http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

Vihreät yrittivät laillistaa pedofilian 1970-luvulla Saksassa


Kuvassa Europarlamentaarikko ja vanhanliiton pedofiili Daniel Cohn-Bendit.

Saksassa Vihreät yrittivät jo 1970-luvulla laillistaa pedofilian Euroopassa, jolloin nokkamiehenä toimi muuan Daniel Cohn-Bendit, joka nykyään toimii europarlamentin puhemiehenä.


Jos kerta pedofilia on ollut maailman salaisen eliitin harrastus jo vuosikausia, niin tämä että vielä vasemmistolla on oma historiansa pedofilian kanssa, ei uskalleta vieläkään puhua julkisesti missään.Tämä Cohn-Bendit on varsin sairas tapaus, kun hän on jopa julkisesti rehvastellut vuonna 1975 käyttäneensä alaikäisiä lapsia seksuaalisesti hyväkseen saksalaisessa päiväkodissa.

Nyt mies toimii vasemmistolaisen europarlamentin puhemiehenä ja hänen kolleegansa yrittävät peitellä miehen pedofiili-menneisyyttä ja seksuaalirikoksia.Suomalainen vasemmistolaisten lehti "Voima" teki vuonna 2007 Cohn-Bendtistä pitkän jutun, jossa ihannoitiin miehen elämäntyötä ja kerrottiin sitä, kuinka mies työskenteli 70-luvulla lastentarhan lisäksi myös Karl-Marx kirjakaupassa ja oli aikeinaan muuttaa radikaalisti silloisten saksalaisten mentaliteettia. Mutta siinä ei kerrottu mitään siitä, että kuvioihin kuului myös raiskata heidän lapset.  
Vuonna 2005 Hollannissa paikalliset pedofiilit perustivat oman puolueen, jonka ykkös agenda olisi saada pedofilia lailliseksi. Lopulta paikallinen oikeuslaitos ei voinut enää sitä lakkauttaa, koska puolueen toimintaa ei voida kieltää lailla.Kyseisen pedofiilien puolueen tavoitteena olisi saada alentaa Hollannissa alaikäisyyden suojaikärajaa kuudestatoista vuodesta kahteentoista vuoteen sekä laillistaa eläimiin sekaantuminen ja lapsipornografia. 


Vaijettu eliitin pedofilia

Vaikka juuri äsken eräs Keski-Suomalainen lehtori tuomittiin vankilaan alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä paritusringin ylläpitämisestä. Niin tämä ei ole vieläkään poistanut tätä Suomen poliittisen eliitin sisällä toimivaa syöpää. 

Suomen eliitin sisällä toimivat pedofiili-ringit ovat kuitenkin jo astetta kovempia tapauksia, joiden lehtiotsikoihin nouseminen aiheuttaisi yhtä suuren skandaalin, kuin tämä Englannissa käynnissä oleva pedofiili-skandaali. 

Mutta näitä rikkaiden ja poliittisesti vaikutusvaltaisten sukujen pedofiilejä suojelee monet tahot, eikä heistä kuin vain muutama on kärynnyt viime vuosina, kun MV-lehti on nostaneet heidät julkisuuteen. 

Eräs edesmennyt suomalainen media-alan vaikuttajakin oli huhujen mukaan pedofiili, jolla oli tapana huumata alaikäisiä uhrejaan. 
Mitä kulttuurimarxismi on


Kulttuurimarxismin juuret sijoittuvat aina 1900 -luvun alkupuolella, jolloin vasemmisto ei päässyt valtaan.  Joten 1960-luvun loppupuolella se muutti taktiikkaansa ja suoran vallankumouksen sijaan kulttuurimarxismi oppi ja feminismi tuotiin yliopistoihin.

Vihreän puolueen linja nousi jo esille aiemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa sitä tuettiin Stasin kautta. Koska DDR huomasi, ettei se pysty kilpailemaan lainkaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen. 

Kulttuurimarxistit käyttävät paljon Orwellilaista uuskieltä, kehittävät uussanoja ja olemassa olevien sanojen merkityksiä täysin mielivaltaisesti. Tämän tarkoituksena on hämärtää asioiden todellista tilaa. 

Kulttuurimarxismi on pähkinänkuoressa yhteiskunnan ja sen jäsenten psykologista mädättämistä, jossa feminismillä aivopestyt akateemiset massat saadaan pitämään yllä konservatiivisiä arvoja ylläpitävät tahot näyttämään rasistisilta. 

Feminismin taakse kätkeytyvä poliittinen agenda on ollut tehdä miehen rooli perheessä olemattomaksi ja isän rooli perheessä on saatu näyttämään merkityksettömältä, koska feministit taistelevat vain naisten oikeuksista. 

Näin feminismillä luotu naisen ylikorostettu kollektiivinen trauma on luonut täysin vääristyneen naiskuvan ja romuttanut miesten sekä naisten keskinäisen vuorovaikutuksen länsimaisessa yhteiskunnassa. 

Tämä on luonut yhteiskuntaan tilanteen, jossa feministit eivät tule toimeen vastakkaisen sukupuolen kanssa ja nurkkaan ajetut miehet jäävät myös yksin, koska heillä on mennyt usko naisiin feminismin vääristävien arvojen vuoksi.Suomessa miesten tasa-arvoa feminismiltä on näkyvimmin viime vuosina puolustanut Jyväskylän yliopistolta sosiologiksi valmistunut Henry Laasanen, joka on uskaltanut ottaa aiheen julkiseen keskusteluun.

Laasanen on jopa kirjoittanut sosiologian pro gradu tutkielmasta kirjan nimeltään "Naisten seksuaalinen valta".


Lähteet: http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1378347254708 

https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html

http://magneettimedia.com/video-juutalainen-europarlamentaarikko-kehuu-ahdistelleensa-lapsia/