http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 27, 2016

Ent. YK:n työntekijän piti todistaa Hillary Clintonia vastaan, löytyi kuolleena kotoaan


Entinen YK:n johdossa työskennellyt John William Ashe oli kutsuttu juuri hiljattain oikeudenkäyntiin todistamaan Hillary Clintonia vastaan.


Nyt mies kuitenkin "ihan sattumalta" löytyi kotoaan kuolleena, kun puntit sattuivat katkaisemaan hänen kaulansa kuollettavasti.

Ashe oli kutsuttu oikeuteen tämän viikon maanantaina, jossa häntä sekä kiinalaista liikemiestä Ng Lap Sengiä syytettiin 4,5 miljoonan dollarin kavalluksesta, jossa miesten väitettiin huijanneen itselleen mm. taidetta sekä kasinon pelimerkkejä tuolla summalla.


Miehet olivat käyneet aiemmin kaksistaan Valkoisen talon demokraattien varainkeräystilaisuuksissa.

Ettei vaan olisi käynyt niin, että Hillary sai CIA:lta hieman apua, ettei poliittinen ura loppunut kesken USA:n presidentinvaalien.

Mutta muistaakseni Wikileaksilla oli vielä Hillarysta sellaisia dokumentteja ja lisää vuodettuja sähköposteja, joita ei olla vielä julkistettu. Julian Assange taisi jotain sanoa äskettäin, että se on jo sen luokan materiaalia, että sillä tuhoutuu lopullisesti Hillaryn unelmat presidenttiydestä. 

Ashella olisi tainnut olla jotain sellaista kerrottavaa oikeudessa, joka olisi voinut pilata Hillaryn presidentinvaalit. Mutta kuolleen henkilön on enää hyvin vaikeaa todistaa oikeudessa. Siihen kun tarvittaisiin vähintäänkin asiansa osaava meedio tulkiksi.

Lähteet: http://usanewsflash.com/breaking-un-official-set-testify-hillary-clinton-found-dead/

http://hiddenamericans.com/politics/un-official-found-dead-was-set-to-testify-against-hillary-clinton-same-day-barbell-fell-on-his-neck/  

http://www.theguardian.com/media/2016/jun/12/wikileaks-to-publish-more-hillary-clinton-emails-julian-assange