http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 27, 2016

Sampo Terho: Tällä hallintokaudella Suomen ei anneta lähteä EU:staPerussuomalaisten kansanedustaja Sampo Terho oli vieraana tänään Ylen ykkösaamussa ja totesi, että suomen olisi syytä keskustella EU erosta, vaikka tällä hallituskaudella se ei ole hänen mukaansa ajankohtaista, koska asiasta on jo päätetty hallitusneuvotteluissa.

Kukahan tätä suomen nukkehallitusta oikein johtaa, jos siellä on jo päätetty aiemmin hallitusneuvotteluissa, ettei Suomi voisi tällä hallituskaudella lähteä EU:sta ? 

Nukkehallitus toimi sillä tavalla, että puoluejohtoa ohjaa CIA, joka määrää heitä toimimaan tietyn kaavan mukaan ja tätä kutsutaan sitten puoluekuriksi, jota jokaisen hallituspuolueen kansanedustajien ja ministerienkin pitää noudattaa. Joten onko tässä enää silloin kyse demokraattisesta vaikuttamisesta ? 

Se mitä tässä ihmiset eivät EU:sta tiedä on se, että tämä koko EU on alusta saakka ollut CIA:n salainen projekti ja luomus. Henry Kissinger sekaantui jopa Lissabonin sopimuksen valmisteluun, sekä on vaikuttanut sen sisältöön hyvin paljon.


Lähteet: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/197808-sampo-terho-radiossa-syyta-keskustella-suomenkin-eu-erosta

http://www.telegraph.co.uk/business/2016/04/27/the-european-union-always-was-a-cia-project-as-brexiteers-discov/ 

http://tapnewswire.com/2011/06/cia-created-eu-kissinger-co-authored/ 

http://mvlehti.net/2016/06/26/eun-ja-naton-eliitilla-militaristiset-vaatimukset-brexitin-jalkeen/ 

https://www.youtube.com/watch?v=3k8pez04KPw