http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Soros varoittaa mustasta perjantaista ?


Suursijoittaja George Soros varoittaa mustasta perjantaista, jos EU:n kansanäänestystulos päättyy britannian EU-eroon. 


Soros manaa Guardian -lehdessä, että torstaina järjestettävässä äänestyksessä Brexit-leirin voitto voisi johtaa siihen, että punnan arvo laskee enemmän kuin vuonna 1992, kun Britannian irtaantui ERM-järjestelmästä. Soros teki 1992  miljardien tiliä voittoa horjuttamalla Ruotsin kruunua


Soros on suursijoittajana tunnettu häikäilemättömyydestään ja hän sai juuri vuonna 1992 keinutettua ruotsin kruunua niin kutsuttujen johdannaispapereiden avulla, joilla ruotsin kruunun arvo saatiin laskemaan. 


Tämä epätoivoinen tilanne sai tuolloin aikaan sen, että Ruotsin keskuspankki nosti 16. syyskuuta 1992 ohjauskoron 500 prosenttiin. 


Tätä jatkui aina 19.11.1992 asti, jolloin kruunu laitettiin lopulta kellumaan Ruotsin keskuspankin päätöksellä. Kun Ruotsin kruunulla oli tuota aiemmin ollut kiinteä vaihtokurssi, laski sen arvo tuon jälkeen 25 % Saksan markkaa vastan ja 40 %  dollaria vasten.


Tuossa ajassa Ruotsin keskuspankin ulkomaanvelka kasvoi lyhyessä ajassa samalla, kun ne tekivät 50-80 % luottotappioita liikekiinteistöissä. 


Mutta Soros sekä muut kasaarijuutalaiset sijoittaja kaverinsa Wall Streetin sijoituspankeista olivatkin sijoittaneet tuolloin Ruotsin kruunun putoamiseen ja putsasivat sitten näitä Ruotsin keskuspankin varoja useita miljardeja omiin taskuihinsa.

Soros horjutti Britannian puntaa 90-luvulla
Soros onnistui 90-luvulla myös ryöstämään Iso-Britannian veronmaksajilta n. 800 miljoonaa euroa, kun hän teki kaupan, jossa britannian keskuspankki pakotettiin devalvoimaan puntaa.

Soros oli Rothschildien kanssa sopimus tästä ja koska toimii näiden kanssa salaisesti yhteistyössä, niin valtionryöstö-operaatiot voidaan hoitaa silloin täydellä kontrollilla.


Soros vieraili 1998 Ruotsissa valuuttakeinottelun jälkeen 

Kun Soros tuli myöhemmin vuonna 1998 käymään Ruotsissa ja kutsuttiin päivälliselle mm. Ruotsin kuninkaallisten kanssa, niin vuorossa oli myös kauppakorkeakoulussa järjestetty puhetilaisuus, jonne myös eräs Ruotsin vastarintaliikkeen Pär Öberg pääsi myös sisään.

Öberg pääsi sitten esittämään kysymyksen Sorosille ja löi hänelle samantien jauhot suuhun kysymällä häneltä, että "Sinä valitat täällä globaaleista kapitalisteista, mutta sinähän olet yksi heistä. Sinähän istut mm. Bilderberg-ryhmässä".

Tähän Soros vastasi näin; "Olen mukana siinä ryhmässä voidakseni tutkia ryöstökapitalisteja lähietäisyydeltä ja tuodakseni esille, miten tuo kaikki toimii."

Psykopaatilla on taitavat vastaukset 

Öberg kysyi vielä, että "He eivät kyllä antaisi sinun osallistua ryhmän toimintaan, jollet olisi yksi heistä. Miksi teidän kokouksenne ovat salaisia ? Vaikka suurten mediayhtiöiden johtajia on siellä läsnä, eivät he kirjoita mitään näistä tapaamisista. Te harjoitatte salaista maailmanhallintaa."

Tässä vaiheessa sitten Pär Öbergiltä vedettiin mikrofoni pois kädestä, eikä Soros enää suostunut vastaamaan tuohon viimeiseen kysymykseen, jossa hänen todellinen toimintansa tuli julki. 
Kuten Nalle Wahlrooskin on osoittanut julkisella esiintymisellään sen, että psykopaatit ovat taitavia esiintyjiä ja osaavat esiintyä julkisesti hyvin uskottavasti. Kuten monet suomenkin poliittisen ja taloudellisen eliitin huipulla tekevät. 

He ovat näitä tunnettuja asiantuntija-professoreita, jotka esittävät julkisessa mediassa olevansa suomen kansan puolella. Vaikka kuitenkin samaan aikaan toimivat näissä salaisissa kabinetti-kerhoissa, jotka tälläkin hetkellä juonivat suurta sotaa EU:n sisälle.
Tällaisiin taloushuijareihin ei voi koskaan luottaa kukaan ja ei edes valtiot, joiden keskuspankkeja nämä konnat kuten Soros ovat koko ajan tässä ryöstelleet. 
 
 
George Soros kun on häikäilemätön talousrikollinen, joka on aina koko suursijoittaja aikoina pelannut tämän Wall Streetin sijoituspankkimafian puolella.  Joten tässä suhteessa en voi millään uskoa siihen, etteikö näillä konnilla olisi mitään tietoa miten brexit tulee päättymään.  Sorosin sijoitukset eivät sula, se on aivan varma. Tämä peluri kun tietää etukäteen britannian äänestystuloksen.
Yhdysvalloissa vuonna 2000 järjestetyt presidentinvaalit olivat väärennetyt ja koodari Clinton Eugene Curtis, joka loi tuon elektronisen tietokonesovelluksen, jolla George W. Bush väärennettiin USA:n presidentinvaalien voittajaksi. Tunnusti myöhemmin tuon asian USA:n kognressin edessä todistajan valalla.


On silti käsittämätöntä, että kuinka tälle elektroniselle vaalivilpille ei silti edelleenkään olla valmiita tekemään mitään. 


Kuten äsken Itävallassa järjestetyt presidentinvaalit olivat CIA:n manipuloimia ja he varmistivat elektronisella vaalihuijauksella vain sen, ettei tuohon maahan tullut USA:n hallinnon pelkäämää äärioikestolaista presidenttiä.


Voisin vaikka satasesta lyödä vetoa, että mikäli britannian äänestystulos on ULOS EU:sta, niin tämä on osa finanssieliitin juonea, jossa seuraavana he ovat viemässä britanniaa EU:n liittovaltioon ja todennäköisesti yrittävät sen vielä rafidioida, ilman kansanäänestystä. 


Nämä finanssieliitin likaiset pelurit ovat tunnettuja siitä, etteivät he kestä koskaan sellaista tilannetta, jolloin he eivät pääse hallitsemaan esim. vaaleja vaalituloksissa, koska tällainen käytös on psykopaatti-narsisteille hyvin ominaista.


Narsisti-psykopaatilla täytyy aina olla tuo uhri, jota hän henkisesti alistaa ja kun mennään valtioiden poliittisen järjestelmän sisälle, niin tuolla tämä isäntä-loinen suhde näkyy tuona sairaalloisena holhoamisena. 
Nyt Iltalehden etusivulle pomppasi vielä uutinen, jossa suomalainen Geofysiikan professori varoittaa Islantilaisen tulivuoren purkautumisesta, joka voisi olla hyvin vaarallinen.


Uutinen oli päivän luetuin juttu, joten käännetäänkö tällä nyt massojen huomio pois tästä torstain Brexit-äänestyksestä ? 

EU-liittovaltion salainen ja poliittinen motiivi on maailmanhallitusEU:n liittovaltiohankkeessa on takana finanssi ja talousmaailmaa halitsevan eliitin pyrkimys saada tämä heidän ylläpitämänsä salainen maailmanhallitus julkiseksi instassiksi, mutta se ei käy ihan yhdessä yössä, koska eliitillä on järjettömiä demokratiaa halveksuvia säädöksiä tuolla takana. Ensimmäisenä eliitti haluaisi poistaa valtioilta itsemääräämisoikeuden, mutta tätä ei eliitti hyväksy edes EU-maiden ihmisillä. Sillä vain tämä älyllinen eliitti tulisi hallitsemaan koko tuon EU:n liittovaltion poliittista, taloudellista ja uskonnollista systeemiä. Liittovaltion sisälle he ovat suunnitelleet korvaavansa tämän ev. luterilaisen kristinuskon lopulta ateismiin perustuvalla uskomusjärjestelmällä, joka on jo tällä hetkellä käytössä. Se tunnetaan nykyisenä mediana, joka on viime vuosisatojen saatossa sulautunut taitavasti viihdeteollisuuden kanssa yhteen.Kun valtionkirkolla ei enää ole juurikaan paljon enää muuta otetta kansasta, kuin kerätä vieläkin Vatikaaniin salaisesti miljardeja, niin kirkon johto voi keskittyä viinanjuontiin, kuten viimeaikaiset mediakohut ovat asian osoittaneet. Suursijoittaja George Soros sekä hänen kasaaripankkiiri-kaverinsa eivät halua tehdä EU:n liittovaltiosta sellaista, että siellä olisi yksilönvapaus ja ihmisoikeudet samalla tasolla kuin mitä ne vielä tänään ovat. Vaan tämä suuri suunnitelma on viedä EU:n liittovaltiossa aste kerrallaan kaikki ihmisoikeudet pois.

EU on tähän mennessä näyttänyt sen, että minkälainen fiasko voi olla se, että Euroopan valtiot joutuvat toimimaan toistensa sosiaalitoimistoina. Suomikaan, niin kuin myös britannia ei voi olla koko muun maailman sosiaalitoimisto ja tämän ovat myös britannian poliittisesti heränneet kansalaiset huomanneet. Mutta se eroaako britannia EU:sta ei näytä vielä sitä, että onko tämä ero pysyvä. Koska mikäli eliitti on jo päättänyt harhauttaa britannian kansalaisia viemällä brexit äänestyksen läpi ja sen jälkeen heti vievät britannian EU-liittovaltioon. Niin tämä olisi todella häikäilemätön juoni, jolla kustaan ns. englantilaisia linssiin.Eliitin vanha ja toimiva väestönmanipulointikeino on ollut jo hyvin pitkään tämä:1.)  Luodaan ongelma (Brexit äänestys ulos EU:sta vai jäädäkö EU:hun)2.) Luodaan reaktio (Brexit äänestystulos = Britannia ulos EU:sta)3.) Luodaan ratkaisu (Valehdellaan kansalle, että britannian on parempi tämän jälkeen liittyä EU:n liittovaltioon)Joku tällainen juoni tuolla on todennäköisesti takana, mikäli tuo äänestystulos on BREXIT-äänestykselle KYLLÄ.Suomihan on puuhaamassa tällä hetkellä myös omaa FIXIT-äänestystä, jolla Suomi voisi järjestää oman kansanäänestyksensä EU erosta. Aloitteen takana ovat perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi.Suomihan voi äänestää itsensä pihalle EU:sta ja aletaan sen jälkeen luomaan aivan omaa ja itsenäistä tulevaisuutta, ilman näitä EU:n parasiitteja. Jos Saksa tai Ranska sekä Britannia haluaa mennä tuohon Natsi-Saksan 2.0 uudelleenlämmittelyprojektiin mukaan, jossa vain natsilipun tilalle tulee EU:n lippu. Niin siitä vaan... Luulen kuitenkin, että siellä tulee kansalaisilla olemaan vähintäänkin yhtä kivaa kuin DDR:n Stasi:n hallinnoimassa Itä-Saksassa.Saksa on kyllä halpa ja kilpailukykyinen maa, mutta sen fasismin he voisivat tunkea sinne.Fasismi kun on ollut aina monikansallisten yhtiöiden ja kapitalistisen valtion välinen salaliitto, jossa suuryhtiöt tekevät poliittisen vallankaappauksen. Tämä on jo nyt nähtävissä EU-maissa ja myös Suomessa, kun nämä Yhdysvaltalaiset yhtiöt tunkevat nyt väkivalloin EU:n markkinoille väkisin tyrkyttämällään TTIP:n EU:n ja USA:n välisellä vapaakauppasopimuksella.Keino millä TTIP-sopimusta ollaan neuvoteltu salaisesti on osoittanut jo suoraan sen, ettei tässä sopimuksessa miltei mikään pykälä kestä päivänvaloa.TTIP-sopimuksessa määritellään tarkkaan se, että kuinka näiden jenkkiyhtiöille luodaan kilpailuetu tunkeutua EU-maiden markkinoille ja jos eihän yhtiöiden rynnimistä EU-maihin rajoitetaan, niin siinä tapauksessa jenkkiyhtiöt haastavat EU-maat markkinaoikeuteen.Voisiko lehtimyyjäkin tunkeutua asiakkaiden asuntoon ja jos asiakas vastustaa, niin sitten mentäisiin markkinaoikeuteen, jossa markkinaoikeus toteaisi markkinaoikeuden päätöksellä, että tämä lehtimyyjän tyrkyttämä juorulehti olisi ostettava markkinaoikeuden päätöksellä. Tällainen käytäntöhän on laitonta markkinointia, mutta TTIP-sopimuksen tyrkyttäjät kun ovat näitä kasaareja, joiden toimintatavat tunnetaan jo tuhansien vuosien takaa. Kasaareillahan oli tapana aikanaan pitää pikkuhousuja aina siihen asti, kunnes ne homehtuivat jalkaan ja suihkussakaan ei koskaan käyty. Nyt kun nämä saman heimon miehet toimivat keskuspankkimafian puolella, niin taloudellinen hygienia on samalla tasolla. Koska tämä raha jolla he tuhoavat ja velkaannuttavat valtioita on myös täysin läpimätää rahaa.Ei nykyisestä 20 euron setelistä enää kun vain n. 90 senttiä on enää aitoa rahaa ja kaikki loppu on tätä kasaarijuutalaisten pankkiirien keinotteleman keskuspankkitoiminnan kautta luotua velkarahaa.Talous on siis sellaisessa tilassa euron suhteen, että jos 1 euron todellinen arvo on enää alle 0,10 €, niin mitäs luulette että kuinka kauan tämä taloussota vielä saa jatkua, ennen kuin kupla puhkeaa lopullisesti ? Euro on ollut mätä valuutta jo syntymästään lähtien ja koska EU-maiden keskuspankeilla on siihen vain ainoa monopoli laskea sitä liikkeelle, niin tätä kautta kasaaripankkiirit ovat ryöstäneet EU-maiden valtionyhtiöitä käsiinsä, kun velallisten maiden kuten suomenkin luottoluokitus heikkenee.


Euroopan keskuspankki on nyt tässä se pikavippi-loinen, joka tarjoaa Suomen valtiolle suuria lainoja, joita Suomen Pankki lupautuu maksamaan takaisin korkojen kera. Todellisuudessa tuota liikkeellä olevaa rahaa ei fyysisenä edes ole kuin vain murto-osa siitä, jota pankit uskottelee olevan. Pankeilla ei tarvitse olla kuin vain 10 % tuosta varannosta, jonka he laskevat lainalla liikkeelle. Jos pankkiasiakas ottaa vaikka 100 000 euron lainan, niin lainan myöntämällä pankilla tarvitsee olla varoja vain 10 % tuosta. Mutta koska tuon suuruisia lainoja ei yleensä myönnetä ilman vakuuksia, niin tämän johdosta pankki pystyy naamioimaan tuon persaukisuutensa vakuuksien taakse.
Jos vaikka Nordean asiakkaista huomenna päättäisivät yli 150 000 tilinhaltijaa marssia sinne konttoreihin nostamaan tilinsä tyhjiksi, niin tämä ruotsalainen riistopankki menisi konkurssiin, koska siellä ei olisi enää lopulta ollenkaan varoja holveissa. Tämä johtaisi sitten siihen, kuten Kreikan talouskriisissa kävi, että pankit joutuivat laittamaan jopa 90 euron päivittäisen nostorajoituksen pankkeihinsa. Miksi rahan sitominen kultakantaan lakkautettiin ? Vielä satoja vuosia sitten rahan arvo oli sidottu kultaan ja tämä tuli käyttöön Britanniassa 1816, Suomessa 1878, Ranskassa ja Yhdysvalloissa 1870-luvulla. 

Suomen markka oli sidottuna kultaan 1878–1915 ja 1926–1931. Kultarahoja lyötiin seoksesta, jossa oli 900 promillea kultaa, loput kupariaVuodesta 1870 lähtien 20 markan kultaraha painoi 6,45 grammaa, 10 markan raha puolet tästä. Vuonna 1926 voimaan tulleen rahalain mukaan lyötiin 100 ja 200 markan kultarahoja. Tällöin 100 markan rahassa oli 4,21 grammaa ja 200 markan rahassa 8,42 grammaa 900 promillen kultaa.Lopulta sitten kultakannasta luovuttiin, kun nämä keskuspankkiirit huomasivat, että valtiot alkoivat olla jo liian omavaraisia. Joten otettinkin tämä kultakantaan sidottu valuutta pois ja tilalle tuotiin enää pelkkä arvoton paperinippu, jonka tunnemme edelleen rahana.

                     Kuvassa maailman rikkaimman pankkisuvun Jacob de Rothschild

Sillä välin maailman rikkain pankkisuku Rothschild putsasi yli 500 triljoonaa kuutiometriä kultaa, joita se on huhujen mukaan piilottanut ympäri maailman.Tuon kultakasan arvioitu arvo on n. yli 10 triljoonaa 

(10 000 000 000 000 000 000 EUR).Suursijoittaja Soros puhui siis mustasta perjantaista ja tarkoittaako hän kenties tuolla sanonnalla jotain ? Soros on sen luokan pörssipeluri, että hän on aiemminkin putsannut valtioiden keskuspankkivaroja miljardien puhalluksina hedge rahastoilleen ja tässä torstain Brexit-äänestyksessä hänellä on tilanne kuin veikkaajalla, joka tietää ottelun ennaltasovitun tuloksen, johon hän on lyönyt miljardeja rahaa kiinni.Mutta Sorosin kaltaiset pörssipelurit eivät tee tätä touhua rahan vuoksi, koska siinä vaiheessa kun yksityisillä Sveitsin tileillä on valtioilta ryöstettyä rahaaSorosilla väitetään olevan n. 24,9 miljardin dollarin arvoinen omaisuus.Tuollaisella miljardiomaisuudella Sorosin kaltaiset pörssipelurit ja valtionryöstäjät keskittyvät muiden maiden asioihiin sekaantumiseen ja näiden monikansallisten yhtiöiden intresseihin.Kuten USA:n hallinnon maailmanpolitiikka tiedetään, että he pommittavat minkä tahansa lähi-idän maan hajalle, jos sinne ei suostuta näiden jenkkiläisten McDonalsin kaltaisten yhtiöiden esiintuloa. Vaikka taustalle kaikkein olennainen tekijä on aina tämä yksityinen keskuspankkitoiminta. Rothschildit hallitsevat tällä hetkellä osake-enemmistöllään Britannian keskuspankkia, joten silloin britannian poliittinen järjestelmä on käytännössä heidän käsissään. Demokraattinen äänestys on pelkkä harhautus ja kävi vaaleissa miten tahansa, niin Rothschildit tietävät äänestystuloksen etukäteen, koska he ovat Brexit-äänestystuloksen jo itse päättäneet.Aivan kuten Yhdysvaltain käynnissä olevat presidentinvaalit, joissa Hillary Clinton on Rothschildien selvä suosikki tulevaksi presidentiksi. Kun taas Donald Trump on eliitille hieman pelottavampi mies, koska hänellä on liikaa omia miljardejaan, joilla rahoittaa nyt presidentinvaalikampanjaansa.Mutta mikäli Trump ei ymmärrä sitä, että jos hänestä tulee USA:n tuleva presidentti, niin hänen vaaditaan käyttäytyvän samoin kuin Obama. Eli käyttäytyä kuin nukketeatterin pää-nukke, jota Zbigniew Brezinski vetelee naruista ja puhuu korvanappiin kaikki puheet ja sinä USA:n presidenttinä vain auot suutasi ja luet sen, mitä korvanappiisi sanellaan.Trump ehti jo muutama päivä sitten erottaa kampanjapäällikkönsä, Corey Lewandowskin, joka taisi pelata enemmän Hillaryn pussiin toimimalla enemmän troijan hevosena Trumpille, kuin presidentinvaalien kampanjapäällikkönä. Mutta jenkkien presidentinvaalien peli on likaista.


Lähteet:  http://www.talouselama.fi/uutiset/suursijoittaja-soros-varoittaa-mustasta-perjantaista-6561237

https://www.youtube.com/watch?v=DzBI33kOiKc

http://magneettimedia.com/george-soros-hyvantekija-vai-talousrikollinen/

http://www.huffingtonpost.com/entry/donald-trump-fires-campaign-manager_us_576890bce4b0fbbc8beb7c6e