http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Saksan poliisi löysi moskeijan vierestä asekätkön


Saksan poliisi on löytänyt saksalaisen moskeijan vierestä asekätkön, jonka on väitetty kuuluvan islamilaiselle salafistijärjestölle. Nyt saksassa epäillään salaisia asekätköjä olevan enemmänkin pitkin maata.Turkkilaistaustainen parlamentaarikko Ismail Tipi (kuvassa) kertoi tietävänsä, että näitä asekätköjä on nyt jo eri puolilla Eurooppaa.

Taistelukokemusta saaneet salafistit ovat Tipin mukaan nyt koko Euroopan turvallisuutta vaarantava tekijä, josta ei poliitikkojenkaan pitäisi hiljentyä. 

Hyvin nopeasti sen jälkeen, kun Tipi antoi nämä lausunnot, niin hän sai useita tappouhkauksia. 

Soros ja muut konnat ovat hänelle varmasti hyvin vihaisia, kun hän paljasti nyt tämän konnien juonen, jolla yritettäisiin hajottaa Euroopan EU-maiden turvallisuutta muslimiperäisellä valtionterrorismilla. 


Finanssieliitin metkut tuntien tässä on kyse kriisillä hallinnasta

Silloin kun George Soroksen ja David Rockefellerin kaltaiset talousrikolliset alkavat aseistaa näitä lähi-idän sotarikollisia ja lähettävät ne Eurooppaan, niin siinä on vain takana klassinen turvallisuuteen liittyvän kriisin järjestäminen.

Jos nämä lähi-idän sotarikolliset saavat aikaan terrorismilla tuhoa ja joukkomurhia EU-maissa, niin siitä syntyy silloin EU-maiden turvallisuuteen liittyvä kriisi, jota nämä Sorosin talousrikolliset itse hakevatkin. 


Sitten tämän jälkeen finanssieliitti tekee seuraavan siirtonsa ja mahdollisesti pakottavat EU-maat liittymään yhteiseen liittovaltioon, jolla uskottelevat että turvallisuus olisi liittovaltiossa paljon varmempi, kun sille tulisi vielä yhteinen armeija.

Tällainen suunnitelma heillä mitä todennäköisimmin on takanaan, jos tämä suomessakin oleva lähi-idän sotarikollisten lauma on n. 1700 tällä hetkellä. Siinä tapauksessa tänne ei nähtävästi olekaan suunnitteilla sisällissotaa.
Pelko kannattaa jättää nurkkan näitä asioita pohtiessa

Näitä valtionterrorismiin liittyviä asioita pohtiessa monia hallitsee tuo ikävä pelko, joka on eliitin poliittinen tavoite sekä agenda.
Pelolla kun saadaan ihminen sekaisin ja hän ei silloin kykene keskittymään mihinkään asiaan paremmin.
ISIS/ISIL ja nämä lähi-idästä tänne Eurooppaan keskuspankkiirien rahoilla solutetut sotarikolliset ovat tämän keskuspankkivetoisen eliitin yksityisarmeija, jolla eliitti yrittää kylvää kauhua ja pelkoa, jotta he saisivat haluamansa intressit läpi.

Keskuspankkien eliitti pitää massatietoisuudessa eläviä ihmisiä lähes yhtä halveksuttavassa asemassa kuin mitä Sionin viisaiden pöytäkirjoissa kirjoitetaan näistä ns. gojimeista, eli hallittavista ihmisistä. 

Olen kuullut, että jopa Pentagonissa asti nauretaan perustyhmille ihmisille siitä, että miten tyhmiä he ovat. 

Mutta silloin kun ihminen saavuttaa tietoisuudessaan tuon asteen, jossa hänen yksilötietoisuutensa ja tietoinen mieli heräävät. On se hetki niin kriittinen tuon korkeamman tietoisuuden heräämiselle, että se vapauttaa lopulta jokaisen ihmisyksilön ja myös eräällä tapaa uudelleenkoodaa tuon ihmisen persoonan sekä alitajunnan.

Tämä täytyy muistaa siinä, että koska universumi on hologrammi ihan tieteellisestikin todistettuna. 

Se on myös eräänlainen tietokonesimulaatiota muistuttava MATRIX, jossa jokainen ihmisyksilö on tavallansa vastuussa omasta tietoisuudestaan.

Mutta paradoksi tälle on siinä, että vain sinä pystyt muuttamaan tuon tietokonesimulaation koodausta, jos sinulla on siihen tarpeeksi vahva tahto.

Tahto on siksi äärimmäisen tärkeä tekijä tässä, koska muuten ei ihmisyksilö kykene omalla korkeimman itsensä avustamaana tekemään tuota kriittistä vaihetta, jolla hän haltuunottaa tietoisella mielellä hallinnan hänen mielestään.

Eihän tietokoneohjelmoijakaan voi koodata softia ilman, ettei hän tiedosta mitä käskyjä hän syöttää konelle. 

Pelon poistamisessa tässä mielen uudelleenohjelmoinnissa tärkein asia on tietoinen mieli, jonka täytyy olla koko ajan läsnä, tai muuten kaikki informaatio katoaa tiedostamattomasti alitajuntaan.

Vain sinä itse ja oma korkein itsesi voi herättää tuon tietoisen mielen, joka lopulta herättää tuon tietoisen mielesi, jolloin näet tämän koko systeemin sisälle.

Vaikka Jehovantodistajat heiluttelevatkin kaupungilla keskustassa tuota heidän Herätkää lehteä, niin paljon olennaisempi asia on se, että te pystytte heiluttamaan omalla alitajuntaisella mielellänne omalle tietoiselle mielle viestin, että "nyt on aika herätä".Yrjö Kallinen tämän kaiken jo sanoi 70-luvulla omalla persoonallisella tyylillään.

      
  

Lähde: http://nykysuomi.fi/saksan-poliisi-on-loytanyt-moskeijan-viereisesta-asekatkon/