http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 31, 2016

Facebook, Twitter, Microsoft vaaditaan sensuroimaan ajatusrikollisten päivitykset 24 tunnissaFacebook, Twitter, Youtube ja Microsoft ovat sopineet Euroopan komission kanssa, että internetin vihapuhe sensuroidaan verkosta 24 tunnissa. 

Mikä vihapuhe ?

Tässä CIA:n kautta Hesariin syötetyssä uutisessa vielä sanottiin, että kuinka tämä verkkosensuuri tulisi olemaan tärkeä askel pyrittäessä varmistamaan, että internet pysyy vapaana ja demokraattisena.

Ai että poliittinen sensuuri, jolla vedotaan vihapuheeseen on vapaa ja demokraattinen internet. 

EU:n komissio valmistelee tämän sosiaalisen median poliittisen sensuurin yritysten kanssa. 

1.) Suurilla yrityksillä on jatkossa oikeus vaatia vaikka Facebook palvelua poistamaan, jos siellä vaikka joku kritisoi lääkejätti Baueria. Niin jatkossa näitä paholaisen yhtiöitä ei saa enää internetissä kritisoida, koska muuten tulee kirjoituskieltoa poliittisista syistä.

2.) Yritykset arvioivat poliittisen verkkosensuurin pääsääntöisesti 24 tunnissa. 

Mistä löytyy näin suuret resurssit internetin sensuroinnille, Naton kybersotayksiköstä ? 

3.)  EU:n komissio, suuryritykset ja EU-maiden viranomaiset lisäävät yhteistyötään, jotta poliittinen vainonta EU:n ajatusrikollisista saadaan sosiaalisen median sensuurin alle poliittisista syistä ja tarkoitusperistä.

Tämä poliittinen sensuuri perustellaan vihapuheen verkkotorjunnalla.Nyt alettiin sitten ampumaan jo kovilla, jos tämä EU:n komission internet-sensuurin toimeksianto todellakin pitää paikkansa. Jos sitä Naton kybersotayksiköt kykenevät 24 tunnin sisällä selviytymään tuosta suunnattomasta internet sensuuri-urakasta.

Tässä Helsingin-Sanomien julkaisemassa jutussa ei missään vaiheessa puhuttu armeijan kybersotayksikön roolia, vaikka sieltä käsin näitä sensuurihommia tehdään yötä päivää.

Nato vielä nimittää tätä kybersodankäyntiyksikköään kyberpuolustuskeskukseksi. 

Mitähän he siinä puolustavat muuta kuin läntisen median valheita ja sotapropagandaa, sekä aivopestyjen ihmisten virallisia näkemyksiä maailmanpoliittisista asioista.

Mutta kybersotayksikköjen salainen poliittinen agenda on vainota internetissä EU:n ajatusrikollisia, eli näitä poliittisesti vainottuja toisinajattelijoita.

Jos nyt sitten käy kutsu kybersotaan ja alkoi sisäinen palo alkaa käymään tätä kybersotaa verkossa, niin ei muuta kuin tervetuloa hommiin. 

Sillä Facebook, Twitter ja Microsoft kusevat tässä kyllä nyt omaan nilkkaan ja jos he aloittavat Orwell -sensuurin tulevina päivinä, niin Facebookista lähtee ensimmäisenä käyttäjät pois ja kyseinen ajatusrikollisia vainoava naamakirjapalvelu menettää sen myötä myös mainostajat. Heille käy lopulta kuin Hesarille, jolta lähtivät mainostajat pois, kun lehti muutettiin tabloid -kokoon.

Tietoisuuden evoluutio on nyt tämän internetin osalta nyt selvästi eräänlaisessa kulminaatiopisteessä, jossa Illuminati -eliitin vastaveto on nyt yritys valjastaa nämä sosiaalisen median jätit harjoittamaan poliittista verkkosensuuria, vetoamalla tässä vihapuheeseen. 

Kaikki tämä viestii siitä suuresta epätoivosta ja paniikista, jossa Illuminatin eliitti elää tällä hetkellä. 

Koska he ovat todella hädissään siitä, kun heidän toimintansa tulee verkossa jatkuvasti julkisesti ilmi ja he eivät voi sensuroida näitä juttuja, koska näitä viestintuojia on jo liikaa. Joten hädissään he nyt laittoivat sitten EU:n komissiolta mandaatin, jolla sosiaaliset mediat yritetään tällaisella Orwell -sopimuksella sitouttaa sensuroimaan toisinajattelijoiden ja ajatusrikollisten kirjoitukset 24 tunnin sisällä verkosta.

Vaikka tällä Joel Hardingin vetämällä IO-kybersotaryhmällä on se 40 000 armeijan sensoria. Mutta verkossa onkin monta miljoonaa ajatusrikollista, jotka kirjoittavat sinne ajatuksiaan. Niin mitkäs luulette, että on armeijan poikien resurssit sensurointiin ?  


Lähteet: Teknologiajätit lupasivat EU-komissiolle: Vihapuhe siivotaan verkosta 24 tunnissa

https://ccdcoe.org/