http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 17, 2016

Silminnäkijä: Klubin sisällä oli mies, joka piti ovia kiinni, ettei ihmiset päässeet karkuunViime lauantai-iltana floridalaisella seksuaalivähemmistöjen suosimalla Pulse -klubilla tapahtuneen ampumavälikohtauksen kaksi silminnäkijää kertoivat tv-kameroille, että yökerhossa oli useampia toistensa kanssa työskennellyt porukka. 

Yksi silminnäkijä kertoi, että yksi näistä miehistä varmisti sen, ettei klubilta päässyt kukaan pakoon.

Toinen silminnäkijä taas kertoi, että tekijöitä oli jopa 4.

Tämä toinen silminnäkijä kertoi kuulleensa, että jossain vaiheessa ihmisiä teloitettiin rynnäkkökivääreillä sarjatulella.


Nyt kun media keskittyy tähän vanhaan ja tuttuun "yksittäinen hullu" uutisointiin, niin nämä kaikkien aluella olleiden silminnäkijöiden kertomukset eivät tule jäämään lopulliseen raporttiin, koska ne siivotaan sieltä pois, jottei väritetty versio Orlandolaisen yökerhon tapahtumista pääsisi muuttumaan.Joka tapauksessa tapahtui tuon yökerhon sisällä mitä tapansa, niin tämä ei voinut mitenkään olla vain yhden miehen työtä, jos vielä yökerhon ovet saatiin teljettyä kiinni, ettei yksikään sisälle panttivangiksi jäänyt päässyt livahtamaan karkuun.

Aivan kuten sott.net jutussa kyseenalaistetaan se, että "keitä nämä ampujat oikein olivat ? CIA:n kouluttamia eliittitappajia

Minne he menivät? Pakoon 

Kenelle he työskentelivät ? Kasaarien pankkien mafialle, joka haluaa takavarikoida kaikki yksityiset käsiaseet Amerikasta. Mutta he haluavat tehdä tämän saman myös EU:ssa.

Miksi kasaarien pankkimafian omistamassa mediassa puhutaan vain yksittäisestä hullusta, joka toimi ISIS terroristien kostotoimena ? 

Siksi koska kasaarien pankkimafia ei halua, että sinä tietäisit totuuden siitä, kuka on näiden terroritekojen tilaaja, eli toimeksiantaja.   


Orlandon yökerhoiskulla oli poliittinen tilaus

Orlandon yökerhoiskulla oli myös poliittinen tilaus ja tällä kerralla se kohdistui seksuaalivähemmistöihin ja koska muslimit erityisesti vihaavat homoseksuaaleja, niin tällä saatiin nyt lietsottua lisää homovastaisuutta muslimiväestössä. 

Mutta myös samalla saatiin lisättyä homoja suosivassa väestössä (mm. feminismiä pursuavat sateenkaariliikkeet jne.) ISIS muslimeihin kohdistunutta vihaa. Heidän kun aiemmin saatiin suosimaan runsasta monikulttuurisuutta. Mutta nyt heidät aiotaan saada vihaamaan ISIS terroristeja.False-flag joukkomurhien käsikirjoituksissa noudatettu samaa strategiaa jo pitkään

Yhdysvaltain hallinnon sotateollisuuden intressejä ajava Pentagon ja sen sotilastiedutelu on  käyttänyt näissä valtion sisäisissä false-flag joukkomurhissa ja terrori-iskuissa lähes samaa käsikirjoitusta jokainen kerta.

Siinä on aina yksittäinen mielenterveysongelmainen tekijä, tai sitten kaksi veljestä jotka suunnittelevat iskut täysin itse, eivätkä koskaan saa ulkopuolista apua. 


Mutta myös jokainen kerta tekijöillä väitetään olevan yhteyksiä ääri-islamilaisiin järjestöihin. Tai heidän joko väitettiin vihanneen jotain tiettyä ihmisryhmää, tai etnistä ryhmää kuten mustia tai valkoisia. 


Viime vuosina Amerikassa toteutettiin lukuisia psykologisia operaatioita, jotka naamioitiin joukkomurhiksi, joissa joko tummaihoinen ampuja surmasi valkoihoisia, tai toisinpäin. 


Näillä hallinto toivoo saavansa tumman ja valkoisen jenkkiväestön välit entistäkin huonommaksi.


Mutta kuitenkin jokainen kerta kun näitä joukkosurmia toteutetaan false-flag operaatioina, niin niiden takana tilaajan roolissa oleva eliitti paljastaa liikkeensä jokainen kerta, koska eivät koskaan malta pysyä housuissaan ja alkavat välittömästi ensimmäisen joukkosurma-uutisoinnin jälkeen vaatimaan Twitterissä aseiden totaalikieltoa.


USA:n presidentinvaalien ehdokkaana oleva Hillary Clinton oli välittömästi Orlandon joukkosurman jälkeen vaatinut kaikkien käsiaseiden kieltämistä yhdysvalloissa. 

Mitäköhän Hillary sanoisi siihen, että USA:n armeija riisuttaisiin aseista, jos aseet kerta ovat niin kauhea juttu, että ne kaikki pitää kieltää ? 

Mutta USA:n armeijaa ei tulla riisumaan aseista, koska se toimii tälläkin hetkellä kasaarien pankkimafian yksityisarmeijana, vaikka tätä ei meille mediassa kerrota. 


Kasaarien pankkimafia on huolestunut vain ja ainoastaan yksityisomisteisista aseista, joissa se pelkää aseellista kansannousua, jonka toimesta eliitti tulisi menettämään kaiken valtansa. Mutta on heillä myös tälläkin hetkellä paljon suurempi uhka - internet.


Vapaan tiedonkulkuun perustuva internet on ollut tälle kasaarien neokonservatiiviselle pankkimafialle suurinta myrkkyä.

Jos heiltä kysytään, niin he haluaisivat lakkauttaa kaiken vapaan tiedon liikkumisen ja kieltää sananvapauden lailla. Koska he eivät kestä vapaan tiedon leviämistä, koska sen johdosta ihmiset oppivat ajattelemaan aivoillaan ja käyttämään vielä tietoista mieltään.  Kun sen jälkeen näitä ihmisiä ei enää tämä älyllinen eliitti voi hallita.

Joten kun näiden lammaslaumojen rivit ovat nyt harvenemassa, niin pankkimafia painoi lopulta paniikkinappulaa ja kehitti vihapuheen, joka tunnetaan totuuden nimellä. 

Se on se vallankumouksellinen asia, josta kirjailija George Orwell puhui aikanaan, kuinka totuuden puhuminen tulee olemaan vallankumouksellinen teko.


Nyt elämme jo näitä aikoja ja eliitti haluaisi pistää kohta ihmisiä vankilaan totuuden puhumisesta, koska he ovat kauhuissaan ihmisten tietoisen mielen heräämisestä.


Vihapuheella eliitti tarkoittaa totuuden puhumista, jonka he näkevät itselleen erittäin suureksi uhaksi, joka uhkaa eliitin poliittista valtaa.

Länsimainen demokratia on viime vuosina muuttunut enää plutokratiaksi, jossa valtion vallankäyttö on keskittynyt vain rikkaimmalle kansanosalle.

Näin ollen suomenkin hallinto on kusettanut suomalaisia koko viime vuodet ja uskottelee, että täällä olisi edelleen käytössä demokratiana tunnettu valtiomuoto, vaikka tämä Suomen valtion ja Euroopan keskuspankin välinen velkaorjuus suhde on ollut enää pelkkää eliitin piilovaltaan perustuvaa huijausta.


Lähteet: https://fi.sott.net/article/391-Orlandon-joukkomurhan-silminnakijat-Useampi-kuin-yksi-ampuja-tarkka-ampujat-tulittivat-poliisia-joku-esti-uloskaynnit