marraskuussa, jolloin lähetetään seuraava pakolaisten vyöry liikkeelle täysin organisoidusti.3.) Lähi-idässä Syyrian sisällissota on myös aiheena ja eliittiä kiinnostaa se, että missä ajassa mm. Iso-Britannian sinne lähettämät SAS-erikoisjoukot pystyvät saamaan ISIS-kapinallisten kanssa niskalenkin Syyrian armeijasta. 

SAS:n joukkojen ollaan jopa nähty pukeutuvan ISIS-taistelijoiksi salaisissa covert-operaatioissa.4.) Venäjä nähtään Bilderberg- ryhmälle uhkana, koska Rothschildit menettivät siellä pankkivallan jo vuonna 2000. 

Tästä on koko ajan ollut kysymys, kun on puhuttu Venäjästä vihollisena. Kun se näyttäytyy vain kasaarien mafialle sellaisena, koska kasaarien pankkiirit ovat todella vihaisia, koska heidän yksityinen rahalaitos lakkautettiin siellä vuonna 2000. Eivätkä he saaneet siellä järjestettyä poliittista vallankaappausta saamalla Boris Jeltsinin eroamaan. Kasaari pankkiirien kaveri kasaarijuutalainen oligarkki Boris Berezovskista kun piti tulla Venäjälle CIA:n masinoima nukkejohtaja, mutta ei tullutkaan.

Naton sotilaallinen laajentuminen kohti itää liittyy vahvasti tähän samaan asiaan siltä kannalta, että esim. Saksan armeijan sota doktriinissa on jo nyt sellainen kohta, joka voidaan nähdä sodan valmisteluna Venäjää vastaan. 

Mutta tuon sotadoktriinin on määrä laajentua niin, että EU:n sisälle on suunnitelmissa saada oma armeija, joka liitetään Natosta. 5.) Prekariaatti ja keskiluokan tuhoaminen on ollut käynnissä ja Bilderberg-kokouksessa keskustellaan nyt siitä, että millä aikataululla keskiluokka tuhotaan EU-maissa. 

Suomen osalta tilanne näyttää edenneen jo kohti seuraavaa tasoa, joka näkyy kiky-sopimuksessa. Tällä todellisuudessa heikennetään suomalaisen keskiluokan ostovoimaa ja tehdään valtiolle säästöjä.

Suomen autoteollisuus on nyt samalla rampautettu kansainväliselle kilpailulle, kun juuri rekkaliikenteen kilpailu avataan mm. Puolalaisille kuskeille, joiden tuntipalkka on useita euroja huonompi. Joten tällä tehtaillaan suomeen useita kymmeniä tuhansia työttömiä rekkamiehiä. Eli käy kuten rakennusteollisuudelle, jossa Virolaiset rakennusmiehet sysäsivät suomalaiset raksamiehet kortistoon.

Tämä operaatio toimii teollisuuden nollakasvuohjelman toiminimellä, jossa entisten rikkaiden teollisuusmaiden työllisyys tuhotaan järjestelmällisesti. 7.) Kyberturvallisuus on Bilderberg-eliitille hyvin arka asia ja he ovat suorastan kauhuissaan siitä, miten EU-maissa vieläkin saa kirjoittaa nettiin vapaasti. Kun tämänlainen toiminta nähdään kielletyiksi valtiollisiksi intresseiksi, joiden psykologisella vaikutuksella herätetään muita ihmisiä. Mutta sitten kun ihmiset alkavatkin tämän sosiaalisen median ja blogien kautta tapahtuvan informaatiosodan kautta herätä käytttämään tietoista mieltään, niin tämä on vallanpitäjille ja eliitille hyvin suuri poliittinen uhka, jota pitää kaikilla keinoilla torjua.   

Tämän vuoksi Bilderberg-eliitti kokee, että juuri heidän kyberturvallisuuttaan on uhattu ja heidän ratkaisu tähän on Naton kyberuhkien torjunta. Eli laittavat armeijan upseerit verkkoon tekemään asialle jotain. 

Suomen sisäministeriö lähetti jo viime vuonna Amerikkaan 100 virkamiestä saamaan koulutusta kybersotaan maineikkaassa Harvardin yliopistossa. 

Kyberturvallisuudella tarkoitetaan aina eliitin turvallisuutta, jonka he kokevat heille uhaksi. Yhdysvaltain hallinnolle työskentelevä ja presidenttien neuvonantajanakin toiminut Cass Sunstein laati muutamia vuosia sitten "Cognitive Infiltration" -muistion siitä, miten internetissä toimivia informaatiosodankäynnin osapuolia tulee kohdella. 

Kognitiivisella infiltroinnilla tarkoitetaan sitä toimintaa, jota hallinnolle työskentelevät kybersotilaat käyttävät näitä informaatiosodankäynnin toisia osapuolia vastaan. Eli nimittelevät heitä netissä ja haukkuvat kilpaa, mitä viimeisinä vuosina on tapahtunut jo aina Yleä myöten.

Käynnissä kun on jo aivan aito informaatiosota, jossa totuudesta on tullut jo rikolliseksi luokiteltavaa vihapuhetta.
8.) Energia ja geopolitiikka sekä raaka-aineiden hinnat ovat myös Bilderberg-kokouksessa käsiteltävinä. 

Sitten kun tullaan tähän USA:n ja Israelin armeijan himoitsemaan uraaniin ja ydinaseiden raaka-aine kauppaan, niin se pitäisi heidän mukaan saada aina halvalla. 

Kasaarien mafia, joka hallinnoi myös maailman ydinasebisnestä on kautta aikojen himoinnut Venäjällä olevia uraaniesiintymiä. 

Kun he eivät 90-luvun lopussa saaneet Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevicin kanssa pilkkahintaisia sopimuksia maan uraaniesiintymistä, niin lopulta he järjestivät kostona sinne sisällissodan ja alkoivat pommittaa Kosovoa vuonna 1999 Naton toimesta ja kaikki tämä vain siksi, että uraani piti saada sieltä pilkkahinnalla ulos. 9.) Teknologian innovaatiot liittyvät taas mm. teknologia ja hakukonejätti Googlen tulevaisuuden suunnitelmiin. 

Miscosoft kuuluu käsiteltävien aiheiden listalla vakoilukeskuksiensa puolesta, joita heillä on jo Suomessa yksi käytössä. Joka on vuokrattu jo salaisesti eteenpäin tod. NSA:lle.

Googlen osalta Bilderberg -kokouksen monikansallisien yhtiöiden edustajia kiinnostaa se, että millä tavalla Google pystyy tulevaisuudessa yrittää murtaa internetin sananvapautta. Koska jo tähän mennessä heidän hakukoneensa hakutuloksista voidaan poistaa useita tietoja eurooppalaisen tietosuojalain nojalla Lisätietoja

10.) Ajankohtaiset asiat ovat myös käsiteltävien asioiden listalla Bilderberg-kokouksessa. 


Belgialainen liikemies ja poliitikko Etienne Davignon on pitkään kuulunut Bilderberg-ryhmän johtohenkilöihin. Hän sanoi jokin vuosi sitten, että Bilderberg toimi EU:n kätilönä.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että Euroopan union juonittiin alulle Bilderberg-kokouksissa suljettujen ovien takana.Salainen Bilderberg-tapaaminen on silti vain yksi Illuminati-eliitin Eurooppalaista haaraa edustava salainen kokous.

Council on Foreign Relations (CFR) edustaa Yhdysvaltain poliittista eliittiä, jossa päätetään USA:n kansainvälisistä asioista.

YK taas edustaa Euroopan sisäisiä asioita ja erityisesti pakolaismaiden rauhanturvaoperaatiot kuuluvat heidän vastuulleen, mutta YK:lla on suorat yhteydet myös CFR:n johtoon sekä Bilderberg-ryhmään.

Rooman Klubi on taas keskittynyt Vatikaanin salaisen maailmanvallan sisäisiin asioihin, jossa mafian elkein Italiassa poliittista valtaa pitävä P2-loosi on tiiviisti mukana. 

Kyseinen P2-loosi on 70-luvulla ollut mukana niin Italian silloisen vasemmistolaisen pääministeri Aldo Moron salamurhassa. Hieman ennen Moron poliittista salamurhaa hän oli saanut USA:n ulkoministeri Henry Kissingeriltä uhka ukaasin, ettei hänen pitäisi alkaa tekemään Italian vasemmiston kanssa yhteistyötä.  

Aldo Moron murha naamioitiin vasemmistoradikaalien terroristiryhmän (Punainen prikaatti/Brigate Rosse) syyksi, jottei P2-loosin ja Israelin tiedustelupalvelu Mossadin jäljet näkyisi.Trilateraalinen Komissio on taas maailmaneliitin poliittisten pelurien välinen salaseura, jonka salaisissa kokouksissa ovat Suomesta olleet edustettuina mm. Martti Ahtisaari, kenraali Gustav Hägglund, Krister AhlströmMax Jakobsson ja Sixten Korkman

Trilateraalisen komission valta ulottuu aina monikansallisten yhtiöiden sekä yksityisomisteisen pankkitoiminnan ympärille. Mutta Trilateraalisella komissiolla on vielä pääsy kirkolliseenkin valtaan, joten näin ollen näiden miesten käsi ulottuu evankelis luciferisen kirkon salaiseen omistus ja hallintarekisteriin. Koska Suomenkin valtionkirkko kerää yrityksiltä myös kirkollisveroa ja joidenkin taskuun nämä miljardit täältä vuosittain kulkevat.


Kaikilla näillä salaseuroilla on yhteinen ja satanistinen agenda

Jos moni olettaa, että Trilateraalinen Komissio, CFR, Rooman Klubi, YK, Bilderberg -kerholla olisi erillinen poliittinen agenda, niin näin ei ole. Koska nämä kaikki demokraattisten vaalien ulkopuolella valittujen jäseniensä taustalla harjoittavat satanismia sekä luokittelevat valtiot heidän vihollisikseen.

Vatikaanin sisälle rakentui jo ristiretkien ajoilta suuri ja salainen taloudellinen sekä poliittinen maailmanvalta, joka lopulta piiloutui tempperiherrain ritarikunnan alle.


Vaikka temppeliherrat joutuivat 1300-luvun alussa Ranskan kuninkaan edessä liemeen ja monet heistä tuikattiin roviolla tunnustamaan satanistiset rituaalinsa, niin tämä ei lakkauttanut temppeliherrain ritarikunnan salaista maailmanvaltaa. Koska heidän aloittamalla läntisellä pankkitoiminnalla oli jo ryöstetty niin suuri omaisuus, joka oli heillä valmiiksi piilossa.


Joten kun muutamia satoja vuosia myöhemmin Saksan, Frankfurtin pankkilaitos alkoi rakentua Rothschildien pankkisuvun ympärille.Kun sitten jesuiittojen kouluttama Adam Weishaupt vuonna 1776 sai päähänsä perustaa Saksan, Baijeriin Illuminati nimisen salaseuran. Niin tämä ei suinkaan keksinyt pyörää uudestaan, vaan muinaisten tempperiherrain ritarikunnan piiloteut varat aukenivat näiden käyttöön uudelleen.


Vaikka lopulta 1784 Illuminati joutui jälleen pakenemaan maan alle, kun Baijerin silloinen hallinto sai selville heidän salaisen poliittisen ja taloudellisen vallan väärinkäytön ja julisti jokaisen kyseiseen toimintaan sekaantuneen tulleen tuomituksi kuolemanrangaistuksella.

Mutta vaikka he paljastuisivat nyt uudelleen, niin melkein ihan yhtä kusessa he olisivat edelleen. Vaikka näiden 240 -vuoden aikana tähän rikollisten herrakerhoon on liittynyt nyt aina vapaamuurarit pitkin maailmaa, Vatikaani, jesuiitat, tuomareita, poliiseja, lakimiehiä, kenraaleja, pankkiireja. 

He kuvittelevat olevansa muilta näkymättömiä, ettei tämä heidän suuri salaisuutensa tulisi julkisesti näkyviin ja luulevat enemmistön meistä olevan perustyhmiä ihmisiä, jotka eivät osaa käyttää tietoista mieltään, milloin uutiset hoitavat ajattelun sinun puolestasi.  

Mutta ikävä kyllä elämme on tietoisuuden evoluution aikakaudella, jossa eivät enää eliitin valheet peity näkyvistä, vaan kaikki paljastuvat ja jokainen TTIP-sopimus, joita tämä rikollis-klaani yrittää salassa valmistella kansalaisten seläntakana tulee julki.
Kun sitten nyt elämme jo 240 vuotta myöhemmin, niin tähän mennessä eliitti on keksinyt tyhmempään massaan hienon harhautus-sanan salaliitto, jolla kaikki nämä asiat siivotaan pois ihmisten tajunnasta.

"Salaliittoteoria" sanan lanseerasi yhdysvalloissa USA:n tiedustelupalvelu CIA vuonna 1967.

Sanan lanseerauksella oli salainen poliittinen agenda, jolla toisinajattelijoiden mielipiteet saatiin sivutettua julkisesta keskustelusta pois.

Salaliittoteoria sana on triggerisana, joka kytkee sillä hallittavien ihmisten kognitiivisen dissonanssin aivoissa, jolla sitten sivutetaan kaikki tietoisella mielellä ajattelu.

Tämän vuoksi nämä tiedeuskovaiset, joita eliitti pystyy halitsemaan tällä taikasanalla, käytetään edelleen valtamedian uutisoinnilla hyväksi, milloin mm. kritisoidaan näitä taloudellisen ja poliittisen eliitin valta-asemaa uhkaavia Mv-lehteä mm.Eliitin epätoivoinen taistelu epätietoisuuden monopolista

Mikä on Vatikaanin suurin salaisuus ? 

Se on länsimaisen yhteiskunnan sisälle piilotettu epätietoisuus, jossa miljardit ihmiset elävät, huomaamatta sitä itse, koska heidän mielensä toimii ei tietoisesti.

Epätietoisuuden monopoli on perustunut aiemmin uskontojen aivopesun voimaan, jonka avulla vain kylmää älyään käyttävä eliitti hallitsee suuria ihmismassoja.

Mutta mitä tapahtuu sitten, jos massat alkavat heräämään ja tapahtuu voimakas väestön yksilötietoisuuden herääminen. Eli ihmiset alkavat yhtäkkiä käyttää tietoista mieltään ajattelemiseen. 

Tämä prosessi on parhaillaan käynnissä ja sen on saanut eliitin paniikkiin ja he ovat painaneet paniikkinappulaa, hälyttäen Naton kybersota organisaatiot apuunsa. Mutta armeijan kybertrollit kun eivät voi edes supertietokoneillaan tai Sveitsin CERN:llä pysäyttää tätä käynnissä olevaa tietoisuuden evoluutiota.

Valon määrä lisääntyy ja epätietoisuus muuttuu totuudeksi, joten eliitti keksi, että nyt täytyi tehdä totuudesta rikoksilla rangaistavaa vihapuhetta. 

Heidän hätiköidyt ratkaisut kyberturvallisuusasioissa viestivät siitä, miten suuressa epätoivon tilassa he tällä hetkellä elävät. He haluaisivat lakkauttaa internetin kokonaan, mutteivat pysty siihen, koska ovat pelkureita, eivätkä suostu myöntämään hävinneensä tämän internetin informaatiosodan. Vaan upottavat sen sijaan siihen yhä emmän lisää miljardejaan.


Lähteet: http://mvlehti.net/2016/06/07/bilderbergin-osallistujalista-julki/

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016060821695801_ul.shtml  

http://naskinen.blogspot.fi/2012/06/bilderberg-ja-trilateraalinen-komissio.html