http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2016

Pysäytettiinkö Ranskan EM-kisojen ISIS aselasti ?Ukrainan turvallisuuspalvelu otti kiinni muutama päivä sitten yhden ranskan kansalaisen Ukrainan ja Puolan välisellä rajalla. 

Autosta löytyi suuri aselasti useita sytyttimiä, sekä AK-47 kalashnikov rynnäkkökiväärejä. 

Yhdysvaltain ulkoministeriö antoi jo aiemmin tiedotteen, että kuinka Euroopassa saattaisi tapahtua terrori-iskuja tämän kesän aikana.

Viisi päivää sitten Englantilaislehti The Sunin mukaan ISIS isku olisi suunniteltu 11. päivä kesäkuuta pelattavan Englannin ja Venäjän välisen ottelun ajalle, joka pelataan tuolloin ranskan Marseillessa.

Venäjän ottelu on valikoitunut listalle poliittisista syistä, koska Venäjän valtionjohto ajoi viimeisten 15 vuoden aikana kasaarijuutalaiset valtion kassasta ryöstäjät maasta ja konnat pakenivat aina Lontooseen asti.

Poliisin mukaan tiedot Marseilleen suunniteltavasta iskusta löytyisivät Pariisin ja Brysselin terrori-iskujen pääsuunnitelijaksi väitetyn Salah Abdelslamin takavarikoidulta tietokoneelta. 

Väite ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska se on CIA:n propagandaa, jolla halutaan harhauttaa väestön huomio näihin lavastettuihin syntipukkeihin. Jottei näiden ISIS terrorismin oikeat rahoittajat, kuten Saudi-Arabian johto tulisi esiin mediassa.

Mutta tämä CIA/Pentagonista syötetty terrorismi propaganda tehoaa vain ei tietoisella mielellä toimiviin massoihin, joilla ei riitä vielä kyky ajatella omilla aivoillaan tietoisesti. Heitä tässä viedään kuin litran mittaa ja heidän kollektiivistan mieltään ohjataan tällä terrorisminvastaisen sodan pelolla, joka on koko operaation poliittinen agenda ja pää motiivi.Jalkapallon EM-kisat järjestetään tänä vuonna Ranskassa, jonka aikana kisojen turvallisuudesta vastaavat jopa 90 000 poliisia ja sotilasta. Turvajärjestelyt ovat nyt kaikkien aikojen mittavimmat, joten voi myös olla, että ISIS tai yksityiset armeijat eivät iske siellä ollenkaan. Jolloin nämä kaikki tähän mennessä mediassa esitetyt spekuloinnit ovat vain pelkkää massoihin kohdistuvaa pelottelua. Eli psykologista sodankäyntiä.Pakistanissa muutama vuosi sitten pidätetty paikallinen ISIS-johtaja kertoi RT-kanavalle kuinka heidän rahoituksensa tulee suoraan Yhdysvalloista.Jos kerta asia on jo selvillä, niin miksei USA:n hallinnossa vastuussa olevia virkamiehiä sekä poliitikkoja olla vieläkään pidätetty viroistaan ? 

Mikään ei muutu tässä maailmassa niin kauan, kunnes tämä pienen eliitin miljardöörien mafia johtaa tätä showta.

He kuitenkin jo vapisevat pelosta, koska ovat menettäneet jo aikoja sitten otteensa käynnissä olevaan informaatiosotaan. 

Kuten suomessakin he näkevät vainoharhaisesti kaikkialla Venäjän trolleja, jotka sotkevat heidän valtapelinsä. Vaikka mitään venäjän trolleja ei ole kuin vain heidän sairaassa ja vainoharhaisessa mielessään.

Venäjä edustaa heille suurta vihollista, koska siellä ei ole enää Rothschildienkaan pankkitoiminnalla mitään asiaa. Joten tästä syystä Venäjä esitetään meille suomalaisille näiden kasaarijuuttien hallitseman median kautta vihollismaana, jonka agressiota vastaan meidän tulisi nyt taistella.

Sotilasliitto Nato ja USA:n armeija toimii myös samojen pelon energioiden voimalla ja on nyt lisäämässä ohjuspuolustusjärjestelmäänsä Euroopan ja Venäjän rajoilla.

Suomi sekä Ruotsi on pakotettu tulemaan mukaan näiden Venäjän pelkoisten kenraalien sotaleikkiin, jolle on edelleen määrätty salainen operaatio, jonka toteutuksesta ja aikataulusta on hyvin vaikea mennä mitään ennustamaan. 

Ranskaan kohdistettu valtionterrorismi on ollut psykologisen sodankäynnin kannalta eliitille hyvin tärkeä osa sitä ihmisoikeuksien riisuvaa strategiaa Euroopassa, jolla he yrittävät viedä EU-maiden kansalaisten loputkin ihmisoikeudet.

Muslimisaatio on taas ollut tämän kasaarijuutalaisen eliitin keino saada hajoitettua Euroopan unionin maiden kansallisidentiteetti. Koska kun riittävän paljon muslimeja pakotetaan muuttamaan pakolaisinvaasiolla skandinaviaan, niin lopulta se tekee näistä maahantulijoita enemmistön ja joudumme lopulta alistumaan heidän kiviaikakauden kulttuuriin sharia-lakeineen. 

Tämä kaikki on hyvin taitavasti suunniteltu ja muslimisaation päärahoittajia ovat olleet suursijoittaja George Sorosin lisäksi Rothschildien pankkisuku, joiden säätiöiden kautta tätä Afrikan tulijoiden virtaa rahoitetaan.

Mutta nämä samat miljardöörien säätiöt myös rahoittavat Eurooppaan soluttautuneiden terroristien aseistamisen. Koska eivät ISIS terroristit itse aseitaan osta.

Kaiken tämän takana on vanha hajoita ja hallitse strategia, jolla eliitti pyrkii laittamaan kansat ruotuun, sekä hyväksymään EU-maiden valtioiden lakkautus ja siirtyminen totaalitaariseen liittovaltioon, jossa olisi lopulta vain yksi valtionvarainministeriö.

Sen jälkeen tuo liittovaltio laittaisi Neuvostoliittolaisesti rajat kiinni, eikä sieltä olisi yhdelläkään EU-maiden kansalaisella enää oikeutta paeta tuota fasistista helvettiä ulkomaille. 

Joten tästä syystä jos Suomi aikoo lähteä mukaan EU-liittovaltioon, niin varsinkin poliittisesti vainotut suomalaiset joutuvat yhä suuremman valtiollisen painostuksen ja vainonnan alle. Joten jossain vaiheessa olisi syytä miettiä uutta pelisuunnitelmaa, jos alkaa maa polttamaan ns. jalkojen alla.

Nykypäivän noitavainot ovat keskittyneet internettiin ja siellä vainotaan suomalaisia ihmisiä heidän vääristä ajattelutavoista. Toisinajattelijoiden mieleltään vapaata ja tietoisella mielellä tapahtuvaa ajattelua ei suvaita näiden toimesta, joiden mieli toimii vielä ei tietoisella mielellä. Kuten olemme nähneet viime vuosina, niin suomen poliittinen ja korruptoitu johto ei salli suomen kansalaisten ajattelevan omilla aivoillaan. Miksi he käyvät nyt armeijansa johdolla tätä epätoivoista informaatiosotaansa.

Bilderberg- ryhmän yksiä vakiopuheenaiheita tulee olemaan lähipäivinä tuolla salaisessa kokouksessa internetin sananvapauden murskaus-operaatio, joka on tähän mennessä edennyt todella heikosti maaliinsa. 

Eliitti haluaisi muuttaa internetin Kiinan kaltaiseksi 2.0 versioon, jolloin kaikki tieto pimitettäisiin jokaiselta internetin käyttäjältä. 

Vaikka eliitti onkin aiemmin onnistunut valehtelemaan koko historian kulun, niin internetin tullessa kuvioihin, on sinne ihmiset pystyneet nyt itse toimimaan omina sisällöntuottajina ja tämä on saanut vallanpitäjät kauhun valtaan.

Yhdysvalloissa kokoontui vuonna 1969 joukko silloisen maailman poliittista johtoa ja näitä maailman rikkaimpiin kuuluvia miljardöörejä. Oli myös johtavimmat lääkärit ja psykiatrian asiantuntijat paikalla keskustelemassa maailman tulevaisuudesta.

Tuohon salaisen ja suljettujen ovien takana käytyyn kokoukseen osallistui myös eräs lääkäri, joka uskaltautui vasta 80-luvulla julkaista nuo jutut ulos.   

Tuolloin maailman salaisen valtaeliitin yksi hanke olisi ollut lakkauttaa kaikki maailman kirjastot ja tuhota kaikki tieto, mihin ihmiset vain voisivat päästä käsiksi. 

Mutta mitenkäs kävikään, kun tämä alunperin sotilastietokantana rakennettu verkko (internet) tuli julkisille markkinoille.

Se mahdollisti yhtäkkiä vapaan tiedon kulun internetissä. Kun aiemmin tämä vapaa tieto kulki vain kylillä huutelun ja puhelinten varassa. Joten tämähän oli aivan suunnaton kehitys askel tietoisuuden evoluutiossa eteenpäin. Niin suuri, että se sai lopulta tämän valtatyrannian vainoharhassa ja epätoivossa kamppailevan eliitin voimaan pahoin. Koska he pelkäävät sen vievän heiltä kaiken poliittisen kuin myös taloudellisen vallan. Minkä se tulee heiltä viemään pois.

Kaikella taloudellisella kuin myös poliittisella vallalla on tapana turmella ihminen ja tämän maailman salaisen valtaeliitin sisällä se on sitä tehnyt heillä kautta aikojen. Jo nämä muinaiset temppeliritarit 1300-luvulla elivät yhtä suuressa nosteessa keltainen neste päässä, kuin nämä heidän jälkeläisensä, jotka tälläkin hetkellä elävät omassa kuvitellussa ylemmyydentunteessa ja kuplassa. 

Heidän valtansa on alusta saakka perustunut alamaistensa suunnattomaan velkaannuttamiseen.

Ennen vanhaan he velkaannuttivat kuninkaat ja tämä keskiajalla Englannissa luotu pankkijärjestelmä antoi heille lopulta suunnattoman tehokkaan keinon saada pidettyä yllä tämä heidän salainen maailmanvalta, joka perustui velkaannuttamiseen. 

Kun nämä rikolliset saavat pitää itsellään monopolioikeuden luoda rahaa ja lainata sitä valtioille, niin tässä on tuo heidän maailman salaisen valtansa menestysresepti. Se on kuitenkin niin salainen, ettei vieläkään yksikään valtamediaa edustava uutislähde ole uskaltanut käräyttää heitä Panama -paperimaisilla skandaalikäryillä.Onhan tietenkin näistä Wall Streetin sijoituspankeista tehty muutamia dokumentteja. Mutta käytännössä niin pitkään kuin näillä konnilla on itselleen miljardeilla ostetut syytesuojat, niin tämä maailma on aivan yhtä mätä huomenna, mitä se oli myös eilen.

Maailman kulissien takana käydään tälläkin hetkellä mitä armottominta väsytystaistelua näiden huijarien kanssa ja näiden maailman varakkaimpien sukujen takana heitä vastaan taistelee myös monia toisella puolella olevia poliittisia tahoja. 

Toinen puoli edustaa totuutta ja oikeudenmukaisuutta, kun taas tämä maailman kaikki varat itselleen rohmunnut eliitti edustaa pimeyttä, koska ovat vielä tuohon kaiken kukkukaksi satanisteja. Vatikaanin sisällä toimiva eliitti koostuu myös satanisteista, jotka pitävät vain yllä näennäisesti kaunista julkisivua, mutta kätkeytyy kuitenkin julmien jesuiitta-rituaaliensa alle.

Terrorismi on vain eliitin keino pitää kansat pelossa, jonka avulla he pyrkivät heidän tietoisuuttaan hallitsemaan. Joten tämän vuoksi kenenkään valveutuneen ihmisen ei tule koskaan alistua tälle poliittisten rikollisten ja pankkiirien rahoittamalle ja luomalle valtionterrorismille.


Lähteet: http://mvlehti.net/2016/06/04/25-vuotiaalta-ranskalaiselta-loytyi-autosta-kolme-kranaatinheitinta-yli-100-kiloa-rajahteita-ja-sytyttimia-useita-kalashnikoveja/

http://www.iltasanomat.fi/em-futis/art-2000001190085.html