http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 09, 2016

Palloaluksista toinenkin ufo havainto lauantaina 28.5.2016Helsingin sompasaaren päässä sijaitsevalla Sompasaunalla tehtiin lauantaina 28.5.2016 n. seitsemän aikoihin illalla ufo havainto.'

Kohteet lensivät taivaalla limittäin ja lomittain n. tunnin ajan ja mielenkiintoista tässä on se, että alusten lentosuunta oli sama kuin 7.5.2016, jolloin allekirjoittanut oli niiden toinen silminnäkijä.

 

Sompasaaren päässä sijaitseva kaupunkiaktivistien rakentama sompasauna on suosittu kesänviettopaikka, jossa käy kesäisin paljon ihmisiä.Palloaluksia on nähty maailmalla aiempina vuosina monissa paikoissa. New Yorkissa niitä lenteli muutama vuosi sitten keskellä päivää. 

Palloalukset kuuluvat valon galaktisen liiton operatiivisten joukkojen aluksiin ja heillä ei ollut vielä ennen vuotta 2012 oikeutta tulla tänne. Mutta koska Yhdysvaltain hallinto ei ole suostunut neuvotteluihin heidän kanssaan, niin sen vuoksi otteita on kovennettu.


Galaktisen liiton tarkoitusperät eivät ole hyökätä tänne, vaan tähän liittoutumaan, johon kuuluu lukuisten muiden siviilisaatioiden olentoja, työskentelevät yhdessä sen eteen, että tämä meidän maaplaneettamme voi kohdata sen vapaan tulevaisuuden, jossa tämä kaiken poliittisen ja taloudellisen vallan itselleen ottanut eliitti antautuu.


Mutta koska olemme vapaan tahdon planeetta, niin he eivät sen vuoksi voi tänne vain tulla aluksillaan ja tehdä invaasion sekä tehdä lopun USA:n armeijan sodille. 


Sen sijaan tässä palloalusten ilmestymisestä sotilastutkaan jo toisen kerran samassa kuussa on ollut kyse siitä, että siinä on näytetty Suomen sotilasjohdolle, ettei tätä maata mikään Venäjä uhkaa. Koska maaplaneetan ulkopuolellakin on elämää ja heillä on myös sota-aluksia, jotka käyttävät heijastusteknologiaa. Jos heitä USA:n armeija ampuu Horneteillaan, niin heijastus/häivytys teknologia heistaa ne takaisin. 

Nämä toispaikkakuntalaisten alusryppäät, jotka ovat ilmestyneet meidän taivaillemme, ovat nyt laittaneet erityisesti ne ihmisiset ja heidän egot koetukselle, jotka ovat kuvitelleet että ihminen olisi vain ainut elävä olento tässä koko universumissa. 

Hyvin vanhat Sumerilaiset kaiverrukset kertovat Anunnakeista, jotka eivät olleet ihmisiä, vaan he olivat muualta tulleita alieneita. 

Mutta tämä vanha tieto on äärimmäisen salattua ja siksi siitä ei virallisissa historiankirjoissa puhuta mitään.

Maailmanulkopuolisen elämän salaaminen on ollut Yhdysvaltain hallinnolle äärimmäisen tärkeää, koska he eivät missään tapauksessa halua, että totuus tulee julki, että nämä valon galaktisen liiton humanoidit ovat rauhanomaisia. 

Tämän vuoksi Hollywood tuottaa perä jälkeen yhä väkivaltaisempia scifi-elokuvia, joissa ufot ja humanoidit esitetään ihmiskunnalle vaarallisina vihollisina. Tällä ylläpidetään tuota pelkoa, joka liitetään humanoideihin.Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n perustamisen päämotivaatio oli saada salattua ufo-ilmiöt, koska 1947 tapahtunut Roswellin ufo-onnettomuus ajoi USA:n hallinnon peittelemään näitä ilmiöitä.Joten sitten USA:n armeija kehitti ufo-salailun toimintaohjelman, joka alkoi toimimaan hiljalleen CIA:n sisällä ja USA:n armeijassa kiistettiin sen jälkeen kaikki ufo-havainnot ja väitettiin jokaista niitä säähavaintopalloiksi. 

Harmaat humanoidit (greys) toisin eivät kuuluneet valon galaktisen liiton puolelle, minkä vuoksi he alkoivat luovuttaa USA:n armeijalle teknologiaansa sitä vastaan, että saivat luvan siepata ihmisiä omiin kokeisiinsa. 

Yhdysvaltain ilmavoimiin lanseerattiin myöhemmin oma Milabs -yksikkö. Milabs tarkoittaa sotilasabduktioiden yksikköä (eng. Military Abductions).  

Yksikkö on sen vuoksi perustettu salaisesti USA:n armeijan ilmavoimiin, jottei se herättäisi laajemmin huomiota. 

Milabs -yksikön upseerit saavat erikoiskoulutuksen mm. ruumiistairtaantumisesta, koska Milabs-sieppaukset tehdään useimmin astraalitasolla. Eli sillä tasolla, missä ihmisten energiakeho on nukkuessa. 


Useat sotilasabduktioiden kohteiksi joutuneet muistavat kuinka heitä vietiin jonnekin huoneeseen armeijan upseerien toimesta ja he eivät pystyneet liikkumaan. 

Liikkumisen estäminen ei ole unihalvaus, vaan se tulee siitä, että silloin siepatun henkilön energiakeho ollaan onnistuttu sieppaamaan. Miksi armeijan Milab-yksikkö on olemassa ? 


USA:n ja Iso-Britannian armeijan ilmavoimissa toimivat Milabs-yksiköt toimivat salaisesti, jolloin niiden toimintaa ei tarvitse näiden yksiköiden missään julkisesti perustella.

Sieppauksien kohteiksi saattavat valikoitua jo hyvin pienet lapset, jotka saatetaan siepata jo 2-3 vuotiaana ensimmäisen kerran.

Heidät implantoidaan, jotta heitä voitaisiin tarkkailla jälkeenpäin ja nano-implanttien teknologia on niin pitkällä, että siepattujen ihmisten biologisia toimintoja voidaan ohjata suoraan armeijan supertietokoneelta käsin.

Nämä ovat huippusalaisia asioita, joista USA:n hallinto vaikenee, eikä tästä johtuen koko sotilasabduktion yksiköstä olla julkisuudessa puhuttu yhtään mitään.

Vaikka harmailla humanoideilla ei ole enää oikeutta tehdä enää USA:n armeijan kanssa yhteistyötä, niin USA:n armeija on onnistunut kloonaamaan heitä ja käyttää heitä sieppausoperaatioiden teknisinä avustajina.


Harmaan alienin tunnistaa tällaisesta hyvin pelottavannäköisestä ulkomuodosta. Mutta myös näillä klooneilla on erittäin pelottava olemus.USA:n hallinto sekä armeija on ollut alusta saakka täysin kusessa näiden galaktisen liiton alusten kanssa, koska tietävät heidän teknisen ylivoiman.

 
USA:n hallinnon salaisessa avaruusohjelmassa Valon Galaktinen Liitto on luokiteltu USA:n armeijan sekä Naton suurimmaksi viholliseksi.

He eivät kuitenkaan uskalla ilmoittaa julkisuuteen sitä, kuinka nämä toispaikkakuntalaisten alukset ovat takavarikoineet USA:n armeijan Venäjälle ampumia ydinohjuksia jo useita kertoja. 

Ydinsotaa kun ei sallita enää syttyvän ja tämä ukaasi ei ole vieläkään mennyt USA:n armeijan kenraalien korviin.

Ufo-salailu jatkuu silti edelleen ja CIA:lla on täysi työ yrittää pitää ihmisten tietoisuus pois siitä, että tämän planeetan ulkopuolellakin on elämää, jotka ovat tämän planeetan nykyisestä menosta hyvin huolissaan.


 

Mistä galaktisen liiton humanoidit ovat huolissaan ?  

Jos galaktisen liiton humanoidit olisivat näitä harmaita, niin silloin he ajattelisivat vain omaa etuaan, eikä heitä voisi vähempää kiinnostaa tällaisen toisiaan tappavan Tellus planeetan huolet sekä ongelmat. 

Mutta kun kyseessä on jo värähtelytaajuudessaan niin korkealle päässeet olennot, että heidän unioninsa ei toimi kuten Euroopan Union, koska he osaavat myös ajatella muiden etua. Niin tästä syystä tällä Valon Galaktisella Liitolla on yhteinen tehtävä auttaa selviämään Maa Planeettaa pääsemään sille henkiselle tasolle, jotta täällä poistuisivat nämä nykyiset ongelmat.

Heidän mukaan täällä suurin ongelma on ihmisten suunnaton ahneus ja taloudellinen riistäminen, joka on jatkunut jo useita vuosituhansia. 

Pankkijärjestelmään perustuva ponzihuijaus saa kuitenkin edelleen jatkua ja mitä enemmän velkaan perustuva pyramidihuijaus jatkuu, niin sitä lähempänä koko järjestelmä on sen lopullista tuhoa.

Valon galaktisella liitolla oli jo useita tuhansia vuosia sitten salainen operaatio, jossa se lähetti tälle elämänkokeiluplaneetalle useita miljoonia sieluja, joiden ei olisi tarvinnut tänne tulla lainkaan. 

Myyttiseen kutsuun sisältyi myös sopimus, etteivät tänne muualta tulleet saaneet muistaa omaa alkuperäänsä, jolloin sitten moni unohti sen, eivätkä välttämättä edelleenkään muista mistä ovat oikeasti lähtöisin. 

Tästä siis johtuu se, että jos olet saattanut koko elämäsi tuntea itsesi ulkopuoliseksi ja aivan kuin olisit ollut koko elämäsi aivan vieraalla planeetalla. 

Jos kuulut meihin, niin et ole yksin, koska meitä on täällä n. 11 % tämän planeetan nykyisestä väestöstä. Mutta jokaisella meillä on annettu kosminen tehtävä, jonka vaikeustaso vaihtelee suuresti. Toisilla on helpompi, kun taas toisilla voi olla hyvinkin raskas ja haastava.