http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

Pakolaisperheen käännytystragedia osana Petteri Orpon puheenjohtaja kampanjaaSuomen tiedotusvälineissä on viime päivinä voivoteltu useaan otteeseen erään Irakilaisen perheen maastakarkoitus-tragedialla

Kun tämän Riihimäellä asuvan Irakilaisperheen äiti ja kolmevuotias tytär on päätetty karkoittaa maasta, niin Kokoomus -puolue on tuonut tapauksen mediaan vain, jotta se voisi kiillottaa sillä puolueen puheenjohtajaksi aikovan Petteri Orpon mainetta.

Orpon puheenjohtaja vaalikampanjan takana toimivat mainostoimiston ammattilaiset ja Helsingin Kaisaniemessä vaikuttavan mainostoimisto Miltonin kaltaisilla organisaatioilla on hyvin tiiviit suhteet Suomen korruptoituneeseen valtamediaan. 

Joten tämän vuoksi Kokoomuksen puheenjohtaja vaaleissa käytetään aina maahanmuuttopropagandaa Kokoomuslaisten maineen kiillotuksena, vaikka näitä Kokoomuspellejä ei oikeasti maahanmuuttajaperheiden karkotus asiat henkilökohtaisesti voisi juuri sen enempää kiinnostaa.

Mainostoimisto Milton on toiminut jo vuosia Kokoomus -puolueen kanssa yhteistyössä ja presidentti Sauli Niinistön presidentinvaalikampanja tehtiin heidän kanssaan.

Milton nousi muutama vuosi sitten Suomen suurimmaksi viestintätoimistoksi ohi Pohjoisrannan ja Hill Knowltonin. Konsernin myyntikate nousi jo 30 prosenttia 7,9 miljoonaan euroon vuonna 2013. Tuolloin liikevoitto oli 1,5 miljoonaa euroa.Milton on poliitikkojen piirissä tunnettu Pori Jazzien aikaan järjestetyistä salaisista juhlista, jonne ei edes valokuvaajia sallita. Ehkä mahdollisesti sen vuoksi, että juhlissa tarjotaan muutakin kuin kansalaisluottamusta.

Yle tilasi vuosi sitten dokumentin, jossa toimittajat kävivät salaa kameroidensa kanssa näissä kohutuissa Miltonin bileissä. 


Milton ilmoittaa tavoitteenaan olla maailman paras viestintätoimisto pohjoismaalaisille organisaatioille ja täällä toimiville kansainvälisille brändeille. 

Ottaen huomioon sen, että Milton teki Sauli Niinistöstä presidentin CIA:n avustulla, niin on se jo aikamoinen sulka hattuun. 

Se vielä että tällainen kuin tyhjästä suomen poliittisesti vaikutusvaltaisimmaksi mainostoimistoksi noussut toimija alkaa yhtäkkiä hallitsemaan Suomen valtiollisia intressejä, vaikuttaa jo siltä, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n osuus tässä kyseisessä mainostoimistossa on valtava. Jolloin se tarkoittaa sitä, että heillä työskentelee siellä omia rottiaan (soluttautujat).

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla toimii tälläkin hetkellä pelkästään Helsingissä julkisissa ja poliittisissa viroissa mm. kansanedustajia, ministereitä, toimittajia, diplomaatteja jne. 

Tällä soluttautumisella Yhdysvaltain hallinto haluaa varmistaa sen, että heidän tiedustelupalvelu CIA pystyy hallitsemaan sen kautta Suomen poliittista järjestelmää. 

Pelkän valtamedian vaikutus on todella suuri ja sen kautta nämä mainistoimistot saavat aivopestyä miljoonat suomalaiset tällä jokapäiväisellä monikulttuurisuus propagandalla. Kokoomuksen käynnissä oleva puheenjohtajuustaiso on yksi ja sama, että kuka sinne valitaan seuraavana johtoon. Koska sinne joka tapauksessa tulee yhtä suuri luokkaerojen kannattaja ja hyvinvointivaltion tuhoa kannattava puheenjohtaja. Oli se sitten Petteri Orpo tai Elina Lepomäki


Mutta lukuisat huhut ovat kuitenkin viestineet siitä, että tämä Mainostoimisto Milton jo tietäisi tulevan Petteri Orpon valittavan Kokoomuksen tulevaksi puheenjohtajaksi. Koska miehen kautta aiotaan syöttää läpi mitä suurempaa monikulttuurisuutta kannattavaa kulttuurimarxistista propagandaa. Sillä onhan miehellä jo tuosta työtehtävästä aiempaa kokemusta sisäministerinä. 


Lähde: http://mvlehti.net/2016/06/06/valtamedian-kavala-juoni-perhetragedialla-massamaahanmuuttoa-suomeen/

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001194367.html