http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016

Nyt aletaan vaatimaan EU:lle yhteistä armeijaa


On kulunut vain muutama päivä Britannian Brexit äänestyksestä, niin nyt nämä Saksalaiset fasistit alkavat huudella EU:lle yhteistä armeijaa. 

Näin vaati EU-parlamentin keskusta-oikeistolainen meppi Elmar Brok.


Puolustusministeri Jussi Niinistö väitti vielä, että tämä Britannian päätös oli suuri kolaus EU:n yhteiselle turvallisuuspolitiikalle.

Mille yhteiselle turvallisuuspolitiikalle ?  

EU.n yhteinen turvallisuuspolitiikka on ollut tuota, että aina silloin kun Naton salainen armeija räjäyttää pommeja Etelä-Euroopassa ja niistä syytetään Isistä. Niin aina tuolloin muissa EU-maissa toivotaan kansalaisten pelkäävän ja luovuttavan ihmisoikeuksiaan pois, kun hallinnot yrittävät niiden aikana päästä kaventamaan mm. internetin sananvapautta. 

Eliitin oma turvallisuuspolitiikka taas on sitä, että he pelkäävät näitä poliittisesti heränneitä kansalaisia, jotka tietävät heidän vehkeilynsä meidän kaikkien EU:n kansalaisien päänmenoksi ja koska edes Bilderberg-kerhon kokouksia ei enää voida salata, mitä siellä käsitellään, niin tämä tilanne on saanut eliitin paniikkiin, missä tilassa heidänkin on hyvin vaikeaa enää tehdä mitään järkeviä päätöksiä.

Joten keskuspankkien tilanne näyttää varsin kaaokselta itsessään ja koska EU olisi jo suuryrityksenä kaatunut ajat sitten ja sen yritysjohto pistetty vankilaan kärsimään tuomioitaan. Mutta koska EU ei ole virallinen yritys, niin siksi tätä mätäpaisetta on onnistuttu pitämään kasassa kuin purukumin voimalla. Mutta nyt se puhkesi.

Eu parlamentin puhemies vaatii, että Britannian EU eroprosessi on aloitettava tulevana tiistaina. 

Rothschildit yrittävät seuraavina viikkoina ja kuukausina tehdä kaikkensa, jotta Britannia saataisiin jäämään EU:hun ja heidän yksityisarmeijansa Nato ja CIA on jo tilattu järjestämään Isiksen nimissä pommeja Eurooppaan. Todennäköisesti Lontoo on tämä kaupunki, jonne Rothschildit sen tilasivat ja mikäli tuo valtionterrori-isku onnistuu, niin silloin Britannia yritetään pakottaa jäämään EU:hun vetoamalla tuohon turvallisuuteen.

Keskuspankkien eliitti voi jopa tehdä sellaisen tempun, että käyttävät tätä tulevaa terrori-iskua verukkeeksi sille, että Britannia aikoo perustaa EU:lle yhteisen armeijan, joka on Saksalaisten suunnitelma. Tässä täytyy nyt muistaa se, että tämä EU oli jo natsien suunnitelma tuolloin 40-luvulla. Mutta se laitettiin vasta käytäntöön ja toimeen 90-luvulla. 

Vaikkei nyt Saksassa olekaan enää natsien puoluetta, niin sieltä ei tämä vanha fasismin haju ole mihinkään kadonnut. Mutta nykyaikana fasistit joutuvat enemmän olemaan ns. kaappifasisteja ja kuten saksassa natsikiihkoilijat ovat kuin nahkafetissejä, jotka joutuvat salaa kellareissaan pukeutumaan noihin natsiuniformuihin, joista saavat jotain sadistista mielihyvää.
Ukrainan vallankumous 2014 jo osoiti sen, kuinka CIA voi tarpeen tullen nostaa tällaiset ääriryhmistä koostuvat uusnatsit valtaan.Näitä kuvakollaaseja ette nähneet kasaarien omistamissa länsimedioissa, koska kasaarijuutalainen eliitti ei halunnut, että länsimaalaiset saisivat selville sen, että mitä tuolla Ukrainassa oikeasti tapahtui.

CIA:n toimesta värvätyt ja Puolalaisen kenraalin kouluttamat tarkka-ampujat alkoivat maidanin aukiolla lahtaamaan Ukrainalaisia mielenosoittajia ja meidänkin Iltalehti, YLE, Helsingin-Sanomat ja tv-uutiset kertoivat Ukrainan presidentin antaneen tämän tappokäskyn. 

Että näin se sisällissotaa ennen tapahtuva ensimmäinen sodan uhri on totuus, joka vääristellään keskuspankki-eliitin intressien mukaan valheiksi.

Mutta koska kuitenkin elämme jo internetin aikakaudella, niin nämäkin tapahtumat kyllä sai selville, jos oli sen eteen valmis tekemään töitä. Koska googlea ei vieläkään olla pystytty sensuroimaan Kiinan tasolle, joten sen vuoksi totuus on vielä ihan googletuksien takana. Mutta siihen vaaditaan vielä avointa mieltä, jolla tuo totuus sitten löytyy.

Mutta nykypäivänä nämä länsimaalaiset sanomalehdet ja televisiokanavien mediat ovat lähes täysin yli 90 % näiden keskuspankkien omistavien talousrikollisten käsissä. Joten luulitko todella, että he kertovat totuuden meillä näistä maailman tapahtumista, jos he ovat CIA:n kautta tilanneet mm. tuon Ukrainan sisällissodan kostona siitä, ettei Ukrainan poliittinen johto esim. hyväksynyt tuota EU:n assosiaatiosopimusta. 

Tämä median päivittäinen valehtelu on aina johtanut siihen, että ihmiset ovat joutuneet lähtemään lukemaan näitä blogeja, joissa nämä asiat kerrotaan aivan eri tavalla, kuin vääristellyssä disinformaatio mediassa. 

Uutistoimisto Reuters ja AP syöttävät mediaan jatkuvasti läntisten tiedustelupalveluiden propagandaa, jota tuotetaan USA:n verorahoilla päivittäin. 

Ammattitoimittajaksi ei tässä suhteessa vaadita edes tuota viiden vuoden akateemista koulutusta, koska kuka tahansa osaa kääntää näitä ulkomaalaisia CIA:n käsikirjoittamia propagandaviestejä. Tuollainen on lähes apinan hommaa.

Mutta ammattitoimittajien keskuudessa on äärimmäisen vähän heitä, jotka ovat myös poliittisesti heränneitä. Eli näitä joita saatetaan myös syrjiä koko ajan sosiaalisessa elämässään vain sen vuoksi, koska he ovat heränneitä ja ovat löytäneet tuon normaaleille ihmisille kadotetun avoimen ja tietoisen mielen.

Tiedän ihan omista kokemuksistani sen, miltä tuntuu olla poliittisesti syrjitty henkilö. Kun olet jo heti mustalla listalla, jolla estetään sinun työllistyminen. Vanha sanontakin kertoo, ettei totuudenpuhuja saa yösijaa. 

Tämäkin pitää symbolisesti paikkaansa, koska toisinajattelijoiden mielipiteitä ei yleensä suvaita ja tästä johtuen nämä Ylen kaltaiset mediat kutsuvatkin toisinajattelijoita sinne vain julkisesti mollattavaksi. Koska elämme edelleen tässä unessa nimeltä "poliittinen korrektius", joka on sitä että asioista pitää olla kaikkien samaa mieltä ja niitä ei saa kukaan tietoisella mielellä kyseenalaistaa.

Jo se että miksi mm. näitä maailmalla tunnettuja tiedemiehiä arvostetaan tuolla maailmalla hyvin paljon kertoo siitä, että elämme edelleen hyvin auktoriteetteja palvovassa yhteiskunnassa. Mutta kun tämä on vielä sokeata palvontaa näitä auktoriteetteja kohtaan, niin silloin suurin osa ihmisistä ei ymmärrä mitään, mitä esim. nämä tiedemiehet sanovat. Vaikka heidän sanomisiaan sitten siteerataankin vaikka missä tiede-lehdissä ja mediassa.

Mutta jos joku kadulla asuva puliukko olisi näitä maailman suurimpia neroja, niin ei hän voisi mitenkään saavuttaa sitä auktoriteettien palvottua asemaa, jota vaikka nämä tiedeuskonnon sisällä elävät näissä näissä heidän palvomissaan tiedemiehissä näkevät. 

Elämme näennäisyhteiskunnassa, jossa on edelleen näitä arvonimikkeitä muodollisine koulutuksineen, joita saa vain kuluttamalla useita vuosia joissain yliopistoissa.

Vasta siinä vaiheessa kun olemme länsimaisena yhteiskuntana onnistuneet riisumaan nämä järjettömät arvonimikkeet ja tämän kuvitellun autoriteettien palvomisen, niin vasta sen jälkeen voimme alkaa rakentamaan tuota uutta yhteiskuntaa, jossa ei enää tarvita pääsykokeita ja Idols -tuomaristoja raati-pöytineen päättämään, että minkä näköiset pääsevät tänä vuonna sisään.

Elämä ei ole mikään korkeakoulu, josta pitää koko ajan saada kuulla muiden arviointia siitä miten olet siinä menestynyt, mutta Suomi on edelleen Euroopan suurin holhousvaltio. 

Satoja vuosia sitten tätä kansaa holhosi Ruotsin kuninkaallinen ylimystö. Sen jälkeen olimme vielä Venäjän keisarikunnan vallan alla... Tuon jälkeen tuli lyhyt periodi valtiollista itsenäisyyttä. Mutta nyt olemme joutuneet jälleen vieraan vallan alistuksen alle, kun Yhdysvallat pitää tätä maata poliittisena panttivankina, eikä salli Suomen eroavan EU:sta.

He eivät salli suomen lähtevän EU:sta, koska muuten näiden hullujen sotasuunnitelmat menevät uusiksi. Koska Suomihan käytännössä luvattiin näiden sotahaukkojen (USA:n armeija ja Nato) sotilastukikohdaksi mahdollisen konfliktin aikana ja kenraali Lindberg sinetöi allekirjoituksensa tuohon kauttakulkusopimukseen.

Tämä oli kuin toisinto tuosta, kun Natsi-Saksa vuonna 1939 solmi tämän maan kanssa kauttakulkusopimuksen Operaatio Barbarossaan, jossa Natsi-Saksan joukot etenivät Suomesta Neuvostoliittoon II-maailmansodan aikana. Mutta tulivatkin tuli perseestä pois ja polttivat vielä Lapin kylät mennessään.

Suomen poliittisessa johdossa silloin toimineet fasistit elivät niin syvällä tuossa harhaisessa sota-psykoosissa, että kuvittelivat että "Tehdään nyt Suursuomi ja hyökätään vielä Moskovaan asti ja vallataan se Suomeen".

Tämä on vain esimerkki siitä, että miten pitkälle tuollainen sotahulluus voi mennä ns. mielen tasolla, jos tuon sotahulluuden suggestio saa ihmisen egosta yliotteen.

Nythän nämä suomen sisäministeriön sotahaukat näkevät kaikissa suomen nettiin kirjoittavissa toisinajattelijoissa Venäjän trolleja.

Se on tämä Viron kybersotakeskuksessa laadittu salainen kybersota-strategia, joka perustui erään yhdysvaltalaisen tyypin laatimaan muistioon, jota Suomen sisäministeriö alkoi noudattamaan virallisena kybersota strategiana.

Vaikka se kuinka hullulta kuullostaakin, niin suomalaisista bloggareista laaditaan uhka-arvioita SUPO:n toimesta joka kuukausi ja näitä uhka-arvioita sitten käydään puimassa salaisesti sisäministeriön toimesta.

Pikemminkin näistä Saksan oikeistolaisista fasisteista pitäisi laatia uhka-arvio, että mitä tämä natsimielinen eliitti oikein ajaa  takaa tällä EU:n yhteisellä armeijalla. 

Onko heillä mielessä II-maailmansodan uusintaottelu ?

Adolf Hitler esitti näkemyksiään hyökkäyksestä Neuvostoliittoon kenraalikunnalleen pitämässään puheessa Berliinin valtakunnankansliassa 30. maaliskuuta 1941.

Tämän vuoden alussa Naton Euroopan joukkojen komentaja Philip Breedlove totesi USA:n kongressin komitean kuulemistilaisuudessa, että Venäjä uhkaisi lännen olemassaoloa. Lisäksi hän väitti, että Venäjä olisi valinnut olevansa vihollinen (advesary) pitkän aikavälin olemassaolon uhka (existential threat) Yhdysvalloille ja Euroopalle.

Mutta missään vaiheessa näistä sotahullujen kenraalien väitteistä ei olla esitetty pienintäkään argumenttia, joilla voisi niitä perustella oikeiksi. 

Tuolloin myös Breedlovelta kysyttiin, että mikä on Naton kyky puolustaa jäsenmaitaan. Niin Breedlove vastasi, että Yhteenotossa Venäjää vastaan tulisi pystyä liittolaisten pääsemään Venäjän Kalingradin ohi, jota Breedlove kuvaili linnoitukseksi.


Venäjän uhka on todellisuudessa Venäjän talouden uhka Rothschildien keskuspankeille

Se mitä tässä geopoliittisessa väännössä ei moni tiedosta on se, että Venäjä  nähdään uhkana Rothschildien harjoittamalle keskuspankkitoiminnalle.

Venäjän valtion kassasta aiemmin ryöstäneet oligarkkit pakenivat jo aikoja sitten Lontooseen, josta käsin he eivät voi kestää sitä, kun tämä valtio pystyy nyt säätelemään omaa ruplaansa, ilman näitä ryöstäviä välikäsiä ja se on se Venäjän uhka, jota meille aivopestään tässä länsimaisessa mediassa lähes päivittäin.

I ja II-maailmansota olivat pankkiirien sotia, koska eivät ne itsestään syntyneet.

Saksan talous oli ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikoihin Englannille jo liian vahva, joten se oli sitten lopulta Rothschildien määräyksestä tuhottava keinolla millä hyvänsä.

Mutta nyt tälläkin hetkellä tämä sotahullujen kenraalien suunnitelma idän ja lännen konfliktista voi olla edelleen sitä, että jonkun maan talous on jälleen liian vahva ja esim. Saksan vaihtotase on 5% + merkkinen. Venäjän BKT on kasvanut tasaiseen tahtiin ylöspäin aina siitä 1999 lähtien, kun sieltä valtion kassasta ryöstäneet oligarkkit laitettiin vaihtoon.

USA:n armeijan sotamenot kasvavat tulevalle vuodelle huomattavasti, jolloin ne tulevat olemaan jo 148 miljardia dollaria.

Yhdysvaltain maavoimien komentaja Mark Milley totesi aiemmin tänä keväänä kertovansa olevan todella huolissaan joukkojensa valmiudesta käydä sotaa Kiinaa, Venäjää, Irania tai Pohjois-Koreaa vastaan.

Hän itseasiassa paljasti tuossa jo ne maat, jonne USA:n armeijan sotilastiedustelu on suunnitellut hyökkäykset ja vain ainoastaan, koska Rothschildit eivät ole sinne saaneet valta-asemaa keskuspankkitoiminnallaan.


Jos nyt kuitenkin kaikella järjellä tuota USA:n armeijan sotainvaasioita ajattelee, niin se on vain ajan kysymys, milloin tuonne nilkkivaltioon hyökätään jostain Kiinasta tai Venäjältä. Sillä kyllä tuolle sen maan sota-invaasiotouhulle vielä jokin suurvaltio laittaa lopun.

Suomen kohdalla tämä USA:n kanssa Nato vehkeily on todella vaarallinen tilanne, joka syöstää tämän maan heti ensimmäiseksi mahdollisen suursodan iskukohteeksi, jonne Venäjä iskee ensimmäisenä. Joten miksi pitää sitten kerjätä ensin verta nenästä ja ottaa sen jälkeen vielä turpaan ? Jos menet ravintolaan aukomaan päätäsi isolle ovimiehelle, joka on pumpattu steroideja täyteen, niin ennen pitkää sillä menee hermo ja alkaa likaiset voimakeinot.

Suomen poliittinen johto on tässä Nato kysymyksessä täysin korruptoitu, koska Suomella ja Venäjällä on eniten yhteistä rajaa Euroopassa ja siksi tätä maata himoitaan USA:n ja Naton armeijan tukikohdaksi sekä kauttakulkumaaksi.

Suomen lähes ainoa pelastus välttää tuo sotilaalliseen konfliktin keskelle joutuminen idän ja lännen kanssa olisi irtisanoa tuo 2014 vuonna tehty Naton isäntämaasopimus.

Jos Suomi lähtee Natoon, niin se rikkoo silloin suoraan tuo Pariisin rauhansopimuksta, joka on Venäjän kanssa tehty hyökkäämättömyyssopimus.


Nämä keskuspankkiryöstäjät ovat mestareita saamaan muokattua valtioiden kansalaisten mieltä ja vaikka Venäjä edustaa keskuspankkiryöstäjille taloudellista vihollista, niin he saavat uskoteltua että Venäjä olisi Euroopalle sotilaallinen vihollinen.

Tässä käännetään ikään kuin ongelma täysin väärin päin ja syytetään toisen taloudellista vaurautta sotilaallisena uhkana. Mutta koska aina suuret sodat ovat alkaneet siitä, että suurilla pankeilla ovat ensin loppuneet rahat. Joten enää sen jälkeen sitä rahaa ei saa millään muilla keinoilla lisää, kuin organisoida ja järjestää suuri sota, johon sitä käyvät valtiot tarvitsevat sijoituspankeilta niihin lainaa. Näin se homma menee.