http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 25, 2016

Tilasiko Rothschildit valtionterrori-iskun Lontooseen ? Juoni Britannian pitämiseksi EU:ssa


Rothschildien juoni saada pidettyä Britannian EU:ssa on tod. seuraava:

Seuraava Euroopassa järjestettävä Naton salaisen armeijan joukkojen sekä länsimaalaisten tiedustelupalvelujen organisoima valtionterrori-iskulla on tarkoitus saada Britannia kansalaiset pelon valtaan.

Terrori-iskusta syytetään tietenkin ISIS:tä tuttuun tyyliin ja tällä kertaa vedotaan siihen, että he iskivät sen vuoksi Englantiin, koska siellä äänestettiin väärin Brexitistä.

Sitten kun syntyy pelkoa ja kaaosta, niin onkin hyvä hetki tyrkyttää turvallisuuteen vedoten uutta äänestystä Brexitistä ja väärentää vaalitulos toisenlaiseksi kuin viimeksi.

Naton maanalainen armeija on Rothschildien yksityisarmeija

Saksan kautta värvätty maanalainen Naton armeija on CIA:n alaisuudessa toimiva salainen valtionterrorismin iskujoukko, jonka  upseerit koulutetaan Britanniassa.

He ovat olleet näiden Euroopassa viime vuosina nähtyjen lukuisten ISIS järjestön nimiin lavastettujen terrori-iskujen toteuttajia ja tekijöitä. 


Mutta läntisessa mediassa annetaan koko ajan valheellinen kuva näiden valtionterrorin toteuttajista, joka on tuota CIA:n ja Pentagonin levittämää ISIS -propagandaa. 

ISIS kyllä kouluttaa ja värvää jihadisteja Euroopasta, mutta nämä nuoret miehet eivät ole niitä, jotka lahtasivat siviilejä viime marraskuussa Pariisin keskustassa.


Tappajat joita CIA ja USA:n armeija kutsuu supersotilaiksi ovat käyneet eräänlaisen traumaattisen mielenohjelmoinnin, jossa näiden ns. mantsurian kandidaattien mieli rikotaan. 

CIA:lla on toiminut jo yli 50 vuotta näitä salaisia eliittitappajien koulutustukikohtia, jotka toimivat salaisesti. Haastattelin vuonna 2012 yhtä Amerikkalaista entistä tällaiselle yksilölle työskennellyttä miestä Whitewolf von Atzingenia, jonka koulutus kesti aikanaan 3 vuotta. 
Hän kirjoitti tehtävistään kirjan "Shadow's Scorpion", jossa hän kertoo näistä 187 tehtävästä, joissa hänet lähetettiin murhaamaan ihmisiä USA:n hallinnon tiedustelupalveluiden toimeksiannoista.


Whitewolf kertoi, että hänen mielensä hajoitettiin tuon 3 vuotisen koulutuksen aikana, joten hänelle muodostui lopulta tuo Mantsurian kandidaatille ominainen kaksoispersonallisuus, joka aina aktivoitiin silloin, kun hänet aktivoitiin näille komennuksille.


Mutta hän sai lopulta palautettua muistinsa erään yhdysvaltalaisen henkilön toimesta, joka auttoi häntä palauttamaan nämä vanhat muistot. 
Tuossa kirjassaan hän kertoo sen, kuinka CIA lopulta lakkautti tuon yksikön ja lähetti siellä aikanaan koulutetut Mantsurian kandidaattitappajat yksikössä toimivien nukkuvien eliittitappajien perään. Mutta koska Whitewolf oli kurssinsa paras ja osasi toimia myös maastossa, niin hän lopulta onnistui selviämään useista murhayrityksistä, joita tämä yksikkö lähetti hänen peräänsä.


Yhdysvaltain tiedutelupalvelu CIA:lla nämä ns. sateenkaariohjelmat on aina olleet näitä salaisia yksiköitä, joiden toiminta aina jossain vaiheessa suljetaan ja jos siellä toimii näitä ns. nukkuvia mantrurian kandidaatteja. Eli sotilaita, joiden mieli on murrettu, jotka voidaan aktivoida toimiin vaikka jollain triggeri-sanalla.


Niin lopulta jos nämä yksiköt lakkautetaan, niin yleensä lopulta CIA lähettää siellä koulutetut ohjelmoidut tappajat entisten koulutettujensa perään. Koska pelkäävät, että muuten näiden yksiköiden toiminta vuotaa julkisuuteen. 


Mielen traumatisointi näissä koulutuksissa on sen vuoksi, koska sillä CIA yrittää suojata näiden salaisten yksiköidensä toiminnan.
Toimiiko Naton maanalaiset armeijat mantsurian kandidaateilla ? 


Viime marraskuussa Pariisin keskustassa järjestetty joukkomurha oli Naton ja CIA:n kautta värvätyn maanalaisen armeijan tilaustyötä. 


Useiden silminnäkijöiden mukaan nämä Mersusta ulos tulleet kommandopipoiset miehet, jotka tulittivat ihmisiä rynnäkkökivääreillä kuoliaiksi toimivat kuin ammattisotilaat. 


CIA:n supersotilaat ovat mantsurian kandidaatteja, joiden mieli on murrettu ja tästä johtuen he eivät muista näistä hetkistä mitään, kun ovat lahtaamassa siviilejä. Koska tuo traumaattisen mielen kaksoispersoonalle ohjelmoitu alter-ego voidaan piilottaa pois muistista.


Eliittitappajat jotka ovat ohjelmoituja eivät lisäksi saa edes keikoistaan ns. palkkaa. Koska silloin kun heidän mielensä on ohjelmoitu, niin he voivat olla ihan tavallisissa töissä. Mutta yhtäkkiä heille saattaa tulla joku ulkomaankomennus ja kun heille soitetaan vain yksi kännykkäpuhelu, jossa aktivoidaan tuo triggerisana, jolla heidän tuo traumaatisen mieleen ohjelmoitu mantsurian kandidaatin kaksoispersoona ottaa vallan. 


Jo nämä lukuisat televisioista tutut hypnologit, jotka hypnotisoivat yleisöä noissa ohjelmissa. Niin niissähän aina on joukossa näitä ihmisiä, joita ei pystytä hypnotisoimaan. Nämä ovat heitä, joilla on liian voimakas tahto, jolloin heidän mieltään ei voida murtaa.
CIA sai 1950 luvulla Saksan kautta Nurnbergin oikeudenkäynneistä yhdysvaltoihin tuotujen natsitiedemiehien kuten Josef Mengelen johdolla selville, että lopulta tehokkain tapa, jolla esim. lapsen mielen sai tuhottua ja luotua hänelle traumaperäinen alter-ego (kaksoispersoona). Niin tämä oli esim. jonkun lemmikkieläimen teurastaminen hänen silmiensä edessä.


Nämä salaiset kokeet liittyivät MK ULTRA:n mielentraumatisointi-kokeisiin, joita käytiin tuolloin CIA:n salaisissa testiohjelmissa, joita Mengele johti.


Nykyään Yhdysvalloilla ja heidän armeijallaan on tuhansia erikoiskoulutuksen saaneita nukkuvia sotilaita, joiden mieli on ohjelmoitu ja he ovat näitä nukkuvia mantsurian kandidaatteja, jotka voidaan aktivoida milloin vain tekemään eliitille poliittisia murhia, tai näitä eliitiltä tilattuja joukkomurhia, joista syytetään ISIS:stä.

Yhdysvaltain CIA on ollut alusta saakka tämän rikollisen maailmaneliitin (Illuminati) toimivallassa, organisoiden näitä valtionterrori-iskuja, poliittisia murhia, vallankaappauksia, sisällissotia jne. 

Se on täysin satanistinen organisaatio, joka ei palvele humanistista agendaa. Vaan se palvelee pimeyden elämänvoimaa tuhoavien voimien agendaa.


Maailmaa ja Eurooppaa ei tällä hetkellä uhkaa mikään ISIS. Vaan sitä uhkaa Naton maanalainen armeija, CIA, Mi6, Mi5, Mossad sekä muutamat muut USA:laiset yksityisarmeijat.


Mutta nämä edellämainitut militaristiset joukkomurhaajat toimivat aina tilaajiensa toimeksiannoista, joita ovat Eurooppalaisessa valtionterrorismissa etunenässä Rothschildit, jotka yrittävät seuraavaksi horjuttaa Britannian turvallisuutta tilaamalla sinne keskelle Lontoota valtionterrori-iskun, josta syytettäisiin jälleen ISIS:tä. 


Sittten Rothschildit toivovat, että he voisivat saada siellä ihmiset pelon valtaan ja saada tämän Brexit äänestyksen uudelleen. Jolloin sitten tällä kerralla väärentäisivät tuon lopputuloksen niin, että Britannia jää Euroopan Unioniin.Lähteet: http://www.prisonplanet.com/former-blair-advisor-pushes-second-referendum-to-sabotage-brexit-vote.html

http://henrymakow.com/mk-ultra_slave_recalls_torture.html