http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

Suomi on taloussodan kohteena


Teksti: Teemu Vehkala

Suomi on tällä hetkellä kansaiunvälisen taloussodan kohteena. 

Se näkyy yhä lisääntyvänä valtion velkana, jonka korkoja ei pysty venää valtio maksamaan pois. 

Tämä tulee heikentämään Suomen luottoluokituksen lopulta Kreikan tasolle.

Sitten alkavat keskiluokan alasajon talkoon, joihin pääministeri kansalaisia kehottaa. 

Viime syksynä tuo pääministeri Juha Sipilän puhe viestitti jo siitä, että valtiolla uhkaavat rahat loppua. 

No kai varmaan massit loppuu, kun yksityiset eläkerahastot kavaltaa suomen valtionveloista vuosittain 2/3.


Suomen valtionvelka on tällä hetkellä jo yli 103 miljardia euroa.

Sinun osuutesi tuosta valtionvelasta on 18 815,46 euroa.

Tuosta 103 miljardin valtionvelasta yksityiset eläkerahastot ovat kavaltaneet itselleen jo n. 68 miljardia euroa. Mutta nämä miljarditpa eivät ole suomen eläkkeen saajien rahastoa, vaan ne ovat rikkaan eliitin yksityinen rahasto, jolla he pitävät luksusluokan sikailuelämän yllä.

Kaikki heidän kuplassa elämisensä on perustunut aina siihen, että he elävät muiden varoilla. 

Koska mille tahansa suomalaiselle työmiehelle olisi kyllä varaa maksaa ihan oikeakin palkka, mutta koska systeemi täytyi aikanaan rakentaa vain rikasta eliittiä varten. 

Niin tämän takia työläisen on aina oltava köyhä työläinen, joka on aina riippuvainen työnantajansa leivänmurusista, joista heidän pieni palkkansa perustuu.


Tämä Suomen järjetön yli 103 000 000 000 euroon noussut valtionvelka on jo aikamoinen taikatemppu Euroopan keskuspankilta. 

Siihen tarvittiin vain Suomen Pankin suostumus, että luopuu taloudellisesta itsemääräämisoikeudestaan ja entinen Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanenkin suostui tähän, että annetaan vaan valtiomme mennä taloudelliseen konkurssiin.

Suomen markkaa ei säädelty mistään yksityisomisteisesta Euroopan keskuspankista, vaan markkaa säänteli Suomen Pankki. 

Nyt EU:ssa EMU:n rahaliitossa liikkeellä ovat eurot, joita Suomen Pankilla ei ole lupaa laskea liikkeelle. Vaan nämä rahat joudutaan lainaamaan Euroopan keskuspankista, jolla on yksityinen omistajarekisteri. 

Euroopan keskuspankin omistavat sellaiset sijoituspankit kuin Goldman Sachs ja JP Morgan. 

Nämä ovat miltei kokonaan tälläkin hetkellä tämän maailman rikkaimman Rothschildien pankkisuvun hallinnassa.

He ovat kuitenkin halunneet aina pitää tämän äärettömän ja valtioilta sekä euroopan kuninkailtakin aikanaan ryövätyn omaisuutensa, miksi heidän nimiään ei ole koskaan näillä Forbes-lehden maailman rikkaimmat liikemiehet listalla.

Rothschildit kun edustavat tätä maailman salaista ja rikkainta eliittiä, jotka haluavat pitää toimintansa mahdollisimman piilossa julkisuudesta. Siihen he pystyvät jonkin verran vaikuttamaan sillä, että omistavat kaikki nämä maailman suurimmat uutistoimistot Reutersin ja AP:n.
Velan määrän lisääntyessä rikollisten pankkien mafia rynnii suomeen ja ryöstää valtionyhtiöt itselleen

Viime vuosina tässä maassa ollaan nähty lukuisia YT-neuvotteluja ja tätä täysin työkykyistä työväestöä ollaan laitettu kilometritehtaille ennätystahtiin. 

Tämä on osa Rothschildienkin ajamaan talouden ja teollisuuden nollakasvuohjelmaa,  jossa tämä teollisuus viedään täältä suomestakin pois halvempiin maihin. 

Mutta tämä työttömäksi jäänyt väestö, niin heidän hyvinvoinnistaan tämä keskuspankkien eliitti ei ole kiinnostunut. 

He pikemminkin toivovat, että kun ydinperheet toisensa jälkeen hajoavat nollakasvun aikaansaaman massatyöttömyyden seurauksena. Niin kun työläisen työlle rakennettu moraali rikkoutuu, niin se ajaa yhä useamman hyvin suuren moraalisen ja henkisen epätoivon tilaan. 

Silloin kun valtion velka perustuu näiden yksityisten sijoituspankkien takana toimivan mafian velanperintään, niin nämä talousrikolliset Wall Streetillä ovat luoneet näille aivan omat sääntönsä.

Ne säännöt ovat seuraavanlaiset: 

Silloin kun valtion velka kasvaa tarpeeksi isoksi, niin lopulta velkoja (tässä tapauksessa mm. Euroopan keskuspankki /EKP) alkaa sanelemaan uudet lainaehdot. 

Suomessa tähän mennessä kasvanut valtionvelka on johtanut jo siihen, että näitä taloudellisesti voittoa tuottavia valtionyhtiöitä on alkanut menemään yhä enemmän ulkomaalaisille sijoittajille.

Eli nämä kaikki valtionyhtiön kaupat ja lihoiksi laittaminen ei ole suinkaan sattuma, vaan tätä epäreilua peliä sanelevat täällä nuo keskuspankkimafialle työskentelevät jenkkikonsultit.

Valtionrystössä on vain häviäjiä ja voittajia. Häviäjiä ovat keskuspankeille velkaantuneet valtiot ja voittajia taas tuolla velanannolla rikastuvat keskuspankit.
Tämä talousjärjestelmän tajuaminen ei ole mitään ruutitiedettä ja aivan jokainen voi ottaa näistä asioista selvää.     


Tämä vuosikymmeniä sitten tehty pilapiirros on nytkin täällä suomessa hyvin ajankohtainen. Esko Ahon paikalla on vain narsistinen Kokoomus puolue ylistämässä tätä, kuinka teollisuus viedään täältä ulkomaille ja kuinka USA:n ja EU:n välinen integraatio vielä tuo Suomeenkin paremmat ajat. 

Keskuspankit toimivat kuten mafia, eli siellä haetaan vain tälle pankkimafialle taloudellista voittoa. 


Mutta silloin kun valtion veronmaksajilta ryöstetyt eurot tuottavat näille talousrikollisille keskuspankkien pankkiireille voittoa. Niin se taas tuottaa näille valtionryöstön kohteeksi joutuneille maille taloudellista tappiota. 


Velkaraha on se, jolla tätä taloussotaa nyt käydään ja se maa joka voittaa hintakilpailun, niin kärsii eniten. Se ollaan jo nähty Kreikassa, että miten voidaan yhden maan velkakuplan johdolla syöstä kansalaiset totaaliseen kurjuuteen.


Tätä Milton Friedmanlaista talousoppia talouskurin kanssa ajetaan nyt täällä Suomessakin täyttä häkää läpi, vaikka valtion ei olisi missään vaiheessa tarvinnut velkaantua. 


Tämä taloussota on siitä äärimmäisen ikävää, että sitä käydään vielä suomen veronmaksajien rahoilla. 


Mutta tiedättekös mistä ne suomalaisten veronmaksajien rahat nykyään tulevat ? 


Ne tulevat Rothschildien omistamissa ja hallinnoimissa pankeissa. 


Euroopan keskuspankki (EKP) ei ole mikään itsenäinen rahalaitos, vaan se on täysin yksityinen yhtiö, jonka tarkoituksena on tuottaa näille liikepankkien mafialle voittoa. 


Ja jos valtio saadaan velkaantumaan, niin tällä tämä kasaarijuutalaisten pankkien mafia rikastuu. 


Näin yksinkertaista se on.


Mutta jos Suomen Pankki alkaisi vaikka Abraham Lincolnin tavoin pumppaamaan miljardeja euroja omin päin elvyyttääkseen tämän talouden. Niin tällaisella helikopterirahalla Suomen talous kyllä olisi pelastettavissa. 

Tämän vuoksi Suomen talous ja hyvinvointivaltio on enää pelastettavissa EU erolla, josta lähti liikkeelle uusi FIXIT -kansalaisaloite suomen eroamiseksi EU:sta, jonka laittoivat alulle Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi.

FIXIT -kansalaisaloitteen tavoitteena on kansanäänestys Suomen EU-erosta joulukuussa 2017.Perussuomalaiset nuoret toimivat vielä Suomen puolella, kun Perussuomalainen puolue on päätynyt hallituksessa korruptoituneen eliitin puolelle. 


Eihän sieltä Audin takapenkiltä tahdo ministeri Soini lähteä minnekään ja vaikka voisi sillä Audilla ajaa FIXIT -äänestykseen, niin jätetään se mielummin tekemättä, koska sillähän muuten suututtaa nämä keskuspankkien epädemokraattisen johdon.


Suomen tulevaisuus on tällä hetkellä miltei kokonaan näiden muutamien rohkeiden poliitikkojen käsissä, joista kukaan ei suostu antamaan tuumaakaan periksi tämän Suomen EU-eron vastustuksen kanssa, jota korruptoitunut eliitti yrittää jarruttaa.Paavo Väyrynen keräsi jo viime kesästä lähtien ne Suomen EU eroa valmistelevaan kansalaisaloitteeseen tarvittavat 50 000 ääntä, mutta tämän aloitteen päälle kuljettiin rumasti yli. 


Sen sijaan Väyrynen pakotettiin hyvin korkealta ja poliitiikan ulkopuoliselta taholta eroamaan Keskustasta, koska Keskusta ei saisi ajaa Suomen EU-eroa. 


Tästä sitten sisuuntuneena Paavo perusti oman kansalaispuolueen, jonka kautta hän lähti ajamaan tätä Suomen EU-ero hanketta eteenpäin.


Tällä hetkellä tämä keskuspankkien mafia on todella suuressa hädässä, koska he eivät enää kykene hallitsemaan EU-maiden itsenäistä ja poliittista tahtoa ja jos millään maalla on vielä itsenäisyyden ääntä jäljellä, niin se on sen merkki, että se maa on vielä toistaiseksi valmis päättämään omista asioistaan.


Tämä kasaarijuutalaisten keskuspankkien mafia yrittää luoda EU:sta sellaisen paletin, jota olisi heidän psykopaatteina ja kontrollifriikkeinä helppo hallita. 


Tämä heidän haluamansa EU olisi liittovaltio, jossa jokaiselta EU-maalta vietäisiin kaikki taloudellinen, poliittinen ja itsenäinen hallintomuoto pois. 


Tämä olisi kuin Hitlerin Natsi-Saksa 2.0, mutta tällä kerralla on vain eri lippu käytettävissä ja vielä tietysti tuo diktaattori, kuka sitten tulisi hän olemaan. 


Tällä tyrannisella liittovaltiolla tämä keskuspankkien mafia sitten yrittäisi saada haluamansa kolmannen maailmansodan, jossa saisi muslimiväestön hyökkäämään sionisteja vastaan ja luomaan lopulta hirvittävän suursodan, jossa muslimit alkaisivat teurastamaan länsimaalaisia ihmisiä.


Tätä varten tämä muslimipakolaisten virta on tänne Eurooppaan nyt ajettu, että nämä ISIS-sotureiksi naamioidut Jihadistit voitaisiin vielä joku päivä päästää täällä irti kylvämään kauhua. 


Kaikki on jo valmiiksi suunniteltu ja tässä eliitillä ei ole mitään muuta poliittista tavoitetta kuin hajoittaa myös suomenkin sisäinen turvallisuus ja pakottaa tämä maa Natoon sekä fasistiseen EU:n liittovaltioon.


Mutta jos Suomen poliittinen johto tuleekin lopulta järkiinsä ja tekee Islannit. 


Sanoo tälle yksityisten keskuspankkien johdolle, että Suomen Pankki ottaa tästä päivästä lähtien taas oman valuutan käyttöönsä, eikä enää rupea lainaamaan ulkomaalaista rahaa velasta kiertoon.


Tähän ei tarvita kuin vain eduskunnan hyväksyntä siitä, että tämä maa on valmis eroamaan EU:sta.


Tuon jälkeen Suomi luo itsenäisyytensä uudelleen, eikä enää ala veljeilemään näiden fasististen virkaveljiensä (USA) kanssa.


Tätä maata ei tule koskaan mikään ulkomaalainen pankki-klaani ryöstämään, koska Suomi kuuluu suomalaisille ja tulee myös kuulumaan. 


Ensin tämän maan ryösti Ruotsi. 


Seuraavaksi Venäjän keisarikunta.


Tuossa välissä vielä suomenruotsalainen eliitti yritti tehdä kaikkensa, jottei suomi olisi päässyt itsenäiseksi, muttei edes suomenruotsalaisen eliitin yksityisarmeija saksan jääkäreineen onnistunut viemään tätä hallintoa Saksaan.


 Ei tullut saksalaista kuningasta suomeen, kuten suomenruotsalainen eliitti halusi. Vaan tulikin itsenäinen Suomi, jota tämä rikkain osa suomenruotsalaisesta eliitistä on vihannut näihin päiviin saakka. Joten ei kannata yhtään ihmetellä, että miksi sieltä puolelta ollaan niin RKP-voimin tuomassa tänne Afrikasta ja lähi-idästä uusia suomalaisia, jotta suomalaisuus saadaan kulttuuri-identiteetteineen tuhottua.


Nyt EU:n keskuspankkimafia on ottanut suomessa poliittisen sekä taloudellise vallan itselleen ja he käyvät suomea vastaan tällä hetkellä mitä julminta taloussotaa. 


Ellemme irrottaudu tuosta ksekuspankkien otteesta, niin täällä joudutaan muuten käymään vielä tulevaisuudessa köyhän kansan puolella omia nälkäpelejä (Hunger Games).


Nälkäpeleillä tarkoitan sitä, että köyhimmältä kansalta riistetään lopulta kaikki oikeus sosiaaliturvaan ja heidät jätetään samaan tilaan kuin 90 luvun lama-ajan yrittäjät. Heistä jopa yli 400 000 yritti lopulta itsemurhaa, mutta vain n. 11 000 pystyi sen lopulta tekemään. 


Tämä oli poliittinen kansanmurha, joka tapahtui Suomessa ja sen takana oli näiden yksityisomisteisten keskuspankkien mafia. Suomen valtiolla oli todellakin vuosina 1992-1993 rahat niin vähissä, että silloinen presidentti Mauno Koivisto joutui lopulta juonimaan salaisen konklaavi-sopimuksen, jolla pankit pelastivat itse itsensä. Toki muutama pankki kaatui, mutta konklaavilla saatiin pankeille oikeutus ryöstää yli 120 miljardin euron vakuudet suomen silloisilta pienyrittäjiltä.


Konklaaavi-sopimus on edelleen salainen kassakaappisopimus, jonka sisältöä ei uskalleta kertoa kansalaisille. Koska muuten raivo repeäisi. 


Kun vuonna 2002 eräs suomen kansalainen yritti saada kopioita tästä Koiviston -konklaavisopimuksesta, niin silloinen presidentti Tarja Halonen vastasi Jorma Jaakkolan asiakirjapyyntöön, että Mauno Koiviston pyynnöstä näitä dokumentteja ei suostuta luovuttamaan eteenpäin.
 
Suomen lamayrittäjien velat kun myytiin tuossa Koiviston konklaavisopimuksessa Norjalaiselle perintäyhtiölle, joka oli tämän salaisen konklaavisopimuksen taustalla.


Koiviston konklaavisopimus pitäisi ehdottomasti purkaa ja tämä Norjalaisen perintäyhtiön suomalaisilta yrittäjiltä ryöstetyt vakuudet palauttaa niiden alkuperäisille omistajilleen. Siihen ei ollut mitään muuta syytä, kuin että tuolloin 90-luvun alussa näillä pankeilla oli myös ongelmia, koska olivat myös korviaan myöten veloissa.


Koiviston konklaavisopimus on valtionpetos, joka ei koskan vanhene


Jos kerta Suomi on tälläkin hetkellä tämän taloussodan kohteena, niin voi vain hetken miettiä, että johtaako Suomea eräänlainen mafia epädemokraattisine hyvä vapaamuurariveli -verkostoineen ? 


Suomen kansan ääni kyllä kuuluu kylänraiteilla ja verkossa, muttei arkadianmäellä tai Brysselissä. Joten asialle pitäisi kiireesti tehdä jotain ja laittamalla kokoon se äänestys, jolla tämä maa saadaan irti tuon sitkeän pirulaisen nimeltä EU otteesta. 


Tämä virkamiesrikollisten mafia joka tässä maassa on kuvittelevinaan pitävänsä poliittista valtaa yllä, ovat vielä ylpeitä lankeemuksensa tiellä. Mutta tulevat vielä tulevaisuudessa huomaamaan sen, minkälaiselle harhalle tuo heidän kuvittelemansa eliitin kuviteltu valta oikein perustui.


Tämä länsimainen kapitalistisen väkivaltaisen kilpailun varaan rakennettu systeemi on äärimmäisen nerokas, koska sen sisällä vaikuttaa useita kerroksia. 


1.) Yli eliitti, jonka valtaa ei kansalaiset huomaa


2.) Armeija, jota keskuspankkien eliitti käyttää omien poliittisten ja taloudellisten intressien ajamiseen


3.) Poliitikot ja muu koulutettu paremmin toimeentuleva keskiluokka, joista kaikki eivät myöskään tiedä, että maailmassa salaista poliittista ja taloudellista valtaa pitää yllä keskuspankkien taakse piiloutunut pieni liikemiesten mafia


4.) Prekaarit, joiden pieni toimeentulo on enää vain pätkätöiden varassa. Heillä on enemmän aikaa ajatella tämän maailman menoa ja kasvaa henkisesti


5.) Epätietoisuudessa elävä valtaväestö, joka ei ole löytänyt omaa tietoista älyään ja mieltään, joka herättäisi heidät näkemään tämän kaiken


Tällaista massaa on siis hyvin helppo hallita nykyisen valtionkirkon median voimin, joka määrää heille alitajuntaan syötetyn tiedon kautta, että mitä saa ajatella ja mitä ei saa ajatella. 


Kun kuitenkin kaiken tämän aikaa jokaisella yksilöllä on ollut oikeus ja täysi moraali käyttää tietoista mieltään, jolla tämä kollektiivinen herääminen tapahtuu yksitellen.